Gülcanıım, tekrar gözün aydı gülüm. İnşallahh minik minik ellerini görürsün ve sağ salim minnacık bedenine kavuşursun meleğinin. Teyzelerinden selam söylemeyi unutmadın diimii. opuyorumnanaktan
Alminasım, dur daha ne sıkılması cancazııım. Sıkılmak yok, bütün hızıyla yola devam. kaydirigubbakcemile Rabbim ne zaman ol derse olacak biliyorsun. Doktorlar sadece yardımcı olmaya çalışıyorlar. Sen şu yoğun işinle alakadar ol, sıkılmaya vakit bulama bak o zaman nasıl da gelecek nazlı yavrun.
yawww amma ugurlu topık he uye olan cırt hamıle kalıyor dımıkaydirigubbakcemile3
cırtt mıı :roflol::roflol: Allah da seni güldürsün kııızz. Ama bi tek biz dinazorlar cırtlatamadııkk yahuuu. delikafadulden
akannehirgünaydın kızlar herkeze hayırlı günlerropuyorumnanaktan
Uf bana dr yolu görünücek sanırım 1 haftadır başım ağrıyorakannehirburtopum doktorum yardım ettakannehir
günaydın arkadaşlar gülcancım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına allahım kucağına da almayı nasip eder inşallah
alminasım sana kolay gelsin canım
bende tetste giderken allahım peygamberimiz hatrına beni bugün üzme hayılrı sağlıklı evlat ver evliyaların şehitlerin sevdiğin kulların hatrına diye ağlayarak ettim benimkini kabul etti inşllah seninkinide eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?