Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

5. haftada 2.330 , bugün yine yaptıracağım kan testi bakalım kaç çıkacak?Sanırım çoğul gebeliklerde bu ortalamada çıkmaz dediğin gibi daha yüksektir.

maaşallah değerin çok güzel bence de çoğul :ecrin_bebek::ecrin_bebek:gebelik olabilir inş. çok sağlıklı bi :CüvCüv:hamişlik geçirirsin canım

kızlar çok sağolun 3 yumurta olunca ağrısıda çok oluyor demek
bende kıpırdamakta bazen zorluk çekiyorum
inşallah bu ay olurda tekrar hormon yüklemsei yapılmaz vücuduma

inş. canım bu ay olur maaşallah 3 yumoşun varmış ağrılarında olduğuna göre çatlıyor yumoşların iyi değerlendir bu :ecrin_bebek:günleri.. benim hep tek yumoşum :çok üzgünüm::çok üzgünümlurdu sadece bir kere 3 yumoşum sositosositooldu ama olmadı çünkü o zaman sol tüpümda tıkanma varmış :sm_confused:çöpe gitti ozaman senin tüplerde bir sıkıntı yok değilmi:teselli:

Haklısın galiba boştan yere gidip yine test yaptırmayım geçen para verdim acaba şimdi yinemi veriirm yoksa para almazlarmı? 19 ekimde randevum var zaten doktorda 7. haftada oluyorum o zaman .Kalp atışlarını duyarız inşallahhh

ay canım sorma bende çok heycanlıyım ya meraktan duramıyorum ama test yapınca da negatif çıkarsa diye korkuyorum

canım herşey Allahtan..Cenab-ı Mevlam biliyodur vericeği zamanı...ilk başlarda bende niye olmuyor diye kendime sorarken....artık daha rahatım elimden geleni yapıyorum gerisi Allahıma kalmış...

ay canım sorma bende çok heycanlıyım ya meraktan duramıyorum ama test yapınca da negatif çıkarsa diye korkuyorum

14 eylülse son adetin 1 hafta daha bekle derim. 30 gündemi görüyorsun yoksa dahamı kısa görüyorsun? 28 günde falan görüyorsan bence test yap çıkmazsada yenilersin, çıkarsada erkenden öğrenmiş oluruz.Eğer 8 ekimd ebekliyorsan yani bugün bence kesin yap bir test eczaneden aldığın kitle.

Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla canım

bende aranıza yeni katılanlardanım aslında çoğu kez siteye giriyordum misafir olarak bilgiler çok güzel... bende klomen kullandım glukofenle birlikte ilk ay hamile kaldım fakat 13. haftada bebeğimi kaybettim zor bir kürtaj geçirdim. 3 ay sonra tekrar klomene başladım bu ay hamile kalırım diye ümitliydim ama olmadı. adetim gecikmeden emin olmak için kan testi yaptırdım negatif çıktı. ilk hamileliğimide kanamalı bir şekilde tesadüfen öğrenmiştim o sebeple her ay test yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum klomen bende kist yaparmı bilmiyorum doktor bana klomen verdi 5 ay kullan kontrole gelmene gerek yok dedi sizce ne yapmalyım? daha önce gittiğim doktor kontrole çağırmıştı yumurtalar geliştimi bakmak için çatlama iğnesi falan yapmamıştı ama valla bende ne yapayım şaşırdım her doktor farklı sanki denek gibi kullanılıyoruz rabbim yardımcımız olsun

maaşallah değerin çok güzel bence de çoğul :ecrin_bebek::ecrin_bebek:gebelik olabilir inş. çok sağlıklı bi :CüvCüv:hamişlik geçirirsin canım

2 günde 2 katı oluyormuş ya, bugün yaptırısam 4.700 çıksa desek 5. hafta içind eolmuş oluyor yarın 6. haftaya gireceğim inşallah. Yani değerler yinede ortalamada bence
Kan değerlerinde listedne baktım en yüksek 7.000 küsürlerde 5. haftada

birde kızlar hiç duydunuzmu bu değerlere göre cinsiyet tahmin ediliyormuş ? Yeni duydum bende çok şaşırdım .

