Merhaba kızlar, Gülcancım yine geldi kırmızılar hem de tam gününde...bir sonraki tarihim 4 Kasım canım. Bu arada doktorum klomenle beni iki ay tedavi etti olmadı, 2 aydır da ilaçsız kontrol etti, bu ay da klomen değil serophene verdi deneyelim olmazsa artık diğer aya aşılama yapalım dedi.Belki bilmeyenler vardır, bende ve eşimde hiçbir sorun yok en ince ayrıntılarına kadar araştırıldık.Tamamen sebepsiz infertiliteymiş:))3 sene oldu yaw dile kolay...Allah hepimize önce sağlık sıhhat sonra sabır ve inşallah da bebişleri versin hayırlısıyla...
kızlar 27 eyülde çatlatma iğnesi oldum, bugün 14.gün idrar testinde hemen ikinci çizgi silik çıktı, kan verdim değer 0,90 mış. 0,90 idrar testinde görünmez ki, o silik çizgi nasıl çıktı anlayamadım. ne olmuş olabilir acaba
librarian,uhde doktoktorlarını değiştirmekte yarar var.
ben 3.doktorda pco lu olduğumu öğrendim ve onun sayesinde şimdi hamileyim.
başka doktora görünmektede fayda var.tecrübeli olmaları çok önemli.
kızlar merhaba
size bişey danışıcam bu sabah çamaşırımda çok az pembe gibi bir leke gördüm
reglime 9 gün var daha ne olaki bu
gulcangulcan benim bu kaçıncı doktorum kaçıncı hastanem bende sayısını unuttum, sadece yaşadığım ilde değil adana,mersin,ankara, konya burdaki hastanelere ve doktorlarada gittim maalesef birşey bulamadılar bekliyorum bende gelecek bebişim bana eminima.s
bebiş geliyor olabilir canım.hadi hayırlısı.
normal işlerini yap evde okadarda hareketsiz kalmak iyi değil.sadece ağır kaldırma ve uzanarak bişeyler yapma.(cam silme gibi)
eğer 9 gün kala geldiyse lekelenmem adetine 3-4 kala kan tahlilinde öğrenebilirsin.
benim cuma 41 di baktırsammı bugün yine progesteron
canım inşallh geliyordur sabırla bekliyorum
bide sana bişey danışıcam hani çatlatma iğneleri hormon içeriyor ya testlerdede yanıltıyor
iğnenin etkisi ne zaman geçer ona göre test yapsam
reglim perşembe günü.bugün kanda gebelik baktırsam çıkarmı yada progesteronmu baktırayım ikinci kez
iğneden 12 gün sonra vücuttan etkisi çıkıyormuş bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?