Kızlar İze bİŞey sorcam Şİmdİ 5,gÜnÜ klomene baŞladım doktor 14.gÜn gel bÜyÜdÜyse İĞne yapalım dedİ 21. GÜnde progesteron verİrsİn dedİ benİm doktor yumurtaların ÇatladıĞını ultrasonda gÖremeyİz dedİ ben sadece 14.gÜnÜ gİdİyorum ultrasona ÇatladıĞı bellİ olur mu ultrasonda bana bu konu hakkında bİlgİ verİrmİsİnİz
benim doktorum geçen ay çatladığını gördü
ben onun yalancısıyım:)
reglimin 21.günüydü bide progesteron testi istedi oda 24 gibi bişeydi
bu sonuçlada çatladığını onayladık dedi
Kızlar İze bİŞey sorcam Şİmdİ 5,gÜnÜ klomene baŞladım doktor 14.gÜn gel bÜyÜdÜyse İĞne yapalım dedİ 21. GÜnde progesteron verİrsİn dedİ benİm doktor yumurtaların ÇatladıĞını ultrasonda gÖremeyİz dedİ ben sadece 14.gÜnÜ gİdİyorum ultrasona ÇatladıĞı bellİ olur mu ultrasonda bana bu konu hakkında bİlgİ verİrmİsİnİz
genelde progesteron testi yaptırıyorlar çatladığını bilmek için,demekki ultrasyonda göremiyorlar.
günaydın kızlar
salı günü doktora gittim yumurta takibine 3 tene yumurtam olmuş saat 2 gibi çatlama iğnesi oldum
dündeb beri karnımın alt tarafında bi sancı var benim gibi olan varmı aranızda
bide doktorunuz nasıl bi ilşki takvimi verdi
kızlar çok sağolun 3 yumurta olunca ağrısıda çok oluyor demek
bende kıpırdamakta bazen zorluk çekiyorum
inşallah bu ay olurda tekrar hormon yüklemsei yapılmaz vücuduma
kızlar çok sağolun 3 yumurta olunca ağrısıda çok oluyor demek
bende kıpırdamakta bazen zorluk çekiyorum
inşallah bu ay olurda tekrar hormon yüklemsei yapılmaz vücuduma
mrb arkadaşlar dün bende lekenleme olmuştu doktoru aradım hamilelik belirtisi yada muayeneden olmuştur dedi ben daha bir hafta olmadı adet olalı bu kadar çabuk belli olmaz herhalde
Benim 5-6 yumurtam oluyordu ama bu bahsettiğiniz ağrıların hiçbiri olmuyordu:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?