Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

he valla ya tuvalete gıtmeye fırsatım olmuyor aksam 7 30 da evde oluyorum ne temızlık ne yemek hıc bırsey yapamıyorum sagolsun annem yardım edıyor

akannehirgünaydın kızlar herkeze hayırlı günlerropuyorumnanaktan
Uf bana dr yolu görünücek sanırım 1 haftadır başım ağrıyorakannehirburtopum doktorum yardım ettakannehir

günaydın arkadaşlar gülcancım hadi gözün aydın çok sevindim senin adına allahım kucağına da almayı nasip eder inşallah

balım git tabi ihmal etme sonuçta baş ağrısı oldumu insanın hiç yataktan kalkası gelmez bence hemen git zaman kaybetme

akannehirgünaydın kızlar herkeze hayırlı günlerropuyorumnanaktan
Uf bana dr yolu görünücek sanırım 1 haftadır başım ağrıyorakannehirburtopum doktorum yardım ettakannehir

Ballım kaymaklım nasılsın. Uzun süren baş ağrıları iyi değildir biliyorsun canımıniçi. Tadilat yapayım derken mi stres yaptın kendine. Yorulma demiyos mu biz sanaa klava: Hiiç yorulmadan sıkılmadan halledersin sen bu işi. Kıyamam sana beeen. :1hug: Geçmiş olsun canım.

Kızlar başım ağrıyor ama işlerimi yapabiliyorum engel değil yani o yüzden dayanıyorum zatenakannehirdr gtememk ıcın dr ılac yazıp yollucak ıc babam ıcc

günaydın slm kızlar beni de listenize ekler misiniz ama ilacı şimdilik kestim tarih 3 kasım ilaçsız yazabilirsiniz bu arada bütün bebiş bekleyenlere hayırlı olsun canlarımmmmm
rabbim hepimize nasip etsin inşaallahopuyorumnanaktan

canım benim şimdi alminas tan öğrendim...burdan da okudum....birtanem bebişin hayırlı uğurlu olsun...Allah sağlıkla koynuna almayı sütünü vermeyi nasip etsin.....sağlıklı ; sen gibi güzel ; hayırlı bir evlat olsun...senin de bol bol sütün olsun.....
sağlık haberlerini bekleriz canım ..dikkat et artık kendine ..yorma üzme kendini.....

görüşürüz canım bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…