Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canim doktorun verdiği normal değerler kisminda morfoloji %30 normal form diyo yani bizimki kötümü

Canim bu kruger ne oluyor ben bilmiyorumda

YANİ BİR TÜR BOYAMA TEKNİĞİ KULLANILARAK YAPILAN BİR METOD.ÇOK SIKI VE KATI KURALLARI OLAN BİR METOD PEK HERKEZ BU KRUGERE GÖRE BAKMIYO...
AMA EN KESİN SONUÇKRUGERDE.İSTERSEN YAPTIRDIĞINIZ YERİ ARA SOR.
KRUGERE GÖREYSE % 12 İYİ BİR DEĞER............
AMA DEĞİLSE EĞER DÜŞÜK Bİ DEĞER CANIM:1hug:

gamzeli canım banada doktorum ilacı adetin 3 günü 5 gün kullan gel dedi. ama ben ramazan oldugu için tlf açıp bir dahaki ay gelsem tamam dedi ekimde gidicem şimdi yumurta takıbi için dktr öyle verdiyse bir bildigin var güvenmek lazım güven yoksa dktr degişmek lazım. öptüm kendine dikkat et bu konuları fazla takma...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YARDIMIN İÇİNa.s.ŞİMDİ EŞİM ARADI SONUÇLARI DOKTORA SORMUŞ HERŞEY NORMAL DEMİŞ FAKAT SENİN DEDİĞİN GİBİ MORFOLOJİ BİRAZ DÜŞÜK DEMİŞ BUDA YEDİĞİN İÇTİĞİNLE ALAKALI VE MEVSİMSEL DEĞİŞİKLERLE ALAKALI OLABİLİR DEMİŞ BİRDE ORDAKİ BİR DEĞER ÇOK YÜKSEKMİŞ HANGİSİ OLDUĞUNU BİLMİYORUM FAKAT BUDA BU MORFOLOJİYİ DENGELER HERŞEY NORMAL YANİ DEMİŞ ÇOK MUTLU OLDUM PEKİ CANIM BİZ BU DEĞERİ YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPABİLİRİZ Bİ BİLGİN VARMI:uhm:

Bu değerin düşük olmasi hamile kalmaya engelmi acaba doktor iii demiş ama ben yinede takildim buna

semacım canım bendede ilk evlendigim zaman karabasan gelirdi durup dururken aglardım hemde hıçkıra hıçkıra özelliklede namaz kılarken kalbine bıçak saplanırdı bogazım dugümlenirdi dkt gitmiştim hiçbir şey bulamadılar annem beni hocaya götürdü muska yazdıi birde su hazırladı 3 cuma cuma vakti yıkanaçaksın dedi ondan sonra yavaş yavaş rahatladım bazı şeyler dktrluk olmuyabilr bazı şeyler hocalık olmuyabilir sen iyilik için taşıçaksın denemekte fayda vardır zarar yoktur bence geçmiş olsun kendine dikkat et...

Sperm sayisi yüksek canim...
Evet bu da morfolojiyi dengeler...
Benimde eşimin değerleri buna yakin onunda morfoloji sinirda bir değer...
Eşime evikap 400 lük vitamin verdi doktorum...

Eşimin değerleri kisaca

sayi:110 milyon
hareket:%54
morfoloji krugere göre %4,,normale göre %40 normal değer oluyor...
Bize de sperm sayisi yüksek olduğu için dengelenir dediler...

Yardım edin bana ltfen ben adet oldum bu ayın 7sinde ilaça tekrar başlamak için dktora gittim doktor yummurtaların çalışıyor bu ay ilaça başlatmıçam dedi 1 hafta sonra tekrargel dedi salı günü gidecem ama ben anlamadım normalde ymurtaların 14 gün değilmi süresi ben bide adet oldum ve 20.günü yumurtalarım hala duruyor ne zaman çatlıcak ki iğnede vuruldum 23 gün önce bu ay hamile kalabilirmiyim kızlar ne demek oluyor buu ltfen biraz bilgi verin bana?

Cnm ben gonophene ilaçı kullandım ve iğnesinide vuruldum dktr bana 15 gün sonra gel dedi izinli olduğu için bu ayın 7sinde hasta oldum ve 3. günü tekrar gittim ilaça başlamak için doktor yumurtaların duruyor çalışyor dedi 20. günde ilaç vermiyeceğim bu ay dedi ve 1 hafta sonra yine gel dedi salı günü gidecem benim anlamadığım konu şuu yumurtaların ömrü 14 gün değilmin yani benim yumurtaların niye duruyor iğnede vuruldum çatlamadımı anlıyamadım adette oldum kaybolması gerekmiyormu sorum bu cnm

canim bence sen doktoru yalniş anlamişsindir...
21.güm progestoron testi yapmiycam yumurtlaman oluyor demiştir.adet olduktan sonra 3.gün küçük folikuller oluşmaya başlar yeni ay için...
Yumurtan çatlamasaydi eğer adet olamazdin...
O yeni oluşan yumurtalardan bahsetmiştir...yani yumurtalarin çalişiyor derken de çatladina göre adet oldun 3.günde küçük yumurtalar oluşmaya başladiysa bu düzgün yumurtlama olduğuna işarettir...
Yada geçen aydan 2-3 yumurtan olduysa bunlardan biri kist oluşmuş ve kalmiş olabilir...bu nedenle de sende kist varken ilaç kullanamazsin...

kızlar herkeze hayırlı cumalar benimde sorum var ilişkiden hemen sonra yatarken akıntı geliyormu? benim hemen geliyor acaba akıntının gelmesi bebeişin tutmadıgımı anlamına geliyor....

canım ben normal üni de okuyorum örgün öğretim 19mayıs üni. fen eebiyat fak. istatistik bölümü 4 yıllık ben 6ncı senemdeyim işte tek derse kaldımmmm 22 eylül de sınav var p.tesi kesin belli olacak artık p.tesiden sonra ders maratonum son kez başlıyoooo inşallah hayırlısıyla bitecek allahın izniyleeee

yok ccanım denicem tabiki yani bişe olmaz da ben de üç harflilere inanıyorum sonuçta kuran da da var ben bizzat birçok olay yaşadım evlendikten sonra ara ara oldu sonra tükendi ama etkisi olabilir böyle hamiş kadınlara olduğunu da biliyom ama ne bilim ya dr a gitmedide hocaya gitti ya şaşırdımmm eşim üni mezunudur bilime de ilime de inanırrrrrrrr
ama böle şeylere fala falan çok meraklıdır kızarım çok böle işte p.tesi vercekmiş hoca bakalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…