arkadaşlar eşiminde test yaptırması lazım hangi bölüme gitmesi gerek bunun için?hangi bölüm yapar?
Civcivciğim, benim eşim de yaptırdı test. Benim gittiğim kadın doğum doktoru yaptırmamızı söylemişti. Yani kadın doğum servisine gitmelisin.
merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınızakoştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum lmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben
ya işte bi sorun var.benim sosyal güvencem özel hastaneyi karşılıyor ama eşim özel hastaneye gidemiyor kendi güvencesiiyle bbu nedenle devlet hastanesine gitmesi lazım ordada kadın doğuma mı gidecek?başka bölüm yapmaz mı bu testi?
ya işte bi sorun var.benim sosyal güvencem özel hastaneyi karşılıyor ama eşim özel hastaneye gidemiyor kendi güvencesiiyle bbu nedenle devlet hastanesine gitmesi lazım ordada kadın doğuma mı gidecek?başka bölüm yapmaz mı bu testi?
Aaa Sevra hamilesin yani sen şimdii. Çook tebrik ederim arkadaşım. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Aklına kötü şeyler getirmeden sabırla beklemeye çalış bence. Daha adet tarihin bugünlerde sanırım. Birkaç gün sonra görürsün bak, herşey daha kesinleşecek. Tekrar tebrikler cancazım.
sevracım hayırlı olsun bebişin..sanırım daha adet tarihin gelmemiş bu değer iyi bence canım bak gör değerin artacak canım allahın izniyle..
selam kızlar yeni arkadaşlar beni tanımazlar ama listede adımı görebilirler 11 ay öncesine kadar burada az aglayıp kahretmemiştim hamile kalamıyorum her ay adet oluyorum diye ama şimdi bebegim kucagımda rabbime şükrediyorum şunu anladım bu kadar zaman içerisinde hayat bir sınav ve bu sınavı sabrederek geçmek gerekiyormuş sabır kızlar sabır zamanla herkes alacak evladını kucagına buna gönülden inanıyorum doguma gittigimde dogum süresince herkese dua ettim rabbiminde dularımı duyduguna inanıyorum arada topige girip hamiş listesinin çogaldıgını görünce çok seviniyorum.
bense normal hayatıma döndüm yine adet sancıları çekmeye başladım malesef sütüm korumadı heralde neyse herkese bol bebişli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?