Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminas merhaba
bende bu ay adaçayı denicem zeyhatta öyle yapmıştı galiba
poşet çaymı seninki ne zaman başlayıp ne kadar içilmeli

ayşecim mrb
bikaç gündür giremedim noldu canımsenin son durum?

canım regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü

alminas merhaba
bende bu ay adaçayı denicem zeyhatta öyle yapmıştı galiba
poşet çaymı seninki ne zaman başlayıp ne kadar içilmeli

canım ben gunde 3 fıncan ıcıyorum dogadan adaxayı bıldıgın markette satılan poset cay yanı eger fazla ıcersen kalp carpıntısı ve tansıyon yukseklıgı yapıyormus bılgın olsun

üzüldüm canımm
ama güzel bi karar almışsınız
inş. bu 3 ay içinde kendiliğinden gelir bebeğiniz
Rabbim aratmasın inş. hepimize

canım ben gunde 3 fıncan ıcıyorum dogadan adaxayı bıldıgın markette satılan poset cay yanı eger fazla ıcersen kalp carpıntısı ve tansıyon yukseklıgı yapıyormus bılgın olsun

canım ben de sana hazır poşet çay mı yoksa dallardan demleme mi yapıyorsun diye soracaktım buraya yazmışsın zaten...

üzüldüm canımm
ama güzel bi karar almışsınız
inş. bu 3 ay içinde kendiliğinden gelir bebeğiniz
Rabbim aratmasın inş. hepimize

sağol tatlım böyle olmayacaktı eşimden sperm testi istendi yapılacak yer tuvaletten pis
bide afedersin reglimde parçalar var çok korktum zaten eşim hep karşıydı daha çok erken diye birazda kafayı dağıtmak gerek
heray psikolojik hamilel,kten sıkıldım kafamı rahatlatıcam kpssye çalışıcam tabi bebk çalışmasınada devam edicem bakalım hayırlısı artık

cok uzulup kafana takma hersey hayırlısı ıle olur ama ıste gel gorkı bızde sabır yok

ayşecim takma kafaya ya inan takınca olmuyo benim doktorum çok iyi bana vücut gebelik ister ama beyin onu engeller dedi rahat ol akışına bırak biliyorum düşünmemek elde değil ama kendine meşgale bul adet gününe kaç gün olduğunu hesaplama bendede aynı şey oldu günüm geçsin regl olmayim olmayim dedim 20 gün geçmişti sonra ilaçla adet oldum doktorum çok kızdı düşünme dedi şimdi kafaya takmıyorum rahatım regl olunca klomene başlayacam

Valla ben artık reglim kaçıncı günüymüş falan saymıyorum arkadaşlar sorunca siteden takvime bakıp sayıyorum hımm :)ne çabuk geçiyor günler diyorum .Günleri akışına bırakın kafaya takanlar yOksa aylarr günler büyür büyür :))işin içinden çıkamazsınız düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…