canım inş hamişsindir belirtilerin bunu gösteriyor gerçi daha erken ama Allahtan hayırlısı.Kizlar durumlariniz nasil varmi belirtiler ben çok halsizim sabahta epey midem bulandi bugün oruç bile tutamadim bi bitkinlik bi halsizlik var üstümde sabahta o kadar çok midem bulandiki bide işe gelirken minübüse biri bindi nasil parfüm kokuyor anlatamam o bile benim midemi bulandirdi
canım takvimleri bulmak için ne yazıp giriyorsun siteye?bende yapmak istiyorum çok güzel resimler.Benim göğüs ağrim çok fecii nerdeyse koltuk altima dağiliyor ağrim..
Hele uçlarina dokunulmuyor acidan....ara ara kasiğima sanci giriyor....
Test yaptircaktim ama korkuyorum....yapmiyacağim....geçen ay 28.gün adet oldum bu gün 29.gün bu günde olmazsamm.............belki test yapmaya cesaret gelir..ilk defa korkuyorum test yapmaktan..........
melekcim bence bi kaç gün daha bekle varsa ki inş. vardır,testte belli olmayabilir.
gece kasığımın sancısından bende uyuyamadım.bacaklarımı bile kıpırdatamadım. bugün dr a gittim idrar tahlili yaptı sonucunu salı günü alacağım.
Jenefer canim çok uzun belki sen yapamazsin bana ne yapmak istediğini söyle ben sana yapayim....
Kisaca anlatayim....
Böyle takvimleri bulunan sitelerden bu takvimi oluşturuyorsunsonra ordan url adresini kontrol panelimde bulunan imza bölümüne yapiştiriyorsun..
Istersen ben sana yapayim ama nasil bişey olsun ve ne yazayim sen söyle
canım sende bi kaç gün daha bekle istersen kesin sonuç al.hadi kıslar mübarek cuma gününde Allahın izniyle dualarım sizlerle hamiş haberlerinizi bekliyorum canlarım.Hadi 12 eylülcüler eslem, beyaz melek hadi yapin testleri durumlar nasil varmi belirtiler? Kizlar ben testi bugün yapicam demiştimya sabah yapmadim şimdide çantamda duruyor acaba yapsammi diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?