Canim bu kruger ne oluyor ben bilmiyorumda
YANİ BİR TÜR BOYAMA TEKNİĞİ KULLANILARAK YAPILAN BİR METOD.ÇOK SIKI VE KATI KURALLARI OLAN BİR METOD PEK HERKEZ BU KRUGERE GÖRE BAKMIYO...
AMA EN KESİN SONUÇKRUGERDE.İSTERSEN YAPTIRDIĞINIZ YERİ ARA SOR.
KRUGERE GÖREYSE % 12 İYİ BİR DEĞER............
AMA DEĞİLSE EĞER DÜŞÜK Bİ DEĞER CANIM:1hug:
ben buradayım gamzeli akşamdan beri yazılanları okuyordum.
sema sen hangi bolumu bitiriyorsun acık ogretim dimi ?? ben basını kaçırmısım senin ders calısma muhabetinin sonrada soramadım hani herkes biliyor bir ben takip etmemisim gibi olmamak için ama artık soruyorum:)) tebrik ederim insalah mezun olursun guzel bir his. ben iki tane acıkogretim bitirdim halkla ilsk ve buro yonetimi her sınav sonuçları acıklanıdgında havalara ucardım. hayırlı olsun tekrar
sema ben bahsettigin uç hariflilere kesinlikle ineanırım. yeni evli iken banada karabasan gelmisti sabahları uyuyamıyordum esim ise ugidince o donem calısmıyordum falan. sorna dua okuya okuya falanmı nedir bilmiyorum atlattım uzun zamandır olmadı. bazen yatarken esimle oluyor tam uykuya dalma anında anlatıp urkutmiyim simdi diger arkadasları ama inanımoyurm sonuçta. ve dr a tıbba inansamda oncelikle bu tarz seylerde yapması buyuk kulfet dğilse muska vs yada dua ne bilim denenebilir. ne kaybedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?