canım çok sevindim
inşallah sağlıkla kucağına alırsın
klomen kullanmıştın demi bu ay
ev et canım klomen+incir kürü eşimde keçi boynuzu kürü kullandı
günaydın kızlarr güzel bir hafta olsun hepimiz için...
Sultancım inş. Bebişin gelmiştir sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin allahım:saruboceq:
bende bu ay soğan kürü yapıyorum bide zeyhatın tavsiyesiyle adaçayı içiyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabah akşam şifaallahtan nasılsa soğan kürü bitsin bende incir kürü yapıcam hiçte sevmem ama bebiş için herşyi yaparım
arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi kullanıldığında adet gecikmesi olur mu? bilginiz varmı bu konuda
bende bu ay soğan kürü yapıyorum bide zeyhatın tavsiyesiyle adaçayı içiyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabah akşam şifaAllahtan nasılsa soğan kürü bitsin bende incir kürü yapıcam hiçte sevmem ama bebiş için herşyi yaparım
sultancım çok tebrik ederim.:lepi:hamilesin canım.sen doktorlara bakma onlar kendilerini garantiye alıyorlar sadece.hamilesin bak gör değerlerin katlanarak nasıl artacak.hihoyyythihoyyyt
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kendine dikkat et bu zamanlar çok önemli.
sultancım hayırlu olsun güzelim sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Gönlünü rahat tut her şey çok güzel olur.
sultann geçmişe bakmadan yazılanları gördüm hamişmisinnnnn :dance:yuppiii
gunaydın hepinize kızlar
balsurat senin tickerine ve espiri anlayışına bayıldım böyle düşün en kısa zamanda olur kaydirigubbakcemile5
:jeyyar:Teşekkür ederim canım inşalah :kedi: olmazsada çokta tınsağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?