sevra merhaba inan kaç gundur takip ediyorum hergun bakıyorum sonuç kaç çıkmıs diye. en sonunda hamileliği yakaladın adına sevindim Allah doğumu sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ve darısıda başımıza..
sevracığım tebrik ederim inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın darısı burdaki kızların başına.
benim yumurta klomenle oluşmuştu 5 gün içtim geçen pazarda çatlama iğnesi vurdurmuştum en son. aşılamadan sonra doktor hiç ilaç kullanma dedi. sana progestan veriririm ama test sonucunu yannlış çıkarabilir demişti. ama hiç bi ilaç kullanmadım siz kullanıyomusunuz??
günaydın herekese
demetcim dün öğleden sonra hiç online diildim yeni görüorum msjlarını
canım bnce biran önce kan testi yaptır
anasultan yada bsk da en geç 3-4 saate veriolar testi
buarada ben ayşe hanıma gidiorum
ve sanırım öğretmensin sende ?
as.semaus.as nolodu arkadaşım.bebeğimin varlığını öğrenmemle kaybetmem bir oldu demişsin.hayırdır.düşükmü yaptın.çok merak ettim.nasıl oldu.
evet canım çok memnunum
çok şükür bi sorun yok şimdilik
umarım hep böle devam eder
sen nasıl memnunmusun?
bide bebğime kavuşmamla kaybetmem bir oldu demişsin hayır olsun canım noldu?
bugün yine test yaptım pozitif,silik bi cizgi var.sanırım hamileyimmm
meraba canım nasılsın
ben regl sandım.1 hafta gecikmişti. eczaneden test alıp yaptım ikinci çizgi çok silikti. doktora da işlerin yoğunluğundan 3-4 gün geç gidebildim. ilk başka lekelenme şeklinde bşaldı. sonrada çok şiddetli sancıyla başladı. ama normal bi kanama değildi ben ancak 3.gününde doktora gidebildim. doktor muaeye ettikten sonra anladı.
varlığını öğrenemeden yokluğunu öğreniş olduk canım. düşük yapmışım. nasip değilmiş.
ilaç filan vermedi doktor. bu ay dinlen dedi
hayırlısı olsun.
Rabbim hepimize de sağlıklı evlatlar nasip etsin. evlat hasreti çektirmesin
bende memnunum Ayşe Hanımdan güler yüzlü pozitif olması çok hoşuma gidiyor en azından rahatlatıyor seni
bende geçen ay klomen ve pregnyl çatlatma iğnesi olmuştum
bu ay dinlenme verdi doktor hayırlısıyla inşaallah bebeğimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?