Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cnm ya benim anlattığım olay 12 sene evvel idi şimdi bir kızım birde oğlum var dr tekrar bi bebiş daha yapmamı söyledi onun için uğraşıom.
eslemcim üzülme canım bi dahaki aya inşşşşşşş hamiş kalırsın canım.
teşekkürler mehtap gülü,
eşimin doktoru da son olarak
bu değerler isterse 10 kat düşük olsun bebek için rabbin ol demesi yeterli dedi.
evet canım Mevlam isterse her an her şey olur ümidinizi yitirmeyin kızlar.
hadi canım Allahtan hayırlısı inşşş tutturmuşsundur bebişini.
Maviş canım test yap istersen bizede haber ver.arkadaşlar hepinizin hamiş haberlerinizi bekliyorum inşş ekim ayında hepimiz topluca hamiş kalırız.

kızlar merhaba ben dün yine doktordaydım.başta 2 yumurta demişti ama sadece 1 yumurta gelişmiş bu ay 22 milimi geçmiş hemen iğneni yaptır dedi. dün akşam iğnemi yaptırıdım ama kafamda sorular oluştu acaba bir yumurtayla şansım olurm sizce?geçen ay 3 tane idi ama yine olmadı 1 taneyle ne kadar şansım olabilirki.doktorada sordum o hala tek yumurta bizim işimizi görürü diyo ama ben şimdiden umutsuzluğa kapıldım.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ....

canım 3le olmaz ama 1le olur allahın işi bu. ümitsizliğe düşme olumlu düşün. inş hamiş kalırsın

herkeze günaydin ....
Olmadiiii...............sonuç negatif....sanki kan testi yaptirmami...beklemiş
kan testinden 5-6 saat sonra adet oldum....
Yikildim,üzüldüm,ama elimden bişey gelmedi...
Umudum yine bir başka aya kaldi...
Bu ay çok ümitliydim ama olmadi.
Yeni adet tarihim...
11 ekim................:::(((((((((((((((((((((

kızlar günaydın,,,

eşimin sperm sonuçları hakkında yeni konu açtım, bakarsanız sevinirim,,,

kötü ama tedavi edilebilir mi, bilemiyorum, :a015:

mavis uzuldum canim ya umarim devami gelmez kanamanin (

klomen ve benzeri yumurta gelistiricler karinda sislik yapar yumurtalar catlayincda agenelde bu sislik geçer sabret seninde yakindir catlamasi 17. Gun de oldugunga gore

unv hastanelerine her zaman daha çok guvenmisimdir. Asilama ile sansiniz varsa birkaç kere deneyebilirsiniz maliyeti çok yuksekolan birsey değil sonuçta tup le kiyaslanirsa tabi,

eslemcim onumuzdeki aya insallah dencek birsey yok hepimiz ayni hisleri yasiyoruz her ay

teşekkürler mehtap gülü,
eşimin doktoru da son olarak
bu değerler isterse 10 kat düşük olsun bebek için rabbin ol demesi yeterli dedi.

berayna isin dini bakis acisi bu tabiki. Meryem ana yi da ornek alacak olursak vay halimize yani. Ben her zaman once bilimsel yapilmasi gerekenleri yaparim sonra isimiz allaha kalir. Sadece allah ol derse olur mantigi ile hiç caba gostermeyenede allah istedigini vermez bence.

doruk oyle sey olurmu tek yumurta diy umutsuzluk olurmu tedavisiz hamile kalan milyonlarca insan tek yumurta ile kaliyor. Kaldiki gerekli olan bir yumurta. Iki uç ile sans artiyor ama unutma insanlar ayda bir iliski ile istemeden bir yumurta ile hamile kaliyor.
Onemli olan kaliteli bir yumurta

doktordan geldim...
Herşey yolundaymiş....
Klomen verdi 5.gün başliyacağim inşallah....
Bu 3.kürüm....allah yardimcimiz olsun

Ya kizlar az önce ben wc ye gittim koyu sari su gibi bişiy vardi hala sökülemedim ben akşama testi yapicam eğer bişiy çikmazsa aspirin içicem belki söker. Gerçi geçen ayda böle olmuştu bi kaç gün kahverengi gelmişti sonra sökülmüştü ama işte insan yinede ümitleniyor

doktordan geldim...
Herşey yolundaymiş....
Klomen verdi 5.gün başliyacağim inşallah....
Bu 3.kürüm....allah yardimcimiz olsun

