canim bence sen doktoru yalniş anlamişsindir...
21.güm progestoron testi yapmiycam yumurtlaman oluyor demiştir.adet olduktan sonra 3.gün küçük folikuller oluşmaya başlar yeni ay için...
Yumurtan çatlamasaydi eğer adet olamazdin...
O yeni oluşan yumurtalardan bahsetmiştir...yani yumurtalarin çalişiyor derken de çatladina göre adet oldun 3.günde küçük yumurtalar oluşmaya başladiysa bu düzgün yumurtlama olduğuna işarettir...
Yada geçen aydan 2-3 yumurtan olduysa bunlardan biri kist oluşmuş ve kalmiş olabilir...bu nedenle de sende kist varken ilaç kullanamazsin...
kızlar herkeze hayırlı cumalar benimde sorum var ilişkiden hemen sonra yatarken akıntı geliyormu? benim hemen geliyor acaba akıntının gelmesi bebeişin tutmadıgımı anlamına geliyor....
SPERMİOGRAM
ABSTİNANS SÜRESİ.....: 3 gün MORFOLOJİ*
MİKTAR*..............: 2 mL NORMAL MORFOLOJİ...: % 12
RENK.................: Krem ANORMAL MORFOLOJİ..: % 88
GÖRÜNÜŞ..............: Opalesan BAŞ ANOMALİSİ......: % 68
pH*..................: 8.5 BOYUN ANOMALİSİ....: % 11
VİSKOZİTE............: normal KUYRUK ANOMALİSİ...: % 9
LİKEFAKSİYON SÜRESİ..: 30 dakika FRUKTOZ*............: 194 mg/dL
SPERM KONSANTRASYONU*: 56 milyon/mL LÖKOSİT*............: 200 bin/mL
TOPLAM SPERM SAYISI*.: 112 milyon ERİTROSİT...........: 3-4 adet her sahada
AGLÜTİNASYON........: var
İMMATÜR GERM HÜCRESİ: 8-10 adet/her sahada
MOTİLİTE* 1.SAAT 2.SAAT
------ ------
HIZLI HAREKETLİ......: % 51 33
YAVAŞ HAREKETLİ......: % 23 28
YERİNDE HAREKETLİ....: % 20 29
HAREKETSİZ...........: % 6 10
KISLAR EŞİM SONUÇLARI ALMIŞ BEN PEK BİŞEY ANLAMADIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SONUÇ NASIL SİZCE
canim bence sen doktoru yalniş anlamişsindir...
21.güm progestoron testi yapmiycam yumurtlaman oluyor demiştir.adet olduktan sonra 3.gün küçük folikuller oluşmaya başlar yeni ay için...
Yumurtan çatlamasaydi eğer adet olamazdin...
O yeni oluşan yumurtalardan bahsetmiştir...yani yumurtalarin çalişiyor derken de çatladina göre adet oldun 3.günde küçük yumurtalar oluşmaya başladiysa bu düzgün yumurtlama olduğuna işarettir...
Yada geçen aydan 2-3 yumurtan olduysa bunlardan biri kist oluşmuş ve kalmiş olabilir...bu nedenle de sende kist varken ilaç kullanamazsin...
canım ama ben daha igne vurulmadım akıntı işte valla açıkçası ne renk olduguna bakmadım ama beyazdır sanırım
evet gamzeli ben bu ay ilk defa gonaphaneye başladım. Benim doktorum adetin 3. günü başlattı. 5 gün günde 2 tane olarak kullanmaya başaldım. Artık ne olur bilmiyorum birde benim doktorum birdaha beni kontrole çağırmadı yani yumurtalar çatlıyormu çatlamıyor mu diye bakmak için. 3 ay kullan dedi olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğiz dedi. Hayırlısı bakalım.tmm cnm nasılsın canım sıkıldıda azcık sohbet edelim sendemi ilaç kullanıyorsun?
Ya kislar bişiy sorucam benim sirtim fena halde ağriyor bu adet belirtisimidir yoksa hamilelikmi yada her ikisi içinde geçerlimi? Normalde adet olucam zamanlar bu kadar sirtim ağrimazdi
nasıl akıntı cnm beyazmı?
evet gamzeli ben bu ay ilk defa gonaphaneye başladım. Benim doktorum adetin 3. günü başlattı. 5 gün günde 2 tane olarak kullanmaya başaldım. Artık ne olur bilmiyorum birde benim doktorum birdaha beni kontrole çağırmadı yani yumurtalar çatlıyormu çatlamıyor mu diye bakmak için. 3 ay kullan dedi olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğiz dedi. Hayırlısı bakalım.
Beyaz cnm yaa ilişkide çok gelio peynirimsi işte bi hemşireye söledim mantar olabilir dedi ben yumurtalardan dolayı olur dedi yok dedi yumurta akıntısı şeffaf renkte olur dedi senin öyle olmasın valla bende şaşırdım yaa kime inanacamı cnmrenksiz su gibi bugun başladı
Akıntın ne renk cnm beyazmı? bende beyaz akıntı çok geliodu iğneden sonra
canım hoşgeldin :teytey:bol şanslar ama çalışmakta lazım::sm_cool: artık allaha kalmış birşey hayırlısı olsun...bende yarın baslıyorum gonaphene hadı sans dıleyın bana bıraz tırsıyorum olmucakmıs gıbı gelıyo ama hadı bakalım hayırlısı... listenizde bende varım artık :)
canım her ikisii çinde geçerli gerçi benim sırtımda agrıyor genelde bilgisayardan kalkınca sırtımın agrıfdıgını hissediyorum belki seninde öyledir olabilirmi:uhm:Ya kislar bişiy sorucam benim sirtim fena halde ağriyor bu adet belirtisimidir yoksa hamilelikmi yada her ikisi içinde geçerlimi? Normalde adet olucam zamanlar bu kadar sirtim ağrimazdi
tamam canım teşekkürler a.s.sende başkasıda yardıncı olmadı zaten saolasın iyiyki varsın:1hug:Cnm bende oluyor ilişkide ya yumurtalardan dolayı oluyo yada ben birine söledim peynirimsi gibi dedim mantar var dio bilmiom valla annemde hamile olunca bendede peynirimisi beyaz bi sıvı geliodu dio keşke yardımcı olabilseydim sana ama bildiğim bu kaar sen doktorunu ara sor cnm en ii o yardımcı olacaktır bence:1hug:
fisfisfiscanım sen nekadardır istiyorsunuz?dktr genelde belli bir sure geçmeyince böyle davranıyorlar benim 1buçuk yıl oldu dktr gittim başlıyalım testlere sprem hsg hormon yaptırdık şimdi hapa başladım ve beklemedeyim allah herkezin yardımcısı olsunevet gamzeli ben bu ay ilk defa gonaphaneye başladım. Benim doktorum adetin 3. günü başlattı. 5 gün günde 2 tane olarak kullanmaya başaldım. Artık ne olur bilmiyorum birde benim doktorum birdaha beni kontrole çağırmadı yani yumurtalar çatlıyormu çatlamıyor mu diye bakmak için. 3 ay kullan dedi olmazsa eşinden sperm testi isteyeceğiz dedi. Hayırlısı bakalım.
bende yarın baslıyorum gonaphene hadı sans dıleyın bana bıraz tırsıyorum olmucakmıs gıbı gelıyo ama hadı bakalım hayırlısı... listenizde bende varım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?