Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benimde öyle okumadığım dua kalmadı inanki ama yılmadan devam bu yolda, herşey normal oldugu için kür yapmadım hiç canım

o zaman ben hemen ikisinede baktırim fazla sürmez dönerim birazdan ağlaya sızlaya kan verip dönücem.inş iyi bişiler çıkar hiç umutlu diilim:çok üzgünüm:

Gülcan ve Uhde arkadaşlarım teşekkür ederim destekleriniz için, zaten sizler de olmasanız tımarhanelik olurdum eminim...Gülcan canım benim de 3. doktorum diğerleri bana hap bile vermiyordu doğal yoldan olur zamnla stress yapma demekten başka bir şey de demiyorlardı.En son bu doktor çok ilgilendi sağolsun. Rahim filmini de ilk bu akıl edip çekti.hatta sağ tüpte hafif yapışıklık varmış onu da açtı. Şimdi de dediğim gibi doğal yolla kalırsın ama madem yaşın 31, çok da istiyorsun elimizden geleni yapalım diyor.Yalnız bir şey soracağım kızlar.Ben kamuda çalışıyorum memurum ya, aşılamayı devlet karşılıyor mu acaba? Bilginiz var mı?

uhdecim.benim teyzem var 30 yaşında 11 yıllık evli.kendinde hiçbir sorun yoktu,eşinde canlı sperm bulunamıyordu.yıllarca kendide eşide görmediği tedavi kalmadı.8 defa aşılama yaptırdı.
en sonda herşeyden vazgeçti.doktorun biri hiçbişey yapma1-2 sene dinlen demiş çünkü.o arada bir umut hem zayıflamak hemde doğurganlığa faydası olduğu duydu beyaz pancar suyu içmeye başlamış 2 ay düzenli kullanmış.hiç umudu yokken günü geçmiş bir ihtimal diye test alıp yapmış yap ve hamile.kasımda da doğumu var allah izin verirse.dicem tabiki verici allah o nezaman ol derse olur.
ama o şimdi hem allahtan hemde bundan olduğuna inanıyor.
bende soğan kürü ve bal+tarçın+çörek otu yapmıştım.bende bunların faydası olduğuna inanıyorum.artık tesadüfmüdür,faydalarımı oldu gerçekten bilinmez ama.denemekte de yarar var.

Son düzenleme:

işte canım yöntem ve tecrübe okadar önemliki.iyiki akıl edip rahim filmi çektirmiş.tüpün tıkalıyken zaten boşuna uğraşmış olurdun.onuda açtırdığına göre yumurtlamanda oluyorsa biraz daha sabret.aşılama konusundada acele etme.yada sen bilirsin.
aşılayıda onu yaptıran arkadaşlar sana daha iyi cevap verecektir.devlet karşılarmı bilmiyorum.
geçen akşam eşimle konuşuyorduk, başbakan diyorki en az 3 çocuk yapın.eee yapalımda nasıl,devlet desteklesin ilaçlar tedaviler ücretsiz olsun insanlarda çarelerine baksın doğursunlar dimi ama.

:
çok duygulandım Allahım teyzenin kucagına bebişini almayı nasip etsin inş...:Saruboceq: beyaz pancarı hiç duymamıştım faydası olursa denerim elbet neden denemeyeyim ama bal+tarçın+çörekotunu denemeyi düşünüyorum bu ay bakalım canım inş. olur çok saol destegin için

canım benim bunun için burdayız hepimiz birbirimize destek olacagız ki bu sıkıntılı günleri atlatacagız bizim halimizden bizim gibi çekenler anlar başkası anlamaz ki,,,Rahim filminide çektirmiştim hiç birşey çıkmadı bende inş. en kısa zamanda alırsın bebişini kucagına canım,

Son düzenleme:
hepinizi seviyorum ya, iyi ki varsınız...Gülcan canım yumurtlamam gayet güzel çatlaması da güzel, adetlerim de düzenli hormonlar da iyi, hatta hiç klomen kullanmasam dahi her ay iki tane yumurtluyomuşum:))bu da çok güzel diyor doktorum. Gel gör ki ol-mu-yor:)) Bilmem aslında topu topu üç ay klomen kullanmış oluyorum, aşılama deyince ben de şaşırdım ama, doktor artık beklemeye gerek yok biz direk aşılamaya geçelim dedi.Yani Kasım'da yapacak.Bu ay serephone verdi bir de klomen yerine.Neyse canım kafanızı şişirdim.Çörek otu tarçın bala ben de başlıyacam bu ay.

canım benim iyiki sende varsın opuyorumnanaktan benimde 2. ay klomeni kullanalı doktorum 3 ay kullanıp aşılamaya geçelim dedi onu bekliyorum, aynı senin gibiyim bende yumurtlamam gayet iyi,çatmada oluyor ama yinede bal tarçın çörekotunu deneyeyim bende insan ne yapacagını şaşırıyor inanki kafamçokkarıştı

ben geldiiimmm .kızlar hem bhcg verdim hemde ikinci progesteronu verdim.öğlen 12 ye yetişirse 12 de yoksa öğleden sonra 2,30 da çıkarmış sonucum.dayanamadım yine adet günüme kadar

ben geldiiimmm .kızlar hem bhcg verdim hemde ikinci progesteronu verdim.öğlen 12 ye yetişirse 12 de yoksa öğleden sonra 2,30 da çıkarmış sonucum.dayanamadım yine adet günüme kadar

sevracım inş.iyi haberler olur senin için canım

Uhdecim, sabrın sonu selamettir, tedaviye devam yılmayalım, dualarımız da karşılıksız kalmaz eminim bundan. Aşılama ile hamile kalan varmı aramızda merak ettim, varsa yaşayanlar ne olur tecrübelerinizi paylaşın bizimle, şu an çok ihtiyacım var...
Günaydııın Balsurat....Amin...

gerçi labaratuarda çalışan kız çıkmaz dedi progesterondan bellei olmaz dedi hamilelik olsun dedim umut

evet canım sabretmekten başka çaremiz yok sabırla bekleyecegiz ama ümitle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…