Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz kalktım allaha şukur bebekımde iyi salı gunu gıttım dr hersey yolunda allaha sukur kıstınde yarım santım kuculmuş bulantı içinde ilaç verdi yemek yıyebılıyorum bıraz su bıle içmiyodum.öptum hepınızı.gulcancım nasılsın cnm yenı hamişleride tebrik ederim allah tamamına erdırsınŞeniz:CüvCüv:

canım ya su serptin içime
nasıl öğrendin iğneden ne kadar sonra kandamı idrardamı
ay ne çok soru sordum demi

canım ya su serptin içime
nasıl öğrendin iğneden ne kadar sonra kandamı idrardamı
ay ne çok soru sordum demi
cnm ben klomen kullandım dr gıttım yumrtam13mm di dr olmaz bu ay dedi iyne bıle yapmadı cok üzülmüştüm bıdakı ayın klomenını bıle yazmıştı adet gunume 1 gun kala hafıf lekelenme oldu ertesi gun kahverengı akıntı 3 gun bekledım bışey yok klomene baslıycaktım test yapıyım dedim şansıma çif cizgi cıktı biri silikti sonra kanda baktırdım hamıleyım dr gıttım dr da şaşırdı cok sevındı rabbım ol dedıkten sonra boyle işte ay ne anlattım amakaydirigubbakcemile3delikafadulden

iyiyyim canım sağol.allaha şükür hiçbişeyim yok.aman nazar değmesin.ben bide çok nazlıyım az bişeyde kocişin canını yakarım.onun için bişey olmasını istemiyorum.

ayşecim biraz at kafandan be canım. rahat ol.stres yapma.oluruna bırak lütfen.
bide zehracım demişti adete 4-5 gün kala ilişkiden kaçının etkisi olduğuna inanıyorum.(kiiii bende öyle yapmıştım:)) )

canım bende bu ay ilk kez klomen kullandım doktora gittim
3 tane sağda 18 20 24 mm lik yumurtam vardı soldada 10 mm lik sağdakiler ii diğeri olmaz dedi aynı gün çatlama iğnesi oldum bugün iğnemin 17. günü
doktorum söylediğine göre en geç bugün regl olmaz isem ya hamileyim yada kistim oluştu
doktorumda amerikada kısırlık kongresine gitmiş ptesi gelicekmiş ctesi diğer doktora gidip test yaptırırım artık

stella tebrik ederim canım darısı başımıza her hamile haberi duyduğumda içim bir tuhaf oluyor umudum artıyor mutlu oluyorum

stella tanışmadık ama ..seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllh..

stella tebrikler canım

stella tebrik edderim
hadi kızlar 5 kişi daha sonra ben inşallah:))

teşekkür ederim

darısı sizlerin başına :asigim:

inşaallah hamilesindir canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok yorma olurmu kendini, birde sakın eczaneden test alıp yapma o testler yanıltıyor insanı kaç kez denedim negatif çıktı. bende değilim, gecikme oldu bi kaç güne kadar olurum dedim. iş yoğunluğundan doktora da vaktinde gidemedim. gittiğimde de geç kalmıştım kaybettim bebeğimi.
geçen ay bende klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum. bu ay dinlenme dedi doktorum.
Rabbim küçük meleğine hayırlısıyla kavuştursun canım

canım ben bu ay klomen kullandım onda geç döllenme olmaz sanırım
bugünde olmazsam ya hamişim yada nurtopu gibi kistlerim var demekmiş doktorum öyle dedi

inşallah hamişsindir canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

stella tebrik ederim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

canım sağol düşüncelerin için
bende ctesi gideyim bakalım valla 3 gündür test yapıyorum negatif
canım çok sıkıldı neyse olurıuna bıraktım şöyle kendimi yormadan biraz temizlik yapıyorum Rabbim senide en kısa zamanda bebişine kavuştursun

semacım allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah canım.
sonuçta hamilem kalabildiğini öğrendin.yine olur merak etme canım.

bende basit bir testle öğrenmiştim.tamamen değerlere bağlı çıkıp çıkmaması.

canım test yapıp bozma moralini idrarda adetin 10 gün geçtikten sonra net çıkar
benimde 8 gün gecikmişti hiç yapmamıştım 8. günde yapıyım dedim o zaman bile çok silik çıktı geç döllenme olmuş zaten geç döllenmede idrarda geç belli oluyo kaç gün gecikti seninki

inşaallah canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize de.
sen test yapma boşver moralini bozma boş yere o testler çok yanıltıyor insanı.
bende nasıl olsa negatif diyerek aldırmadım, çok şiddetli sancılarım oldu, dedim kistler vardı onlar yüzünden oldu. reglde tuhaflık vardı kistlerim sökülüyor dedim kendimce yorumlar yaptım ama bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğimde çok üzüldüm mafoldumben
nasip böyleymiş hayırlısı
dikkat et canım, yorma kendini.inşaallah hamilesindir :Saruboceq:

canım ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 17.günü
bakalım beklemedeyim

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben sadece duphaston kullanıyorum bende bebek sahibi olmak istiyorum ama şimdiye kadar olmadı

canım sadece duphaston ilacı yumurtaların çatlamasına ve hamilile hazırlamak için veriliyor.senin yumurtaların iyi gelişiyor demekki.tam olarak sorun neydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…