Tövbe tövbeee... sengözlerimebaksanab Canım kusura bakma ama, senin kayınpeder de bi hoşmuş haaa.klava: Hayır baştan sona anlatıverseydin keşke. İşte geçen ay bunu kullandım, bu ay adet oldum, bi daha ki aya şunu şunu yapacz diyee. :roflol:
umutlum doğru söylüyosun....ne diyim bişey diyemedim zaten....eşime söylesem onunda morali bozulucak....zaten babasıyla arasında bir mesafe var hemde baya bi uzun....eşim zaten kafaya takıyor....şimdi söylesem kötü olucak biliyorum...
Amaaann boşver gülüm, ne denir ki böyle bi insana. Bence de hiç eşine söyleyip onun da canını sıkma. Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçar.
Allahım şu okunan ezan-ı Muhammediyenin hürmetine benim gibi çoçuğu olmayanlara en kısa zamanda çocuk nasip et ALLAHIM..........Senin herşeye gücün yeter............
tabi yazarım güzelim
biz 14-15 aydır uğraşıyoruz 2 aydır da klomen kullanıyordum 2. ayımda hamile kaldım canım allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu
kızlar ben kırmızı kartı yedım bosuna umıtlenmısım cok moralım bozuldu bugun bıde arkadasımı gordum benden sonra evlendı ve coookk tatlı bı oglu vardı okadar kıskandım kı ama kotu anlamda degıl.eve gelırken yolda bıraz agladım duygulandım sımdı daha ıyıyım.yarabbım neolur bızlerı cocuksuz bırakma bununla ımtıhan etme hayırlı evlatlar ver .bu aralar stresten sıgarayıda cogalttım kızlar napıcam ben ya
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanmaya başladım.inşallah hayallerimiz gerçek olur. benide klomen kullananlar listesine ekleyin olurmu
kızlar ben kırmızı kartı yedım bosuna umıtlenmısım cok moralım bozuldu bugun bıde arkadasımı gordum benden sonra evlendı ve coookk tatlı bı oglu vardı okadar kıskandım kı ama kotu anlamda degıl.eve gelırken yolda bıraz agladım duygulandım sımdı daha ıyıyım.yarabbım neolur bızlerı cocuksuz bırakma bununla ımtıhan etme hayırlı evlatlar ver .bu aralar stresten sıgarayıda cogalttım kızlar napıcam ben ya
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanmaya başladım.inşallah hayallerimiz gerçek olur. benide klomen kullananlar listesine ekleyin olurmu
kızlar biraz önce kayınpeder aradı...hatice ablan çocuk yok mu hala diye soruyor dedi....esasında o soruyoda...bende ne diceğimi şaşırdım baba bu ay yok inşallah öbür ay dedim....ay çok kötü oldum ya
ninik benden önce vermiş haberi kızlar evet hamileyim yanlız değerim 20,70 düşükmü kızlar
Allahım şu okunan ezan-ı Muhammediyenin hürmetine benim gibi çoçuğu olmayanlara en kısa zamanda çocuk nasip et ALLAHIM..........Senin herşeye gücün yeter............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?