Sevgili dinazorum, seni hepimiz çok iyi anlıyoruz ama elimizden de birşey gelmiyor ne yazık ki. Zaten o gün kötü oluyor insan, daha sonra atlatıyor. Allahım hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin hepimize. Ama içini ferahlatmak için, olsun bunda da vardır bir hayır diye düşün. Bak ben hamile olduğumu öğrendim, aradan iki gün geçmeden bi dünya üzüntü yaşadım. O üzüntüleri yaşamaktansa, adet olmanın üzüntüsünü yaşamayı çok isterdim. İnan bana gün olacak minnacık bebişleri biz de alacağız kucağımıza. yerimseniben
bu yazdıklarını okuyunca çok etkilendim canım yaaa rabbim inşallah nasip edecek bizede bebiş benimde 1.5 yıl oldu bir düşük yaptım geçen günde yazmıştım zaten bende her adet döneminde senin gibi oluyorum eşim için üzülüyorum bizimle birlikte evlenenler bebişlerini kucağına aldı biz bekliyoruz bakalım hayırlısı bende dün başladım klomen ve glukofene alternetif tıp yöntemlerindende mi denesem acaba belki ihtimal artar:) sende kafana çok takma daha doğrusu takmamaya çalış (çok zor biliyorum) yıllar sonra apansız hamile kalanlar var. geçen gün bir heşireyle konuştum bana moral verdi başından bir düşük geçmiş sonra dış gebelikten tüplerinden birini almışlar doktorlr hamile kalamazsın demiş ama şimdi iki oğlum var dedi ümidi yitirmemek gerekiyor allah hepimize sabır versin ve tabikide bebek(ler):ecrin_bebek:
balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan
başakcım,ne güzel ya hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömürler versin.
bide biz görsek o günleri.inşallah allah kucağımıza sağlıcakla almamızı nasip eder.
kızlar görüşürüz ben hazırlanacam doktora gidiyorum ne dicek çok merak ediyorum gelince yazarım
selam kızlar yeni arkadaşlar beni tanımazlar ama listede adımı görebilirler 11 ay öncesine kadar burada az aglayıp kahretmemiştim hamile kalamıyorum her ay adet oluyorum diye ama şimdi bebegim kucagımda rabbime şükrediyorum şunu anladım bu kadar zaman içerisinde hayat bir sınav ve bu sınavı sabrederek geçmek gerekiyormuş sabır kızlar sabır zamanla herkes alacak evladını kucagına buna gönülden inanıyorum doguma gittigimde dogum süresince herkese dua ettim rabbiminde dularımı duyduguna inanıyorum arada topige girip hamiş listesinin çogaldıgını görünce çok seviniyorum.
bense normal hayatıma döndüm yine adet sancıları çekmeye başladım malesef sütüm korumadı heralde neyse herkese bol bebişli günler
merhaba bende 13 ekimde aşıama oldum. adetin 5. günü klomen aldın günde 2 kere bi kutu bi tane yumurtam oluştu ve aşılama oldum neticesin bekliyorum bakalım ne olacak. 1 tane yumurtam vardı şansıım varmı bilmiyorum bu 2. aşılamam.
kızlar görüşürüz ben hazırlanacam doktora gidiyorum ne dicek çok merak ediyorum gelince yazarım
merhaba bende 13 ekimde aşıama oldum. adetin 5. günü klomen aldın günde 2 kere bi kutu bi tane yumurtam oluştu ve aşılama oldum neticesin bekliyorum bakalım ne olacak. 1 tane yumurtam vardı şansıım varmı bilmiyorum bu 2. aşılamam.
beklenen regli tarihini yazarsan ekleriz listeye canım.benide listeye alırmısıız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?