Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

beyaz melek günaydın canım şu yazıların altına resimler koyuyosunuz ya o nasıl yapılıyo mesela sende seni bekliyoruz gel bebeğim yazıyo çok güzel ya banada anlatırmısın

Kizlar durumlariniz nasil varmi belirtiler ben çok halsizim sabahta epey midem bulandi bugün oruç bile tutamadim bi bitkinlik bi halsizlik var üstümde sabahta o kadar çok midem bulandiki bide işe gelirken minübüse biri bindi nasil parfüm kokuyor anlatamam o bile benim midemi bulandirdi

Benim göğüs ağrim çok fecii nerdeyse koltuk altima dağiliyor ağrim..
Hele uçlarina dokunulmuyor acidan....ara ara kasiğima sanci giriyor....
Test yaptircaktim ama korkuyorum....yapmiyacağim....geçen ay 28.gün adet oldum bu gün 29.gün bu günde olmazsamm.............belki test yapmaya cesaret gelir..ilk defa korkuyorum test yapmaktan..........

Jenefer canim çok uzun belki sen yapamazsin bana ne yapmak istediğini söyle ben sana yapayim....
Kisaca anlatayim....
Böyle takvimleri bulunan sitelerden bu takvimi oluşturuyorsunsonra ordan url adresini kontrol panelimde bulunan imza bölümüne yapiştiriyorsun..
Istersen ben sana yapayim ama nasil bişey olsun ve ne yazayim sen söyle

yumurtama dönemlerinde sivi olur bitanem....
Iğneden sonraki günler ilk bir haftada en çok akinti olduğu zamandir.sonra yavaş yavaş azalir.

merhabalar kızlar,ben hala adet söktürücü kullanıyorum daha bitmedi..bir ana önce adet olup gonapheni kullanmak için sabırsızlanıyorum...
bir de benim dr. gonapheni adetin 3. günü içmeye başla dedi.ama burada okuduğum kadarıyla 5. günü kullananlar var..neden böyle farklılıklar olduğunu anlayamadım

canım inş hamişsindir belirtilerin bunu gösteriyor gerçi daha erken ama Allahtan hayırlısı.
canım takvimleri bulmak için ne yazıp giriyorsun siteye?bende yapmak istiyorum çok güzel resimler.
Hadi 12 eylülcüler eslem, beyaz melek hadi yapin testleri durumlar nasil varmi belirtiler? Kizlar ben testi bugün yapicam demiştimya sabah yapmadim şimdide çantamda duruyor acaba yapsammi diye düşünüp duruyorum
canım sende bi kaç gün daha bekle istersen kesin sonuç al.hadi kıslar mübarek cuma gününde Allahın izniyle dualarım sizlerle hamiş haberlerinizi bekliyorum canlarım.

esrako yardımın için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok çabuk oluyor bende her zaman tek tek okuyup cevaplamaya çalışıyordum bu güzel oldu canım.

SPERMİOGRAM
ABSTİNANS SÜRESİ.....: 3 gün MORFOLOJİ*
MİKTAR*..............: 2 mL NORMAL MORFOLOJİ...: % 12
RENK.................: Krem ANORMAL MORFOLOJİ..: % 88
GÖRÜNÜŞ..............: Opalesan BAŞ ANOMALİSİ......: % 68
pH*..................: 8.5 BOYUN ANOMALİSİ....: % 11
VİSKOZİTE............: normal KUYRUK ANOMALİSİ...: % 9
LİKEFAKSİYON SÜRESİ..: 30 dakika FRUKTOZ*............: 194 mg/dL
SPERM KONSANTRASYONU*: 56 milyon/mL LÖKOSİT*............: 200 bin/mL
TOPLAM SPERM SAYISI*.: 112 milyon ERİTROSİT...........: 3-4 adet her sahada
AGLÜTİNASYON........: var
İMMATÜR GERM HÜCRESİ: 8-10 adet/her sahada
MOTİLİTE* 1.SAAT 2.SAAT
------ ------
HIZLI HAREKETLİ......: % 51 33
YAVAŞ HAREKETLİ......: % 23 28
YERİNDE HAREKETLİ....: % 20 29
HAREKETSİZ...........: % 6 10

KISLAR EŞİM SONUÇLARI ALMIŞ BEN PEK BİŞEY ANLAMADIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ SONUÇ NASIL SİZCE

Motilite* 1.saat 2.saat
------ ------
hizli hareketli......: % 51 33
yavaş hareketli......: % 23 28
yerinde hareketli....: % 20 29
hareketsiz...........: % 6 10

sonuç çook güzel canim gayet iyi yalniz şekli ile ilgili bişey göremedim bu da çok önemli...
Ama sayi ve hareket çok iyi

SPERMİOGRAM
ABSTİNANS SÜRESİ.....: 3 gün MORFOLOJİ*
MİKTAR*..............: 2 mL NORMAL MORFOLOJİ...: % 12
RENK.................: Krem ANORMAL MORFOLOJİ..: % 88
GÖRÜNÜŞ..............: Opalesan BAŞ ANOMALİSİ......: % 68
pH*..................: 8.5 BOYUN ANOMALİSİ....: % 11
VİSKOZİTE............: normal KUYRUK ANOMALİSİ...: % 9
LİKEFAKSİYON SÜRESİ..: 30 dakika FRUKTOZ*............: 194 mg/dL
SPERM KONSANTRASYONU*: 56 milyon/mL LÖKOSİT*............: 200 bin/mL
TOPLAM SPERM SAYISI*.: 112 milyon ERİTROSİT...........: 3-4 adet her sahada
AGLÜTİNASYON........: var
İMMATÜR GERM HÜCRESİ: 8-10 adet/her sahada

şimdi gördümm canim biraz şekil anormalisi var yani şekil olarak çok kaliteli değiller...
Eğer kruger değerlerine göre bakildiysa iyi ama kruger değerlerine göre bakilmadiysa şekil problemi var..
Ama genel anlamda çok iyi canim gözünüz aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…