Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

pardon eylül 7 yanlışlık olduuuu

canım saol ii dileklerin için sadece tek sınavım kaldı son ders işte bütlerde 5 tanesini verdim allahın iznniyle şimdi son sınav 22 sinde sonra bitiyo tek ders sınavında bırakmıyolar çok şükürrrrrhihoyyyt

senin günün mü geçti yoksa???:uhm:

liste içinse beklenen regl tarihini vericeksin yani eylül de oldun ya bi daha tahminen ne zaman olacaksan inşallah olmazsında yaniii sonraki regl tarihin sölede ekleyim hemen ok????kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba aylardır sizi takip ediyorum her konuyu okuyorum ilk defa bu ay üye oldum ve ilk defa bu ay klomen kullandım.Bugun adetimin 17.günü ve karnımda aşırı bir şişlik var bunu yaşayanlar varmı aranızda(Bu arada benide listeye alırsanız sevinirim

meleankolia canım syısı 20 milyon üstü olcak ml de(yoplam değil), sonra hareketli sayısı toplam ,,,,,,%50 yi geçecek morfolojide normal başlıda %50yi geçecek ok??? ben böyle biliyom

canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin.inşallah çok bekletmeden gelir bebiş..klomen şişlik yapar canım arada sancıda yaparrr...adet gününü ve şeklini de değiştirir geç erken olabilirsin ve daha az kanama olur böle çamur gibi genelde etkileri buuu

çatlatma yaptınızmı iğneyle yoksa akışınamı bıraktı dr aman çalışmaları aksatma gün aşırı bigün var bigün yok emiiii

dr un vajinal ultrasonla kontrol yaptımı kaç yumurta kaç mm di söledimi bunlar önemli olanlarrr

liste için beklenen regl tarihini verisen ekleyeyim hemen!!!!!a.s.:1hug:

eeeeeeeeeeee nerdesiniz bayanlar beni yalnız bıraktınız bak içerde dizi var zaten hemen kaçarım hadi cevap bekliyom sorularımaaaa

cnm teşekkürler;
Muhtemelen 29 eylülde adet olucam ama inşallah olmam 2 yıllık evliyiz 1 yıldır deniyoruz ama olmadı 3-4 doktora gittim biri pko sun dedi diğerleri hiçbişey yok dedi en son bu ay hormonlar çok iyi çıktı bıtek progesteron 5,7 spermiyogramda normal klomene basladık ama ne takıp var ne ıgne sadece 21.gun yıne test istedi

cnm benim 3 gün günüm geçtii birdaki adet tarihim ekimin 5 olucam 28 günde bir oluom inşş geçmez tekrardan cnm inşş sende hasta olmazsında hamiş haberini hep birlikte burda kutlarız..

canım merhaba..gebelık bolumunde su topıcte :
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-t191909/index629.html
nevrosky arkadasımız var..sonuclarını yorumlayabılıyor.bırde ona sor ıstersen..:ecrin_bebek:

Sema senin yazını okudumda ben bu ay çok hasta oldum yaa 3 gün geçikmeyle oldum ama ne oldum dediğin gibi kahverengi ve pıhtılaşmış olarak geldi 2 günde bitti ben anlamdım valla bu işi neden böyle oldum acaba bileniniz varmı?

meleankolia canım syısı 20 milyon üstü olcak ml de(yoplam değil), sonra hareketli sayısı toplam ,,,,,,%50 yi geçecek morfolojide normal başlıda %50yi geçecek ok??? ben böyle biliyom

saolun kızlar çok teşk ederim. allah hepinizin karnını bebişlerle doldursun insallah... benim de tabii amiinn

kızlarrrrrrrrrrr ay beni de eklayin yahuu gonaphene bitti çatlatma iğnemide oldum şimdi bekliyorum eylül 27 inş.. bu ayy olur hayırlısı 14 gun sonra belli olucak rabbim kucaklarımızı doldursun

gamzelii arkadaşım..bende 3-4 gün erken oldum..bende senin gibi aynı sorunu yaşıyorum..ve nedenini bende anlamadım.senin de dedğin gibi adet kısa sürüyor 2 gün gibi.. ve kahveringi pıhtılaşmış şekilde geliyor .Bence bunun sebebi kullandığımız ilaçlardan dolayıdır diye düşünüyorum.fisfisfisTabi gene en iyisi bunu bi dahaki gittiğimizde doktorumuza sormaktır.

UMUTLARIMIZ BİRDAHAKİ YA KALDI İNŞ.HAYIRLISI OLUR

dün iftardan sonra koyu kahve su geldi 1 damla
sahurda da aynı şekilde oldu ve adet sancılarım tuttu
ağrı kesici aldım kafamçokkarıştı
sabah kırmızılar tam olarak gelmiştir diye düşündüm fakat hiç bişey yok
wc de tekrar çok koyu kahve akıntım geldi
bakalım nolcak sonu
ancak nedense ben hala ümitliyim yaa
Rabbim hayreylesin

ilk denemede fazla heveslenme bende geçen ay oldum ama günü gününe adet oldum hiç şaşmadı dü tekrar klomene beşladım hayırlısı gelecek aya işl seninki tutarkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ve ikizlerin olur....

hakkında hayırlısı olur inş....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…