canım gerçekten bende hayranım senin bu tavrına ben 4 ayda mahvoldum senin 4 seneyi geçmiş ama bende akıllandım biraz artık çok takmıyorum ilaçta kullanmıyorum bitkisel şeyler yapıyorum olursa olur Allahın bileceği değilmi
3 yıl oldu canım :) ..Senın daha 4 ay olmuş ilk zamanlar öyle oluyor.Sonra alışıyorsun her ay adetin gelmesine.BİR ZAMan sonra unutuyorsun hatta:)NE HEves ,heyecan,istek hiçbirşey kalmıyor.Oluruna bırakıyorsun.Sağlığım iyi olsun bu hayatta gerisi boş diyorum..Bu yaşıma kadar çocuksuz yaşadım bundan sonrada neden yaşamayım diye diyorum :) ne gün sayıyorum nede belirti arıyorum..Adet zamanına bir bakıyorum hemen gelmiş :)böyle aylar günler çabucak geçiyor :))o kadar gördüğüm tedavilere yanıyorum hiç uğraşmaya değmezmiş çünküü..Rabbime sığınmışım artık gamyoncuiremsu
:jeyyar:Teşekkür ederim canım inşalah :kedi: olmazsada çokta tınsağlık olsun
canım çatlatma iğnesi olduktan sonra 14.gün regl olman gerekir pek kolay kolay gecikme olmuyor bildiğim kadarıyla. eğer gecikme varsa hemen test yaptır ne kadar erken öğrenirsen o kadar erken tedbirini alırsın canım
inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:
sultancım korkma ben yeni dış gebelik geçirdim biliyorsun. Dış gebelik demek küçük olması demek değilki. Benim ilk betahcg sonucum 4966 3 günüm geçmişti geç yumurtlamışındır bundan sonraki önemli olan şey değerin düzenli artması
sultanım değerin artıkk merak etme :)
nurtopum hadi sıra sende şimdi bir bombada sen patlat :)Doktorummm benim
bu zor bir soru.herkese göre değişir çatlama zamanı.sen anlıcaksın zaten nezaman çatladığını.
İnşallah canım ya
Rabbim hepimize nasip etsin
sultancım hayırlı olsun canım
gülcancım benim yeni tarihim belli oldu canım 30 kasım adet oldum anlayacagın bu ayda olmadı hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?