AMİNNN.CANIM BENDE EĞER HAMİŞ DEĞİLSEM Bİ SÖKÜLSEM DOKTORA GİDİCEM HEMEN. BENDE 3 AYDIR GONAPHENE KULLANDIM BAKALIM BU AY DOKTOR NE DİCEK İLACA DEVAMMI YOKSA RAHİM FİLMİMİ İSTİCEK :uhm:ONDANDA ÇOK KORKUYORUM AMA::çok üzgünüm: HAYIRLISI ARTIK NE DİYEYİM:sm_confused:

15.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

Son düzenleme:
Kizlar benim kirmizilar söküldü semaciğim benim adet tarihimede 15 ekim yazabilirsin kismet değilmiş çok üzgünüm

bende gonaphene kulananlardanım adetimin 5.günü başladım 11.günü doktora gittim 6mm 13.günü yine aynı büyüme olmadı çok üzüldüm belki büyür diye tekrar çağırdı doktor 16. günü gittim ve 13mm olmuş çok şaşırdık ve sevindim ve 18. günüm bugün gittim 16mm olmuş yarın çatlama iğnesi yapılacak ve 2 gün snr aşılama inşlh erşe yolunda gider...

semacım bu ayda tutmadı maalesef ..çifte bayram olsun diye çok istedim ama olmadı..:çok üzgünüm:.artık inş.önümüzdeki aya.

Bu arada bu ay hamiş kalan arkadaşlarıda. tebrik ederim allah hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayıda nasip etsin ve darısıda isteyenlerin , çabalayanların başına ..
(yeni adet tarihim 13 ekim.beni yeni listene ekleyebilirsin.)

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla inşallah seni listeye hamişlerin arasına ekledim bize umut vermek için uğrayıp yazmışsın allah razı olsun canım çok saol bende pko luyum ve şu an hala zayıflamaya uğraşıyorum inşallah allah bizimde yüzümüzü güldürecek ben artık klomeni bıraktım dr a ekimde gidicem göbekten iğnelere başlıcaz daha etkili oluyomuş benim 2 aylık klomen tedavimde hep tek yumurta oldu ama kısmet değilmiş dr uzatmayalım iğnelerle daha çok şansımız var dei bakalım nolcak

tekrar allah razı olsun bizi unutmadın unutma da emi ara ara uğra yazışalım bize yol göster umut ver bizde senle sevinelim olurmu canım ???​

kızlar nereye gittiniz uyudunuzmu hepiniz iftardan sonra benim kociş gibi hehe adam sabahın köründe kalktı o vakit uykulu anca uyuttum bebişimi hehe nasıl yorulmuş okuldaki afacanlar yoruyo tabi anam sabah 6 da kalktı bi de oruç bende şimdi ohhh keyif çayımı içiyom ama tek kimse yok dedim belki birileri vardır karşılıklı içerizzzz ama malesef hepiniz kayıplardasınızzzz

kızlar tüm hayallerim yıklıdı. :çok üzgünüm:hiç ümidim kalmadı artık.senağlama. eşim tahlil yaptırdı yendien ii sandığımız sonuçlar çok kötü çıktı malesefsenağlama.doktor aşılama bile gereksiz olabilir bu durumda dedisenağlama.napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm çokkkkkkk...senağlamabu ay beni listeden şimdiden silebilirsiniz...senağlama.

bu 2nci spermiyogrammıydı canım neden nolduki kötü olan ne paylaşmak istersen buradayımmm hımm başka bi dr da kontrol etse :teselli:

bu 2nci spermiyogrammıydı canım neden nolduki kötü olan ne paylaşmak istersen buradayımmm hımm başka bi dr da kontrol etse :teselli:

canım bu nerdeyse 7. tahlil. ama daha öncekilerde ameliyat olmamıştı eşim.2. oldu ameliat sonrası olan tahlil.varikosel ameliyatı olmuştu..o yüzden yane...

kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum benim kistlerim vardı bu ay ve acaip sancı çekiyordum dayanamadım ağrı kesici içtim
bunu doktoruma söledim(bu arada klomen tedavisinde 2. ayımız olacak)klomen bittikden sonra 2 gün ara veriyor benim doktorum bilmiyorum sizinki ne yapıyo 3.günü yumurtalara bakıyo işte ağrı kesiciler klomen bittikden sonra kullanmamalıymış yoksa o ay boşa geçermiş.biraz lafı dolandırdım sanırım

çok doktora gittik daha önce ama yapacak bişi kalmadı... eşimin hareketliliği kötüymüş bide yapısı bozukmuş... bu arada sölemyi unutmuşum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…