Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum doğru söylüyosun....ne diyim bişey diyemedim zaten....eşime söylesem onunda morali bozulucak....zaten babasıyla arasında bir mesafe var hemde baya bi uzun....eşim zaten kafaya takıyor....şimdi söylesem kötü olucak biliyorum...

Allahım şu okunan ezan-ı Muhammediyenin hürmetine benim gibi çoçuğu olmayanlara en kısa zamanda çocuk nasip et ALLAHIM..........Senin herşeye gücün yeter............

Amaaann boşver gülüm, ne denir ki böyle bi insana. Bence de hiç eşine söyleyip onun da canını sıkma. Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçar.

Amaaann boşver gülüm, ne denir ki böyle bi insana. Bence de hiç eşine söyleyip onun da canını sıkma. Gereksiz yere ağzınızın tadı kaçar.

zaten söylemeyi düşünmüyorum.....ama bir şekilde haberi olur eşiminde....eşimin sülalesi ilginç zaten....yengesi arar sorar,diğer akrabaları arar sorar...ben anlamadım zaten bu işi....Allah mekanını cennet etsin eşimin annesinin yerini;..gerçi hiç görmedim...ama sağolsun kimse aratmıyor yokluğunu...

tabi yazarım güzelim
biz 14-15 aydır uğraşıyoruz 2 aydır da klomen kullanıyordum 2. ayımda hamile kaldım canım allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu

canım çooookkkkk tebrik ederim değerim düşük diye üzüllme kkda bi arkadaş daha senin gibiydi bikaç topic açtı
sonra bhcgsi birden fırladı keseyide gördü kalp atışlarınıda duydu
inşallah seninkide tavan yapar talım
darısı olmayanlara
am,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar eşim sperm testi yaptı sonuçlarını aldık cuma günü doktorumdan randevu aldım ama değerlerine kendim bir bakayım dedim kafama bir değer takıldı. hersey normal gözüküyor ama morfoloji değeri %3. değer aralığı %0-4 kötü diyor %4-14 orta %14 üstü iyi
bu morfoloji hakkında bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi?
eşim şu lanet sigarayı da içiyor onunla alaksı varmıdır?

kızlar ben kırmızı kartı yedım bosuna umıtlenmısım cok moralım bozuldu bugun bıde arkadasımı gordum benden sonra evlendı ve coookk tatlı bı oglu vardı okadar kıskandım kı ama kotu anlamda degıl.eve gelırken yolda bıraz agladım duygulandım sımdı daha ıyıyım.yarabbım neolur bızlerı cocuksuz bırakma bununla ımtıhan etme hayırlı evlatlar ver .bu aralar stresten sıgarayıda cogalttım kızlar napıcam ben ya

Hakkında hayırlısı olsunn sigarayı cogaltmakla hiç iyi yapmıyorsun kuzu ..Biran önce bırak bence .bEN KURTULDUM o lanet olasıcıdan:umursamaz:

geçen:)dışarda 3 adam gördüm ayrı zamanlarda sgr içiyorlardı.ıçimden hepsine ıÇ---GEBER DEDım:)))

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanmaya başladım.inşallah hayallerimiz gerçek olur. benide klomen kullananlar listesine ekleyin olurmu

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bu ay klomen kullanmaya başladım.inşallah hayallerimiz gerçek olur. benide klomen kullananlar listesine ekleyin olurmu

a.s.hoşgeldin canım aramıza inş. en kısa zamanda tedavinden hayırlı sonuç alır.. bebişine kavuşursun.

üzülme bitanem hakkımızda hayırlısı yeni ay yeni umut önümüzdeki ay inş. kavuşusun bebişinegamyoncuiremsu

canım hoşgeldin bende bu ay ilk kez klomen kullandım sen yumurta takibine gittinmi
benim yarın

kızlar biraz önce kayınpeder aradı...hatice ablan çocuk yok mu hala diye soruyor dedi....esasında o soruyoda...bende ne diceğimi şaşırdım baba bu ay yok inşallah öbür ay dedim....ay çok kötü oldum ya

bu ne yaaa valla çok kızdımklava:klava:kayınpeder sorarmı hiç ayıp ya nasıl bi toplum olduk anlayamıyorum sanki çocuksuz evlilik sürmez gibi bi bakışları var insanlarınbenneyaptımki

ninik benden önce vermiş haberi kızlar evet hamileyim yanlız değerim 20,70 düşükmü kızlar

:teytey::teytey::sm_cool:tebrikler canım değerinde güzel maaşallah demekki daha çok yeni ALLAH kucağına almayı nasip etsin çok sevindim listemiz maaşallah iyi gidiyor:enbuyukkk:

Allahım şu okunan ezan-ı Muhammediyenin hürmetine benim gibi çoçuğu olmayanlara en kısa zamanda çocuk nasip et ALLAHIM..........Senin herşeye gücün yeter............

bende tetste giderken allahım peygamberimiz hatrına beni bugün üzme hayılrı sağlıklı evlat ver evliyaların şehitlerin sevdiğin kulların hatrına diye ağlayarak ettim benimkini kabul etti inşllah seninkinide eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…