Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

balım bu arada hoşgeldin..bitti mi tadilat

DÜN doğalgaz tesisat döşendi minik canım ev inşaat gibidi gece 11 kadar yaptımbugunde hala yapıyorum az k.k molası verdim ((baş ağrısıda çekiyorum 5 gündür ağrı kesicilerde fayda etmiyor.Malum işler bana bakıyorr ailem başka sehırdee yavas yavas yapıcam.hafta içi yine tadilat devam :Skırma boya :)))yandım ben kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canımm :))))

:))liste 90 lara cıkıyorr.iyili liste tutmayı bırakmısım.ben çok ugursuz gelmıstım:1ninca:ıykıde gulcanım sen devir aldın sen bu topiğe cok ugurlu geldin

Doktorum nurtopum gerilim tipi baş agrısı dvam anladın sen onu :roflol::roflol:

cok sevındım zeyhatcım tebrık edıyorum senı ınsallah sag saglım allah kucagına almayı nasıp eder bende sogan kurune basladım ada cayıda ıcıyorum darısı bızlerın basına

çok sağol canım inşallah sende en kısa zamanda bu sevinci yaşarsın

evini okudum kendi sevincimden unututum gitti kusura bakma geçmiş olsun çok dikkatli olun allahtanki siz evdeyken karşılşmadınız.

:))liste 90 lara cıkıyorr.iyili liste tutmayı bırakmısım.ben çok ugursuz gelmıstım:1ninca:ıykıde gulcanım sen devir aldın sen bu topiğe cok ugurlu geldin

balım öyle deme sen bu topiğin balı şekerisin listenin topiği eylilde ekimde açıldı :)

tabi gülcanında hamiş hamiş liste tutmasında muhakkak bir etkisi vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…