Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım inan bana çok sevindim.. darısı başımıza olsun insallah .. benım adet gunum cuma gunu.. progesteron baktırmam lazımdı dun ama baktırmadım.. sabredip gunumu beklıycem.. 6 gun var daha ..

kızlar sevranın bu haberine dayanamadım. kalkdım nasıl olduysa gebelik testi yaptım 20 dakika önce :bbo: delikafadulden veee 2. çizgi silik çıktı. ama aşılamamın 5. günü bugün. ne dersiniz benim yaramaz da geliyomu acaba delikafadulden

allah allah hadi inşllah maşallah hergün bi hamiş haberi süper yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım ama gününü bekle bence.. ilaçlar pozıtıf çıkartabılıyor bazenn..

benim yumurta klomenle oluşmuştu 5 gün içtim geçen pazarda çatlama iğnesi vurdurmuştum en son. aşılamadan sonra doktor hiç ilaç kullanma dedi. sana progestan veriririm ama test sonucunu yannlış çıkarabilir demişti. ama hiç bi ilaç kullanmadım siz kullanıyomusunuz??

kızlar biz yemeğe davetliyiz. sizlerede afiyet olsun. allahım umutlanmılımıyım acaba içim kıpır kıpır kızlar :) durduk yere gülüyorum burda yazdığım yerde:):):):):) hadi görüşürüz

ayyy çok sevindim:)::):) hayırlı uğurlu olsun sorunsuz bir şekilde temmuzda doğurursun inşlh:):):) allah isteyen herkesle banada versin. her lavobaya gitmeme korka korka gidiyorum

tşk ederim canım darısı başına olsun inş allah hayırlısıyla nasip etsin sana

canım inş vardır ama ilaç etkisi nedeniyle çift çizgi görmüş olabilirsin adet günün geçmeden idrarda çıkması mümkün diil diyo dr lar.önce kanda yükselmeliymiş ve orda belli bir seviyeye geldikten sonra ancak idrara geçip ordan da atılıyormuş bu durumda aşılamadan 10 gün sonra kanda çıkar heralde.ama umarım bu bir işarettir ve hamiş olursun tutar bebişin:Saruboceq:

sevracığım tebrik ederim inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın darısı burdaki kızların başına.

zazez mrhb cnm.kütahyadaym evet.klomen yapılmadı.bu ay olmasa tedavi olucaktm.insallah olmustur.ben özel muayeneye gittim.doktorum meliha kovancı.senin doktorun kim

arkadaşlar bende de 2 gün önce pregny yaptırdım 2 doz ama hiç ağrım olmadı acaba yumurta çatlamamış mıdır iğneyi yaptırmadan önceki gece çok ağrım oldu acaba o zaman mı matladı bu iğneyi vurup
yumurtası çatlayıp da ağrısı olmayan var mı

sevra merhaba inan kaç gundur takip ediyorum hergun bakıyorum sonuç kaç çıkmıs diye. en sonunda hamileliği yakaladın adına sevindim Allah doğumu sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ve darısıda başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…