günaydın kızlar ben geçen hafta düşük yaptım beni listeden sil gülcancım bebeğim yok artık
selam kızlar bikaçgündür yoktum hepinizi öözledim
canım regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü
hoşgeldin , nasılsın canım opuyorumnanaktan
iyiyim şekerim çarşamba günü aşılama yapılacak bu gece çatlama iğnemi olucam hayırlısı bakalım bu ay ilk defa 4 tane yumoşum oldu çok rahatım bikaçgün şehir dışındaydım hiç birşekilde kafamı takacak vakit bulamadım yani bu ay içimde bi rahatlık var inş. aşılamadan sonrada böyle rahat devam ederim sen nasılsın vücudun toparlandımı tedaviye ara verecekmiydin
iyiyim şekerim çarşamba günü aşılama yapılacak bu gece çatlama iğnemi olucam hayırlısı bakalım bu ay ilk defa 4 tane yumoşum oldu çok rahatım bikaçgün şehir dışındaydım hiç birşekilde kafamı takacak vakit bulamadım yani bu ay içimde bi rahatlık var inş. aşılamadan sonrada böyle rahat devam ederim sen nasılsın vücudun toparlandımı tedaviye ara verecekmiydin
Mrb kızlar nasılsınız
Ben bir haftadır çok yoruluyorum işte kahverengi lekelr vardı ama azdı.
Dün öğlene kadar işteydim sonra yolda belime hatta sağ böbreğime doğru bir ağrı girdi dehşet bir şeydi nefes alamıyordum zor geldim eve nerdeyse bayılacaktım ağrıdan.
Geceye kadar devam etti sonra belime kadar indi ağrı ve lekelenmem arttı çamaşırım falan kirleniyor artık moralim çok bozuk.
İşte çok yoruluyorum hamile olduğumu bildikleri halde özelliklle erkekler hiç yardımcı olmuyor yakında dosyaları kaflarına fırlatıp bağırma noktasına geldim.
Düşünebiliyormusnuz bugün beni arşiv çalışması yapmak için çağırdılar. Çelik dolaplar kurulacak çuvallar açılıp içindeki zarflar onun içine konulacak. En sonunda kızdım yeter artık zorla bana heyet raporu aldıracaksınız durumumu bilmiyormusnuz diyorum. Şef gelde bişey yapma diyor hala inat ediyor ya niye geliyorum o zaman. E başka bölümün şefi hayır gelmeyecek dedi inadı kesti.
Çok uzun anlattım çok ama çok sinirliyim.
inşallah aşılaman tutar bebişin gelir canımmm :Saruboceq:
arkadaşlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.listeyi başka arkadaş devralabilir.
ben işime gelene cevap veriyormuşum.rahatsız olanlar var.
herkese bol şans diliyorum.
kalbi fesat olanın,işleride fesat olur.lmaz:
inşallah herşey yolunda gider canım
Benm doktorum melİha hanm senİnkİ kİm
merhaba kızlar hepiniz yenisiniz sizlerle tanışmıyoruz ama hepimizin yolu bir
ben eskilerdenim ama artık girmiyorum o kadar bunaldımki hala hamiş kalamadım
çok yoruldum artık gine adet oldum yeni tarihim 22/11
bide bişey sormak istiyorum bilenler yazarsa aşılama yaptırcaz nasıl oluyor bilgim yok
detaylı bi şekilde anlatan olursa çok sevinirim ne kadar süreç falan gerekiyor cevap bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?