Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:CüvCüv:arkadaşlar bende dün başladım klomene laelaelaelaelae sositososito :enbuyukkk: :enbuyukkk:

hade canım hayırlı olsun insallah bu ay hamiş olursunn :)

kızlarrrrrrrrrrr ay beni de eklayin yahuu gonaphene bitti çatlatma iğnemide oldum şimdi bekliyorum eylül 27 inş.. bu ayy olur hayırlısı 14 gun sonra belli olucak rabbim kucaklarımızı doldursun

canım insallah hamiş haberini alırız ay sonuna :)

arkadaşım sonuçlar kötü gibi hareketlilik çok yavaş doktorlar ilk hareketliliği %90 kabul ediyolar ama hayırlısı allahtan

canım bu yorumöun benim test sonucumaydı değil mi? a+b=%53 oluyor. bana da düşük geldi gibi bakalım dr ne diyecek

canım inşallah hamilesindir ama agrı kesici almışsın birşey olmaz dimi :uhm:

14.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL??????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL??????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL??????????????????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL???????????????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::12EYLÜL??????????????
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

kızlar listeyi bi düzenliyim dedim bugün oruca tekrar başladım şükür 6ncı ünde tükendi regl şimdi pazara gidiyorum ama dönüşte tekrar bi uğrarım eslemcim hadi canım inşalllahallahım hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin inşallah orucumu açarken sana ve tüm arkadaşlara hep dua ediyorummmmmm

dönünce uğrarım hadi bakalımmm

esrako cevabın için teşekkürler...
umarım isteyen herkes bebeklerine hayırlısıysa kavuşur...
eşimde geçen gün test yaptırdı.yıkıldım..onda da varikosel varmış ameliyatmış çözümü.malum bende pko onda varikosel işimiz çok zor.eşimin üroloji doktoruna göre ilacı almamın bir faydası yokmuş.ameliyattan 6 ay sonra başlamalıymışım.eşimin değerleri aşılama yöntemi için uygunmuş sadece.eşimde hızlı ileri hareketli sperm yüzdesi 15 imiş.diğer değerleri normal.kendi doktorum ise ilaca devam etmemi öneriyor.bıktım bu doktorlar arası görüş ayrılıklarından...sizce üniversite hastanelerine falan mı gitmeliyim?

sağol canım yaa inşallah hamileyimdir
bilmem bişey olmaz herhal
canım Mevlam gönlüne göre versin inşş hamişsindir.:CüvCüv:

canım üzülme benim eşim içinde aynı şeyi söylemişti dr. ameliyat olması için gittik bi başka dr.tekrar test istedi yaptırdık sonuç aynı kesin ameliyat.neyse lafı uzatmıym dr p.tesi yatış yapın dedi eve geldik bende baş dönmesi felan üzüntü ve yorgunluktandır dedim ama içim rahat olsun diye test yaptım günümü iki gün geçmiştim tam günmd. olmuyodum bi baktım iki çizgi şok olmuştuk valla bütün ailem sevinçten uçmuştuk.neyse anlatmak istediğim Yüce Mevlam bi mucize gösterdi eşim ameliyattan kurtuldu.üzülme canım Mevlam ol deyince herşey olur hakkınızda hayırlısı olsun. a.s.

17. gün çatladı canım kaydirigubbakcemile2 benim baya geç oluyorda ama önümüzdeki ay mutlaka iğne yaptırıcam çatlatmak için hihoyyyt

cnm senin yine ii çtlamış yaa benim 20. günü yumurtalarım hala duruyo dedi doktor salı gidecem doktora inşş bu kez hayırlı haberleri alırım
cnm inşş sende bu ay hamiş olursun hayırlı haberlerini alırsız sositososito:teytey:

Saol cnm cvbın için bende ilaçlardan oldu die düşünüorum salı doktora gidecem ozaman öğrenirim cnm sanada bilgi veririm öptüm k.i.b görüşrüz:1hug:

Cnm benim sen umudunu hiç yitirme tatlım moral çok öenmli bu ay olmadı birdaki ay olur inşş senin o güzel kalbini Allahım çaresiz bırakmaz merak etme şu mübarek aylarda hiç bir arkadaşım çaresiz kalmaz inşş dualarım sizlerle kızlar..:1hug::ecrin_bebek::Saruboceq:hihoyyyt

Cnm ya ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin
Biliyoruz ki ne gelirse herşey Rabbimden gelir
O yüzden arkadaşlar dua etmekten ve yineden halimize şükretmekten başka yapıcak bir şeyimiz yok
Rabbim bizi sınıyor ve bu sınavdan hayırlısıynan kurtulacağız inşş sabırlaa

kızlar benim kırmızılar çok koyu bir renke geliverdi
gelmez olaydı diyorum ama napcan geldi bikere
yahu o kadar çok ümitliydim ki anlatamam
neyse sağlık sıhhat afiyet olsun
bebişde olur inşallah
sabırla bekliyoruz boncuğumuzu

teşekkürler mehtap gülü,
eşimin doktoru da son olarak
bu değerler isterse 10 kat düşük olsun bebek için rabbin ol demesi yeterli dedi.

herkeze hayırlı iftarlar akşam vakti yaklaşırken allahım sesimizi duyarda bebeişlerimize kavuşturur bizide... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canlarımmm
Bugun esımın yengesı dogum yaptı butun gun hastanedeydık bızden oncekı bır genc karı kocanın bebegını getırdıklerınde adam aglamaya basladı tabı bende hungur hungur sonra bızım bebek oldu o kadar tatlıkı mınıcık allah ınsallah hepımıze kısmet eder bu arada ben klomenle bırlıkte ates olcumude yapıyorum bugun atesım baya yukseldı sızce bugunu degerlendırmelımıyım yoksa ıs ısten gectımı

canim hayirlisi neyse o olsun ama benim kirmizilar hala gelmedi acaba testi yapsammi sadece ara ara kahverengi su gibi bişiyler geliyo

canim hayirlisi neyse o olsun ama benim kirmizilar hala gelmedi acaba testi yapsammi sadece ara ara kahverengi su gibi bişiyler geliyo
kaç gün geçti canım 1 haftayı geçtiyse yap zaman kaybetme.....:teytey: haberini bekliyoruz..:sm_confused:

allah bebeginizi allah analı babalı büyütsün gamyoncuiremsu amin canım inşallah nasip eder degerlendir derim :dance:ben zaman kaybetme ateş ölçümü nasıl yapılıyor CADIARZU nerden aldın kaç para :uhm:bilgi verirsen sevinirim

cnm her sabah ateşimi ölçüyorum ve yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum bugun 18.gunumdu ve atesımde asırı bı yukselme oldu galıba gıdakladım :) ınsallah allah nasıb eder ama gunler gecmek bılmıyor

kızlar size danışmam lazım ne olur beni boş geçmeyin cevaplarınızı bekliyorum!!!!

bende adet düzensizliği var. 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. önce prolaktin yüksek çıktı. şimdi düştü ama dr yumurtlaman olmamış dedi. farlutl verdi adet olmam için. adet olunca gel yumurtlaman için ilaç başlayalım sonrada çatlatma iğnesi dedi.
ben biraz kiloluyum. gerçi dr kilo ver demedi ama baya kilom var yani. diyorumki bu ay biraz kilo veriyim. adaçayı civanperçemi falan içiyim... yumurtlamaya faydası olduğunu okumuştum. belki yumurtlarım diyorum. yani hemen hormon almaya başlasammı başlamasammı kararsız kaldım. sizce ne yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…