Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayşem sakın üzülme bebişin bu ay gelmedi diye kendini bırakma sakın gelecek sabret bebişine kavuşacaksınopuyorumnanaktan

hoşgeldin , nasılsın canım opuyorumnanaktan

iyiyim şekerim çarşamba günü aşılama yapılacak bu gece çatlama iğnemi olucam hayırlısı bakalım bu ay ilk defa 4 tane yumoşum oldu çok rahatım bikaçgün şehir dışındaydım hiç birşekilde kafamı takacak vakit bulamadım yani bu ay içimde bi rahatlık var inş. aşılamadan sonrada böyle rahat devam ederim sen nasılsın vücudun toparlandımı tedaviye ara verecekmiydin

aslında doktor ara verelim demişti, dün gittik muayene olduk. her şey yolunda hatta yumurtaların çok güzel gelişmiş dedi çok mutlu olduk
durmak yok çalışmalara devam :kedi: kaydirigubbakcemile3

inşallah aşılaman tutar bebişin gelir canımmm :Saruboceq:

canım geçmiş olsun kendine dikkat et ne olursa olsun yorma kendini doktoruna bi git bu lekelenme neden geçmedi bebişin herşeyden önemli canım ihmal etme

inşallah herşey yolunda gider canım

gulcanım ne oldu sana bir kişi yüzündem bu kadar insanı bırakamazsın kim ne dedi bilmiyorum ama salla gitsin öyle hemen bırakamazsın bizi tatlım ben inanmıyorum bırakacağınaopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin aramıza tekrardan döndün... bende çarşamba günü aşılama olucam daha önce de oldum nasıl olduğumu anlatayım ben klomen kullandım yumoş kontrolü yapıldı çatlama iğnemi oldum :36 saat sonra aşılama yapılıyo: 3gün cinsel ilişki yok aşılama günü eşim sperm verdi 3 saat sonra ben gittim ancak hazırlanıyo spermler iğneden 36 saat sonraya ayarlanıyo bu işlem sonra alttan muayene edilirken yattığın gibi yatıyorsun ayaklarını iyice kaldırıyorlar yani görüş bayaa net oluyo:kedi:sonra spermleri içine enjekte ediyorlar baya uzun bir şırınga gibi birşeyle işlemden sonra 45 dk. yatırıyorlar sonra normal yaşamına dönüyorsun gün aşırı ilişki devam diyorlar haaa bu arada benim canım hiç acımadı yani ağrılı acılı bi işlem değil canım inş. yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…