Çok üzüldüm canım ne denir bilemiyorum allah bir daha bu acıları göstermesin sana ve kimseye.Bence doktor kontrolünde ol her ay, en azından adetin belli gününd ekendin başla iç bitir klomeni, sonra yumlar oluşmuşmu diye git doktora 1 seferde baktırabilirsin ona göre iğne verir. Bazıalrında kist yapıyormuş inşallah olmazda ne olur ne olmaz diye düşünmek lazım.Tahmini günlerini biliyorsundur sanırım. mesela ben ilaç bitiminden sonra 6. gün gidiyorum doktora ,1 gün sonrasına iğne veriyor ertesi günd eilişki öneriyor. Yani doktora 3-4 kez gitmeye gerek kalmaz diye düşündüm.

a.s.hoşgeldin canım aramıza 13 haftalık bebişini kaybetmişin ALLAH sana sabır versin canım inş. enkısa zamanda tekrar hamiş kalırsın ve sağlıklı bi hamişlik geçirirsin.. bence klomen kullandığın zamanlarda her ay doktora kontrol için gitmelisin bazen kist oluşabiliyor bunu doktorunda bilir ama niye 5 ay gelmene gerek yok dedi CADIARZUanlamadım bence bide başka doktorla görüş

slm herkese bu sabah 7 de pregnyl iğnemi oldum. doktorum 36 saat sonra ve o ilişkiden 24 saat içinde sadece 2 ilişki önerdsi. bu iki ilişki önemli dedi. sizin doktorlarınız ne tavsiye edıyor....

çok sağol gulyhas allah kimseye aynı acıyı yaşatmasın gerçekten çok zor ancak yaşayan anlar. ben kürtajın ve bebeğimi kaybetmenin psikolojisini henüz tam olarak üzerimden atamadım... tedavime gelince; sanırım doktorumu değiştirmem gerek klomen bende kist yaparmı yapmazmı sanırım pek öenmsemiyor olrsa olur olmazsa olmaz düşüncesinde. zaten doktordan yana şansım pek yok :)

canım sağlılı olsun da tek çoğul önemli değil.... kan değerine göre cinsiyet olayını hiç duymadım nasıl oluyormuş:uhm:ben evde yapılan testlerle ilgili duymuştumkaydirigubbakcemile3adet günün geçince evde gebelik testi yaptığında ikinci çizgi silikse erkek net ve hemen çıkıyorsa kız diye duymuştumkaydirigubbakcemile3tabi bunların gerçeklilik payı varmı bilmemakannehir

slm herkese bu sabah 7 de pregnyl iğnemi oldum. doktorum 36 saat sonra ve o ilişkiden 24 saat içinde sadece 2 ilişki önerdsi. bu iki ilişki önemli dedi. sizin doktorlarınız ne tavsiye edıyor....

canım öncelikle hoşgeldin....benim dr.iğneden sonraki gün ve takip eden 2 gün diyordu..

canım öle şey olur mu 5 ay kontrolsüz klomen sakın kullanma kist olabilir..doktor kontrolünde kullanılılır benim bildiğim o nasıl doktormuş ya allahım sen bizi korulmaz:

iğneden 36 saat sonraki ve dediğn gibi ogünü takiben yani 24 saaat içindeki olan iki ilişki önemli o günleri iyi değerlendir:hulya:

hoşbulduk esemos duana amin diyorum ve doktor konusunda sana katılıyorum. tam iyi bir doktorum oldu dedim o da askere gitti senağlama hastaneye gitmektende bıktım aslında bu ay farklı bir doktora gidicem bakalım o ne diyecek klomen rahim duvarınıda inceltiyormuş onu da yeni öğrendim o da korkuttu beni inşallah çok kullanmam gerekmeden hamile kalırım inşallah isteyen herkese rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder tabi hayırlısını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…