Cnm ya benim anlattığım olay 12 sene evvel idi şimdi bir kızım birde oğlum var dr tekrar bi bebiş daha yapmamı söyledi onun için uğraşıom.Cnm ya ne güzel bir haber Allah tamamına erdirsin
Biliyoruz ki ne gelirse herşey Rabbimden gelir
O yüzden arkadaşlar dua etmekten ve yineden halimize şükretmekten başka yapıcak bir şeyimiz yok
Rabbim bizi sınıyor ve bu sınavdan hayırlısıynan kurtulacağız inşş sabırlaa
eslemcim üzülme canım bi dahaki aya inşşşşşşş hamiş kalırsın canım.kızlar benim kırmızılar çok koyu bir renke geliverdi
gelmez olaydı diyorum ama napcan geldi bikere
yahu o kadar çok ümitliydim ki anlatamam
neyse sağlık sıhhat afiyet olsun
bebişde olur inşallah
sabırla bekliyoruz boncuğumuzu
evet canım Mevlam isterse her an her şey olur ümidinizi yitirmeyin kızlar.teşekkürler mehtap gülü,
eşimin doktoru da son olarak
bu değerler isterse 10 kat düşük olsun bebek için rabbin ol demesi yeterli dedi.
hadi canım Allahtan hayırlısı inşşş tutturmuşsundur bebişini.cnm her sabah ateşimi ölçüyorum ve yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum bugun 18.gunumdu ve atesımde asırı bı yukselme oldu galıba gıdakladım :) ınsallah allah nasıb eder ama gunler gecmek bılmıyor
kızlar merhaba ben dün yine doktordaydım.başta 2 yumurta demişti ama sadece 1 yumurta gelişmiş bu ay 22 milimi geçmiş hemen iğneni yaptır dedi. dün akşam iğnemi yaptırıdım ama kafamda sorular oluştu acaba bir yumurtayla şansım olurm sizce?geçen ay 3 tane idi ama yine olmadı 1 taneyle ne kadar şansım olabilirki.doktorada sordum o hala tek yumurta bizim işimizi görürü diyo ama ben şimdiden umutsuzluğa kapıldım.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ....
canim çok haklisin bende bu ateş ölçmeye inaniyordum faket ben ateşimi ölçüyorum hala yüksek çikiyor.ama benim kahverengiler geliyo nasil ateşim yüksek olurki ama şunuda söyliim benim kahverengiler kirmiziya dönüşmedi hala bi damla geliyo ve kahverengi :uhm:
arkadaşlar merhaba aylardır sizi takip ediyorum her konuyu okuyorum ilk defa bu ay üye oldum ve ilk defa bu ay klomen kullandım.bugun adetimin 17.günü ve karnımda aşırı bir şişlik var bunu yaşayanlar varmı aranızda(bu arada benide listeye alırsanız sevinirim
esrako cevabın için teşekkürler...
Umarım isteyen herkes bebeklerine hayırlısıysa kavuşur...
Eşimde geçen gün test yaptırdı.yıkıldım..onda da varikosel varmış ameliyatmış çözümü.malum bende pko onda varikosel işimiz çok zor.eşimin üroloji doktoruna göre ilacı almamın bir faydası yokmuş.ameliyattan 6 ay sonra başlamalıymışım.eşimin değerleri aşılama yöntemi için uygunmuş sadece.eşimde hızlı ileri hareketli sperm yüzdesi 15 imiş.diğer değerleri normal.kendi doktorum ise ilaca devam etmemi öneriyor.bıktım bu doktorlar arası görüş ayrılıklarından...sizce üniversite hastanelerine falan mı gitmeliyim?
kızlar benim kırmızılar çok koyu bir renke geliverdi
gelmez olaydı diyorum ama napcan geldi bikere
yahu o kadar çok ümitliydim ki anlatamam
neyse sağlık sıhhat afiyet olsun
bebişde olur inşallah
sabırla bekliyoruz boncuğumuzu
teşekkürler mehtap gülü,
eşimin doktoru da son olarak
bu değerler isterse 10 kat düşük olsun bebek için rabbin ol demesi yeterli dedi.
kızlar merhaba ben dün yine doktordaydım.başta 2 yumurta demişti ama sadece 1 yumurta gelişmiş bu ay 22 milimi geçmiş hemen iğneni yaptır dedi. Dün akşam iğnemi yaptırıdım ama kafamda sorular oluştu acaba bir yumurtayla şansım olurm sizce?geçen ay 3 tane idi ama yine olmadı 1 taneyle ne kadar şansım olabilirki.doktorada sordum o hala tek yumurta bizim işimizi görürü diyo ama ben şimdiden umutsuzluğa kapıldım.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ....
doktordan geldim...
Herşey yolundaymiş....
Klomen verdi 5.gün başliyacağim inşallah....
Bu 3.kürüm....allah yardimcimiz olsun
İnşallah gönlünüzce olur,Ancak tavsiyem dr a güven.Ben iki ay kulandım 5gün boyunca günde 2tane aldım.2ayda da hiç yumurta olmadı8de falan kaldı.^3.ayda 3doz verdi dr.^yumurta oluştu,hemde en küçüğü 24 falandı.Şimdi ikize2aylık hamileyim umudunuzu yitirmeyin,ben de gonaphenele hamile kaldım hem de ümidim yokken.Çok çok dua edin,bir de doktoru ihmal etmeyin.
kızlar tüm hayallerim yıklıdı. :çok üzgünüm:hiç ümidim kalmadı artık.senağlama. eşim tahlil yaptırdı yendien ii sandığımız sonuçlar çok kötü çıktı malesefsenağlama.doktor aşılama bile gereksiz olabilir bu durumda dedisenağlama.napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm çokkkkkkk...senağlamabu ay beni listeden şimdiden silebilirsiniz...senağlama.
bu 2nci spermiyogrammıydı canım neden nolduki kötü olan ne paylaşmak istersen buradayımmm hımm başka bi dr da kontrol etse :teselli:
bu 2nci spermiyogrammıydı canım neden nolduki kötü olan ne paylaşmak istersen buradayımmm hımm başka bi dr da kontrol etse :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?