sağol arkadaşım allah herkesin muradını güzel haberlerini tez zamanda versin. Sen nasıl bir tedavi görüyorsun. İlaç mı kullanıyorsun.
gamzeli benim bir kızım var 7 yaşında ve ben doğumdan sonra korunmadım. Eşim korunuyordu. Ama yaklaşık 3 yıldır ikinci için uğraşıyoruz. Eşimi doktora gitmeye ikna edemiyordum. Geçen ay nihayet gittik. Doktorumda beni ilk hamileliğimden tanıdığı için ilk önce böyle bir tedavi uyguladı herhalde. Ama doğrusu ben ilk önce sperm testi isteyeceğini düşünmüştüm. Onun sonucuna göre bana döner sanmıştım. Ama yanlış düşünmüşüm sence de öyle olması gerekmezmiydi. Hala kafamı kurcalıyor bu soru.
maviş 83 canım test yaptın mı?
dün yoktum evde giremedim siteye
ben henüz adet olmadım
ama dayanamayıp test aldım
15 ine kadar beklicem şayet olmazssam yaparım
göğüslerimde hassasiyet var
belim hafif ağırıyor sanırım ateşimde var
termometre yoktu evde bugün aldım, yarın sabaha ölçüp bakarım
ne bileyim canım arkadşın var onları bekliyorsun sandım benide kimsem yok burda bende tanışmak istedim..yok canım sen yanlış anladın beni kimseyi beklediğim yok. Üzüldüm böyle düşünmene Tabiki sen de yetersin maksat biraz muhabbet olsun. Zaten kimseleri çok tanımıyorum. Yeni yeni tanımaya çalışıyorum. Kusura bakma kırmak istemedim seni.
selam kızlar nasılsınız bakalım?dün ialcım bitti inanılmaz karın ağrıları çekiyorum galiba büyüyor benim yumoşlar...yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne kadar büyümüşler...
gamzelim ben burdayım da eşim biraz rahatsız
başı dönüyormuş
bende adet olmadım henüz
acaba hamilelik belirtilerini kocam benim yerime mi yaşıyor :roflol:
çıkarım birazdan
mavişim canım sabah yap bakalım inşallah hayırlı sonucu alırız ikimizde
Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?