slm cnm ole duşunme bende klomen kullandım dr bu ay olmaz dedi ama takdırı ılahı gec dollenme olmuş ve su an 2 aylık hamıleyım tabıkı 1de kıstım var 2.5 santımdı şimdi 2 olmuş inşallah hayırlısı olur hakkında
cnm ben klomen kullandım dr gıttım yumrtam13mm di dr olmaz bu ay dedi iyne bıle yapmadı cok üzülmüştüm bıdakı ayın klomenını bıle yazmıştı adet gunume 1 gun kala hafıf lekelenme oldu ertesi gun kahverengı akıntı 3 gun bekledım bışey yok klomene baslıycaktım test yapıyım dedim şansıma çif cizgi cıktı biri silikti sonra kanda baktırdım hamıleyım dr gıttım dr da şaşırdı cok sevındı rabbım ol dedıkten sonra boyle işte ay ne anlattım amakaydirigubbakcemile3delikafaduldencanım ya su serptin içime
nasıl öğrendin iğneden ne kadar sonra kandamı idrardamı
ay ne çok soru sordum demi
cnm ben klomen kullandım dr gıttım yumrtam13mm di dr olmaz bu ay dedi iyne bıle yapmadı cok üzülmüştüm bıdakı ayın klomenını bıle yazmıştı adet gunume 1 gun kala hafıf lekelenme oldu ertesi gun kahverengı akıntı 3 gun bekledım bışey yok klomene baslıycaktım test yapıyım dedim şansıma çif cizgi cıktı biri silikti sonra kanda baktırdım hamıleyım dr gıttım dr da şaşırdı cok sevındı rabbım ol dedıkten sonra boyle işte ay ne anlattım amakaydirigubbakcemile3delikafadulden
stella tebrik ederim canım darısı başımıza her hamile haberi duyduğumda içim bir tuhaf oluyor umudum artıyor mutlu oluyorum
hamileleri çok çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucaklarınıza alabilmeyi nasip etsin. darısını da bizim başımıza versin inşallah.
benim de son 4 günüm kaldı. sonrasında klomen maceram başlıycak. bakalım neler olucak. inşallah gerek kalmaz ama bu ay da umudum yok. adet belirtilerim bile yok hamilelik şöyle kalsın. yanlızca 3-4 gündür çok kötü başım dönüyo ama o da glucophaneden heralde. kolaymı diyabet ilacı kullanmak. valla ve diyim Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz da tez zamanda bebeklerimizi verir inşallah.
stella tanışmadık ama ..seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllh..
stella tebrikler canım
stella tebrik edderim
hadi kızlar 5 kişi daha sonra ben inşallah:))
canım bende bu ay ilk kez klomen kullandım doktora gittim
3 tane sağda 18 20 24 mm lik yumurtam vardı soldada 10 mm lik sağdakiler ii diğeri olmaz dedi aynı gün çatlama iğnesi oldum bugün iğnemin 17. günü
doktorum söylediğine göre en geç bugün regl olmaz isem ya hamileyim yada kistim oluştu
doktorumda amerikada kısırlık kongresine gitmiş ptesi gelicekmiş ctesi diğer doktora gidip test yaptırırım artık
canım ben bu ay klomen kullandım onda geç döllenme olmaz sanırım
bugünde olmazsam ya hamişim yada nurtopu gibi kistlerim var demekmiş doktorum öyle dedi
teşekkür ederim
darısı sizlerin başına :asigim:
teşekkür ederim
darısı sizlerin başına :asigim:
inşaallah hamilesindir canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok yorma olurmu kendini, birde sakın eczaneden test alıp yapma o testler yanıltıyor insanı kaç kez denedim negatif çıktı. bende değilim, gecikme oldu bi kaç güne kadar olurum dedim. iş yoğunluğundan doktora da vaktinde gidemedim. gittiğimde de geç kalmıştım kaybettim bebeğimi.
geçen ay bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum. bu ay dinlenme dedi doktorum.
Rabbim küçük meleğine hayırlısıyla kavuştursun canım
canım sağol düşüncelerin için
bende ctesi gideyim bakalım valla 3 gündür test yapıyorum negatif
canım çok sıkıldı neyse olurıuna bıraktım şöyle kendimi yormadan biraz temizlik yapıyorum Rabbim senide en kısa zamanda bebişine kavuştursun
canım sağol düşüncelerin için
bende ctesi gideyim bakalım valla 3 gündür test yapıyorum negatif
canım çok sıkıldı neyse olurıuna bıraktım şöyle kendimi yormadan biraz temizlik yapıyorum Rabbim senide en kısa zamanda bebişine kavuştursun
canım test yapıp bozma moralini idrarda adetin 10 gün geçtikten sonra net çıkar
benimde 8 gün gecikmişti hiç yapmamıştım 8. günde yapıyım dedim o zaman bile çok silik çıktı geç döllenme olmuş zaten geç döllenmede idrarda geç belli oluyo kaç gün gecikti seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?