Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gülcanım, balım ilginize çoook teşekkür ederim. Rabbim sizlerden razı olsun. Gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah.
esemoşum sen daha negatif kan testini görmedin. hayırlısı ile inşallah hala umut var. hem gebelik belirtileri ile adet belirtileri benzer biliyorsun.
bana geince maalesef bu ay da olmadı. bugün kan testi yapıldı. 0.01 çıktı. hayırlısı olsun. bi vakti saati vardır inşallah. Rabb'im neyler neylerse güzel eyler. Dualara devam inşallah.

canım seninde dediğin gibi vakti saati gelmemiş demkki azcık nazlı bebeğin anlaşılan annesi kendini üzme yeni ay yeni umut inşallah çok bekletmez seni yaramazın

merhaba arkadaşlar daha adet günüme 10 gün varken bir iki damla kanamam oldu dünden beri bekliyorum devamı yok böyle birşey başından geçen varmı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

allaha şükür hamile kalabildiğimi öğrendim

nurtopum hayırlısı olsun canım .Rabbim hayırlı zamanda göndericek bebeğini inşallahh

merhaba kızlar bend klomenle gebe kalmaya çalışanlardanım benide listenize eklermisiniz yeni adeim 2 aralık işallah olur

canım beni hayırlıs olsun çicekler bile vakti gelince açıyorlar demek ki meleğinin vakti gelmemiş umudunu yitirme opuyorumnanaktan

nice yıllara canım birlikte mutlu mesut hayatınız olsuna.s.

canım hayırlısı olsun diyelim inş. bu önümüzdeki ay gelir bebişin:teselli:

sultanım güçlü ol bugünlerde dediğin gibi en azından hamiş kalabildiğini öğrendin okadar istiyorumki senin için bi mucize olsa bebişin tutunsa diye ALLAH tan umut kesilmez canım sen hayırlısı için dua et benimde dualarım seninle..

canım seninde dediğin gibi vakti saati gelmemiş demkki azcık nazlı bebeğin anlaşılan annesi kendini üzme yeni ay yeni umut inşallah çok bekletmez seni yaramazın
inşallah canım hepimizi çok bekletmeden hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin ufaklıklar
nurtopum hayırlısı olsun canım .Rabbim hayırlı zamanda göndericek bebeğini inşallahh

sağolasın balım
yeni nicki de yine çok beğendimalkisalkisalkis:hulya:Şeniz

evet canım inşallah bir mucize gerçekleşir 2 güne kadar kanamam gelmezse söktürücü kullanacakmışım allahım inşallah yükselir değerim allah razı olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…