Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar bet hcg 0 progesteronum da 40 dan yÜksek daha doktora gÖstermedım adetıme 8 gÜn var ınŞallah geÇ dÖllenmedır

inşallah sultancım.adetine daha çok var.beta hcg nin çıkmaması normal.ayrıca süper yumurtların olmuş ve çatlamış.inşallah bebek yoldadır canım.

stella tebrik ederim canım darısı başımıza her hamile haberi duyduğumda içim bir tuhaf oluyor umudum artıyor mutlu oluyorum

hamileleri çok çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucaklarınıza alabilmeyi nasip etsin. darısını da bizim başımıza versin inşallah.

benim de son 4 günüm kaldı. sonrasında klomen maceram başlıycak. bakalım neler olucak. inşallah gerek kalmaz ama bu ay da umudum yok. adet belirtilerim bile yok hamilelik şöyle kalsın. yanlızca 3-4 gündür çok kötü başım dönüyo ama o da glucophaneden heralde. kolaymı diyabet ilacı kullanmak. valla ve diyim Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz da tez zamanda bebeklerimizi verir inşallah.

bu arada kızlar maslakta hiç bildiğiniz bi k.doğumcu varmı?? benim doktorum mc.köyde aslında memnunım ama şimdi klomene başlayınca zırt pırt işyerinden izin almak zor olucak. acıbadem hastanesine sordum çok pahalı. uzm.dr muayene 175 prof.dr muayene 250 dedi. sırf muayenesi böyleyse bunun testleri falan kimbilir ne kadardır. bi de ssk da geçmiyo. onun dışında bi yer varmı acaba bildiğiniz???

stella tanışmadık ama ..seni de tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllh..

teşekkürler zehracım umudum yok ama hadi hayırlısı adete 8 gün var olsa betada çıkardı diye düşünüyorum

canım strese girme bu kadar belki geç döllenme olmuştur bekle bakalım inş. vardır bebiş

canım ben bu ay klomen kullandım onda geç döllenme olmaz sanırım
bugünde olmazsam ya hamişim yada nurtopu gibi kistlerim var demekmiş doktorum öyle dedi

stella tebrik edderim
hadi kızlar 5 kişi daha sonra ben inşallah:))

canım ben bu ay klomen kullandım onda geç döllenme olmaz sanırım
bugünde olmazsam ya hamişim yada nurtopu gibi kistlerim var demekmiş doktorum öyle dedi
slm cnm ole duşunme bende klomen kullandım dr bu ay olmaz dedi ama takdırı ılahı gec dollenme olmuş ve su an 2 aylık hamıleyım tabıkı 1de kıstım var 2.5 santımdı şimdi 2 olmuş inşallah hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…