Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Yani boştan yere ümütlenme diyosun adet olduğun için yumurtaların oluşmuş demek istedin cvbın için tşkler..

kızlar herkeze hayırlı cumalar benimde sorum var ilişkiden hemen sonra yatarken akıntı geliyormu? benim hemen geliyor acaba akıntının gelmesi bebeişin tutmadıgımı anlamına geliyor....

Akıntın ne renk cnm beyazmı? bende beyaz akıntı çok geliodu iğneden sonra

Tedaviye başlamadan önce küçük bir kistim vardı doktor geçmiş dedi yoksa tedaviye başlamam dedi kist yok dio ama bilmiorum belki oluşmuştur tekrardan..

12.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL?????????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL???????????????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL??????????????
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

mavis bence gayet iyi sonuçlar
morfoloji biraz dusuk
ondada %8 ve ustu iyi yani sans var normal yoldan deniyor
ideali %20 en az olmalı diye biliorum
ama gnel miktar yuksek olunca onunda dusuklugu daha az onemli hale geliyor. miktar toplamda yuksek sperm sayısı yani yuksek. dolayısıyla %4 olup sperm sayısı yuksek olana bile dr sanıs n var diyor
harika değil morfoloji sonucu yani ama idare eder ile normal arası yani bildiklerimden bunu yazıyorum baska arkadasalrda yazar sanırım ebenzer degerleri olanlar ozellikle .
morfolojide bas anomalisi digerliren gore daha olumsuz diye biliorum
çunku dollenmeyi saglıycak olanspermin bası yumurtaya ilk bas giriyor çunku.
dedgim gibi rakam çok olunca bunu tolere eder sanırım.

beyaz melek birseyi duzeltmek istiyorum
yumurtan catlamasa idi adet olmazdın demissin ya
yanlıss. adet olmak kist olmadıgın yumurtanın catlamadıgını ifade etmiyor
kistolunca adette bazen geçikme oluyor az oluyor ama yinede oluyor
bu ay ben adet oludm hemde iki gun evel ama birçok kistim olusmus dr a gidine gordum adetin 3. gunu.

bende yarın baslıyorum gonaphene hadı sans dıleyın bana bıraz tırsıyorum olmucakmıs gıbı gelıyo ama hadı bakalım hayırlısı... listenizde bende varım artık :)

Ya kislar bişiy sorucam benim sirtim fena halde ağriyor bu adet belirtisimidir yoksa hamilelikmi yada her ikisi içinde geçerlimi? Normalde adet olucam zamanlar bu kadar sirtim ağrimazdi

canım ama ben daha igne vurulmadım akıntı işte valla açıkçası ne renk olduguna bakmadım ama beyazdır sanırım

Cnm bende oluyor ilişkide ya yumurtalardan dolayı oluyo yada ben birine söledim peynirimsi gibi dedim mantar var dio bilmiom valla annemde hamile olunca bendede peynirimisi beyaz bi sıvı geliodu dio keşke yardımcı olabilseydim sana ama bildiğim bu kaar sen doktorunu ara sor cnm en ii o yardımcı olacaktır bence:1hug:

tmm cnm nasılsın canım sıkıldıda azcık sohbet edelim sendemi ilaç kullanıyorsun?
evet gamzeli ben bu ay ilk defa gonaphaneye başladım. Benim doktorum adetin 3. günü başlattı. 5 gün günde 2 tane olarak kullanmaya başaldım. Artık ne olur bilmiyorum birde benim doktorum birdaha beni kontrole çağırmadı yani yumurtalar çatlıyormu çatlamıyor mu diye bakmak için. 3 ay kullan dedi olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğiz dedi. Hayırlısı bakalım.

Ya kislar bişiy sorucam benim sirtim fena halde ağriyor bu adet belirtisimidir yoksa hamilelikmi yada her ikisi içinde geçerlimi? Normalde adet olucam zamanlar bu kadar sirtim ağrimazdi

Cnm adet belirtisi olarakta sölüyolar ama ben ilaçlardan snıorum çünkü benim belimde çok ağrıo adette oldum hala ağrıo bilmiorum inşş hamişsindir sen cnm :1hug:

İNŞŞŞ CNM HAYIRLISI OLSUN 3 AY KULLAN BAKALIM O ÇAĞIRMADIYSA SEN ARADA GİT CNM DURUMUNU ÖĞRENMEYE AKLINDA KALICANA ÖĞREN DAHA İİ OLUR DUALARIM SİZLE VALLA:1hug::Saruboceq:

renksiz su gibi bugun başladı
Beyaz cnm yaa ilişkide çok gelio peynirimsi işte bi hemşireye söledim mantar olabilir dedi ben yumurtalardan dolayı olur dedi yok dedi yumurta akıntısı şeffaf renkte olur dedi senin öyle olmasın valla bende şaşırdım yaa kime inanacamı cnm

Akıntın ne renk cnm beyazmı? bende beyaz akıntı çok geliodu iğneden sonra

bende yarın baslıyorum gonaphene hadı sans dıleyın bana bıraz tırsıyorum olmucakmıs gıbı gelıyo ama hadı bakalım hayırlısı... listenizde bende varım artık :)
canım hoşgeldin :teytey:bol şanslar ama çalışmakta lazım::sm_cool: artık allaha kalmış birşey hayırlısı olsun...
canım her ikisii çinde geçerli gerçi benim sırtımda agrıyor genelde bilgisayardan kalkınca sırtımın agrıfdıgını hissediyorum belki seninde öyledir olabilirmi:uhm:
tamam canım teşekkürler a.s.sende başkasıda yardıncı olmadı zaten saolasın iyiyki varsın:1hug:
fisfisfiscanım sen nekadardır istiyorsunuz?dktr genelde belli bir sure geçmeyince böyle davranıyorlar benim 1buçuk yıl oldu dktr gittim başlıyalım testlere sprem hsg hormon yaptırdık şimdi hapa başladım ve beklemedeyim allah herkezin yardımcısı olsun

sağol arkadaşım allah herkesin muradını güzel haberlerini tez zamanda versin. Sen nasıl bir tedavi görüyorsun. İlaç mı kullanıyorsun.

canım hoşgeldin beklenen adet tarihini verirsen hemen ekleriz listeye canım stres yok olumulu düşünerek başla ii şeyler olsun emiiiii pozitif düşünce ve bol bol duaaaa

gamzeli benim bir kızım var 7 yaşında ve ben doğumdan sonra korunmadım. Eşim korunuyordu. Ama yaklaşık 3 yıldır ikinci için uğraşıyoruz. Eşimi doktora gitmeye ikna edemiyordum. Geçen ay nihayet gittik. Doktorumda beni ilk hamileliğimden tanıdığı için ilk önce böyle bir tedavi uyguladı herhalde. Ama doğrusu ben ilk önce sperm testi isteyeceğini düşünmüştüm. Onun sonucuna göre bana döner sanmıştım. Ama yanlış düşünmüşüm sence de öyle olması gerekmezmiydi. Hala kafamı kurcalıyor bu soru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…