pardon eylül 7 yanlışlık olduuuu
arkadaşlar merhaba aylardır sizi takip ediyorum her konuyu okuyorum ilk defa bu ay üye oldum ve ilk defa bu ay klomen kullandım.Bugun adetimin 17.günü ve karnımda aşırı bir şişlik var bunu yaşayanlar varmı aranızda(Bu arada benide listeye alırsanız sevinirim
canım merhaba..gebelık bolumunde su topıcte :miktar .......... 4.9
çözünme süresi .......15dk
viskozite...........normal
ph......................8
görünüm...............gri opak
p.hızlı hareket %43
p. yavaş hareket %10
yerinde hareket %5
hareketsiz %42
kızlar eşimin sipermiyogramı bu yorum yapar mısınız bilgim yok çünkü
melankolia keşke sana yardım edebilsem cnm anlamam valla bu işten eşimde sperm testi yaptı onun sperm sayısı 32 milyar felan çıktı % 95 normal %5 uzun kuyruklu ve büyük baş cnm anladıklarım bu kadar benim doktorda baktı normal dedii çok karışık seninki yaa bence sayısı ve normal olup olmadığı önemli cnm diğerleri özellikleri önemli deil bence yinede bilmiyorumda ama belki sana yardımcı olurum die yazdım
meleankolia canım syısı 20 milyon üstü olcak ml de(yoplam değil), sonra hareketli sayısı toplam ,,,,,,%50 yi geçecek morfolojide normal başlıda %50yi geçecek ok??? ben böyle biliyom
canım merhaba..gebelık bolumunde su topıcte :
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-t191909/index629.html
nevrosky arkadasımız var..sonuclarını yorumlayabılıyor.bırde ona sor ıstersen..:ecrin_bebek:
Hadi hayırlısı cnm inşş hamiş olursun kaç günde çatladı yumurtaların?
:dance:
Sema senin yazını okudumda ben bu ay çok hasta oldum yaa 3 gün geçikmeyle oldum ama ne oldum dediğin gibi kahverengi ve pıhtılaşmış olarak geldi 2 günde bitti ben anlamdım valla bu işi neden böyle oldum acaba bileniniz varmı?
UMUTLARIMIZ BİRDAHAKİ YA KALDI İNŞ.HAYIRLISI OLUR
canım merhaba..gebelık bolumunde su topıcte :
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-t191909/index629.html
nevrosky arkadasımız var..sonuclarını yorumlayabılıyor.bırde ona sor ıstersen..:ecrin_bebek:
dün iftardan sonra koyu kahve su geldi 1 damla
sahurda da aynı şekilde oldu ve adet sancılarım tuttu
ağrı kesici aldım kafamçokkarıştı
sabah kırmızılar tam olarak gelmiştir diye düşündüm fakat hiç bişey yok
wc de tekrar çok koyu kahve akıntım geldi
bakalım nolcak sonu
ancak nedense ben hala ümitliyim yaa
Rabbim hayreylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?