Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bu nerdeyse 7. tahlil. ama daha öncekilerde ameliyat olmamıştı eşim.2. oldu ameliat sonrası olan tahlil.varikosel ameliyatı olmuştu..o yüzden yane...

canım ne desem şimdi eee durumunuz varsa tüp bebek dene hiçbekleme microenjeksion hemen bak ben diyim sana

yoksa durum 3sene dolunca devlet sosyal güvenlik kurumu karşılıyo ya onla yaparsın ya da kredi falan çekersiniz

hem böle bklemektense kafan rahat olur ohhh ne kolayyy olur keşke bende yapabilsem şu ana yaparım hiç beklemeden bi iş bulim borçlar bi aalsın hemen tüp bebek o zaman kadar olmazsa

ne dersin ya da doğal yoldan dene kafan takmadan bacımmm hııı???????????????

canım benim zaten 3 yıl oldu bilmiyodum onu bak 3 yıl olmayınc devlet karşılıomuki ne kadarını karşılıo bilgin varmı

canım benim zaten 3 yıl oldu bilmiyodum onu bak 3 yıl olmayınc devlet karşılıomuki ne kadarını karşılıo bilgin varmı

canım ya valla bak onu bi araştır tam bilmiyom ama %15ini falan sen ödüyon o da ilaçlarınmı ne bi bak sen ona sgk anlaşmalı tüp bebek veya microenjeksiyon yazzzz google a çıkar bence olmadı sgk daki yazıyı oku

bek her işte vardır bi hayır bence olumlu düşünürsen ve bu tüp bebek sürecinde bi psikologla beraber devam edersen belki ilk denemede bile olabilir canım allahım hayılısını versin ne olcağı hiç belli değil belki mevalm sana bişe diyodur yol gösteriyodur kuluna kolay yol hemde he hiç umutsuzluğa kapılam mevlam sevdiği kuluna dert verir sınarmış isyan ediyomu diye emiii dua et bende hepiniz için ediyorum her an emiii???? hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah onu bi araştırrrrr

Kızlar daha öncede yazmıştım ilk kez kullandım bu ay klomenı dahada 13-14 gun var adetime ama içim kıpır kıpır psikolojıkmı bılmıyorum ama sankı oldu gıbı gelıyo

Kızlar daha öncede yazmıştım ilk kez kullandım bu ay klomenı dahada 13-14 gun var adetime ama içim kıpır kıpır psikolojıkmı bılmıyorum ama sankı oldu gıbı gelıyo

canım benim inşallah çoğu kadın hissedermiş hamiş olduğunu ama bak istersen sen kendini herşeye hazırla olmazsa üzülme sonra emi allahım inşallah sevindirir seni ilk aydan hadi bakalım hayırlısı sen ne kadardır istiyosun bebek canım ne kadarlık evlisinnnnn????????

cnm 2 yıllık evlıyım 1 seneyı gectı korunmuyoruz ama her ay her ay beklemek onlarca gebelık testı sonuc husran oncelerı adetlerım cok duzensızdı sonuclarımda kotu ama son 3-4 aydır duzene gırdı hormonlarda ıyı esımın spermıyogramıda ıyı 2 gunde bır ılıskıde oldu artık hersey yuce rabbıme kaldı

seacım saol canım ama ben yaştan kaybediyorum 1 sene daha beklememgerekir o zman. bilmiyorum artık mantıklı düşünemez oldum ben. saol canım desteğin için..

canım seni çok iyi anlıyoruz. çogumuzun psikolojikman gecikiyor regli ve hep hüsranla bitiyor.ama yapcak başka bişi yok yeni bir ay başlıo ve düşünmemeye çalış. benim de adetime 2 gün kaldı. hayırlısı..

canım sanırım yeni başladın tedaviye, insallah ilkinde olumlu sonuç alırsın.

çok sevindim canım benim.. allah tamamınba erdirsin. hamiş kaldığın ay ne kadar kullandın ilacı günde kaç tane yani? ben de gonaphene kullanıyorum 2*1 günde.

canım çok geçmiş olsun. acaba keçiboynuzunu denedin mi? herkes olumlu cevap aldı bu kürden. denemediyseniz mutlaka deneyin derim..

canım üzülme vardır bundada bi hayır istersen semacımın dediği gibi tüp bebek dene Allahtan ümit kesilmez.
canım inşş hamişsindir Mevlam gönlüne göre versin.
kimse yok mu kızlaaar hu huuuuuuuuuuuuu??
canım bem,n burdayım.bacım bu keçi boynuzu acep ne işe yarıyo?

slm arkadaslar bende bu ay klomen kullandım ama olmadı ayrıca bende pkoda var herzaman adetım düzensız olurdu ama ılk kez bu ay aynı gunde oldum agzım tavana kadar acıldı hayretten.klomen denmı oldu acep bılenınız varmı?bıde adetımın ıkıncı gunu bu ay gonaphene kullansam bısey olurmu dr yazarmı kı ben ıstesem?offf ne yapacagımı sasırdım yaaaw

canım spermleri çoğaltıyor hareketlerini arttırıyor. 12 adet keçiboynuzunu 5 bardak kaynamış suya at 3 dk kaynat sonra 20 dk dinlendir yarısını yatmadan yarısını sabah aç karna yiyecek 1 hafta boyunca. sonraki 3 ay boyunca da gece yatarken keçiboynuzu suyu içecek kaynatılmış.ben de denemedim ama kullanıp da hamiş olan çok arkdaşım var. eşine bunu içir mutlaka. istersen googleda aratıp araştırada bilirsin.

canım bende gonaphene de ilk ayımdı. 2 gün var reglime, beklemedeyim. hakkımızda hayırlısı olsun cnm.

söylemeyi unuttum ben tedaviye başlamadan önce geçen ay pcoluydum şuan da sol yumurtam follikistikmiş ama çalışıo yine de umutsuz olma emii

beni de listeye ekleyin ilk defa kullanıyorum klomen ve 4. deneyişimiz.
8 ekima det tarihim

benim doktorum ilacı verdi adetimin 5. günü kullanmaya başladım ama doktorum bana bir dahaki ay gel dedi sizin gibi kontrole gel yumurtalara bakayım vs demedi.

kızlar bişey sorcam daha önce kullananlar bilir
ben bu ay ilk kez kullandım adetin 2 .günü başlamam lazımdı ama ilk başdan hafif bir akıntı gibi geldi diyebilirim ilk günü başşlamış g,b, oldum. ikinci gün kesin geldi çünkü neyse klomene sabah akşam 1 5 gün ve bugün 14. günüm tam yumurta çatlama günüm diyebilirim. ama benim sık sık wc gitme ihtiyacım oluyor sanki böle hemileliğin ilk başında rahim baskı yapar ya idrar torbasına olmasa bile tuvaletin var gibi olur aynen öle. benim dr.umda kontrole çağırmadı şu gün bugün gel diye zaten ben normalde yumurtluyordum sadece yumurta sayısını artıralım dedi. ama çatlamasıyla ilgili bir kontrol istemedi. kaç yumurta oldu durumları ne bilmiyorum sadece size daışmak istedim sizdede böle bir durum oldumu sık tuvalete gitme çatlama zamanlarında

16.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL????????????????
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
jenefer1983:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
başak35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EYLÜL
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
BETTY0::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
yas23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
OelfidaO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?[/B]

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4EKİM
gamzelii::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EKİM
GÜLCEZA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
GAMZELİİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…