Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlarr güzel bir hafta olsun hepimiz için...

sultancım inş. bebişin gelmiştir sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Allahım:Saruboceq:

arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi kullanıldığında adet gecikmesi olur mu? bilginiz varmı bu konuda

ev et canım klomen+incir kürü eşimde keçi boynuzu kürü kullandı

bende bu ay soğan kürü yapıyorum bide zeyhatın tavsiyesiyle adaçayı içiyorum eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabah akşam şifaAllahtan nasılsa soğan kürü bitsin bende incir kürü yapıcam hiçte sevmem ama bebiş için herşyi yaparım

ben inanıyorum canım bitkilerin mucizesine soğan kürünü hiç yapmadım pco yoktu sadece incir kürü uyguladım inşallah değerim artmıştır

arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesi kullanıldığında adet gecikmesi olur mu? bilginiz varmı bu konuda

canım çatlatma iğnesi olduktan sonra 14.gün regl olman gerekir pek kolay kolay gecikme olmuyor bildiğim kadarıyla. eğer gecikme varsa hemen test yaptır ne kadar erken öğrenirsen o kadar erken tedbirini alırsın canım
inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:

anladım nurtopu.inşallah son gün saymaların olur.bundan sonra kaç haftalık olduğunu hesaplarsın.
ben iyiyim çok şükür.

canım inşaallah şifa olur bence inanarak içildikten sonra Rabbim şifa verecektir.umudunu kaybetme yeterki.
benim öyle düşük bi ihtimaldi ki rahmin temizlenmesi doktorum inanamadı. ultrasonda bakıyordu, jeli çokmu sürdün diye kızdı hemşireyle görünmeyince sildi tekrar baktı. inanamadı bu çok güzel bişey diye benden çok doktorum sevindi.
inşaallah senin için de faydası olur canım :Saruboceq:

sultancım çok tebrik ederim.:lepi:hamilesin canım.sen doktorlara bakma onlar kendilerini garantiye alıyorlar sadece.hamilesin bak gör değerlerin katlanarak nasıl artacak.hihoyyythihoyyyt
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kendine dikkat et bu zamanlar çok önemli.

inşallah gülcancım sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum

ay sabah sabah içim açıldı sizin yazılarınızı okuyunca ne güzel yine hamilelerimiz var darısı başımıza ammmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.Alllaha emanett ol a.s.

sultanım değerin artıkk merak etme :)

nurtopum hadi sıra sende şimdi bir bombada sen patlat :)Doktorummm benim

:jeyyar:Teşekkür ederim canım inşalah :kedi: olmazsada çokta tın sağlık olsun

canım gerçekten bende hayranım senin bu tavrına ben 4 ayda mahvoldum senin 4 seneyi geçmiş ama bende akıllandım biraz artık çok takmıyorum ilaçta kullanmıyorum bitkisel şeyler yapıyorum olursa olur Allahın bileceği değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…