Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

beyazmelek ne yaptın canım test yaptınmı? Benimde 17 si acayip ağrım var çok farklı bir ağrı yada ilaçtan yada hamileyim..Kan testi yaptımamam için kendimi zor tutuyorum. 5 gün önce çıkmaz diye düşünüyorum. dün gece ağrıdan kıvranıyordum. eşim acile gidelim dedi uzanmışım biraz geçti. Bu gün şirkette yine başladı. Allahım herkezde varmı bu ağrı yaaa. İlaç bu kadar etkili demekki...

sağol arkadaşım allah herkesin muradını güzel haberlerini tez zamanda versin. Sen nasıl bir tedavi görüyorsun. İlaç mı kullanıyorsun.

cnm ben gonophene kullandım şimdi bitti iğnesinide vuruldum adette oldum ama doktorum yumurtalarımın çalıştını söyledi ilaçı tekrar başlatmıyacanı söyledi bu ay 1 hafta sonra gel dedi salı gidecem bakalım ne olucak hayırlısı olsun hepimiz için cnm benim çok umutluydum geçen ay ama hasta olunca umudumu yitirdim bakalım bu ay ne olucak yumurtalar çalışıyormuş inşş olur hepimizin bir an önce:1hug:

maviş 83 canım test yaptın mı?
dün yoktum evde giremedim siteye
ben henüz adet olmadım
ama dayanamayıp test aldım
15 ine kadar beklicem şayet olmazssam yaparım
göğüslerimde hassasiyet var
belim hafif ağırıyor sanırım ateşimde var
termometre yoktu evde bugün aldım, yarın sabaha ölçüp bakarım

Allah bağışlasın cnm benim senin bir tane olduğundan galiba bu tedaviyi bu şekilde uyguladı bence cnm çünkü sonuçta 1 tane olmuş doktor sperm testi yapmadıysa siz gidin ürolojiye siz isteyin doktorsan sperm testi aklınızda kalmasın cnm bence doktor 1 tane var die eşine sperm testi yaptırmamıştır. bence sizin psikolojik olmuş yaa kgerçi kimin öyle deil ki bende çok zor götürdüm eşimi sperm testi için cnm sen bi yolunu bul götür yaş ilerledikçe sperm sayılarında azalma oluyor ALLAH hakkınızda hayırlı neyse onu versin cnm benim stres yapma herşey yolunu bulacaktır..:1hug:

canım henüz yapmadım sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum ama feci halde sırtlarım ağrımaya başladı hiç böle olmazdı hayır olsun ne diyeyim:uhm:

gamzelim ben burdayım da eşim biraz rahatsız
başı dönüyormuş
bende adet olmadım henüz
acaba hamilelik belirtilerini kocam benim yerime mi yaşıyor :roflol:
çıkarım birazdan

mavişim canım sabah yap bakalım inşallah hayırlı sonucu alırız ikimizde
Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah :ecrin_bebek:

hoşgeldin beyazmelek nasılsın kimseler kalmamış ramazan diye herhalde.Başka akşamlar ben giremiyorum. Sabah bir bakıyorum ne güzel yazışmalar var. Bu akşamda ben varım kimseler yok. Belki gelirler.

yok canım sen yanlış anladın beni kimseyi beklediğim yok. Üzüldüm böyle düşünmene Tabiki sen de yetersin maksat biraz muhabbet olsun. Zaten kimseleri çok tanımıyorum. Yeni yeni tanımaya çalışıyorum. Kusura bakma kırmak istemedim seni.

selam kızlar nasılsınız bakalım?dün ialcım bitti inanılmaz karın ağrıları çekiyorum galiba büyüyor benim yumoşlar...yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne kadar büyümüşler...

ne bileyim canım arkadşın var onları bekliyorsun sandım benide kimsem yok burda bende tanışmak istedim..
selam kızlar nasılsınız bakalım?dün ialcım bitti inanılmaz karın ağrıları çekiyorum galiba büyüyor benim yumoşlar...yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne kadar büyümüşler...

iyiyim canım sen nasılsın inşallah büyümüşlerdir senin için hayırlısı canım...

canım sabaha kalmadı benim kahverengiler göründüsenağlama bu ayda olmadı sanırım yarın sökülür kırmızılar üzüleyimmi sevineyimmi valla bilemiyorum hamiş değilim sanırım ama en azından adetim düzene girdi

ben bu ay tekrar başladım klomene ilk ay da kist oluştu bir ay ara verdik şimdi yeniden başladık dozunu artırarak inş bu ay isteyen herkese allah hayırlısını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…