gülcanım, balım ilginize çoook teşekkür ederim. Rabbim sizlerden razı olsun. Gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah.
esemoşum sen daha negatif kan testini görmedin. hayırlısı ile inşallah hala umut var. hem gebelik belirtileri ile adet belirtileri benzer biliyorsun.
bana geince maalesef bu ay da olmadı. bugün kan testi yapıldı. 0.01 çıktı. hayırlısı olsun. bi vakti saati vardır inşallah. Rabb'im neyler neylerse güzel eyler. Dualara devam inşallah.
Allahımm başka elem keder vermesin gülüm. :teselli: Rabbim taşıyamayacağımız dertler göstermesin. Geçmiş olsun canım...
herkese selam nasılsınız kızlar ben iyiyim perşembe günü eşimle tanışma yıldönümüm onu tanıdığım ve onu sevdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum sultan canım sıkma kendini en azından hamiş kalabiliyorsun sevra gebeliğinde problem olmamasına sevindim
gülcanım, balım ilginize çoook teşekkür ederim. Rabbim sizlerden razı olsun. Gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah.
esemoşum sen daha negatif kan testini görmedin. hayırlısı ile inşallah hala umut var. hem gebelik belirtileri ile adet belirtileri benzer biliyorsun.
bana geince maalesef bu ay da olmadı. bugün kan testi yapıldı. 0.01 çıktı. hayırlısı olsun. bi vakti saati vardır inşallah. Rabb'im neyler neylerse güzel eyler. Dualara devam inşallah.
merhaba kızlar bend klomenle gebe kalmaya çalışanlardanım benide listenize eklermisiniz yeni adeim 2 aralık işallah olur
herkese selam nasılsınız kızlar ben iyiyim perşembe günü eşimle tanışma yıldönümüm onu tanıdığım ve onu sevdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum sultan canım sıkma kendini en azından hamiş kalabiliyorsun sevra gebeliğinde problem olmamasına sevindim
merhaba arkadaşlar daha adet günüme 10 gün varken bir iki damla kanamam oldu dünden beri bekliyorum devamı yok böyle birşey başından geçen varmı hamile olabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
meraba gülcancım ben cuma günü başka hastaneye gittim sonucum 43.7 idi çarşambaki sonuç 41.45di özel hastanedeki doktor kanaman gelir bozuk bir gebelik dedi bugün kendi doktorumla görüştüm çarşamba tekrar kan verecem eğer değer yine 40 kusürlardaysa söktürücü vercem dedi hayırlısı artık gebelik oluşmuş ama tutunamamış dedi sağlık olsun en azından gebe kalabildiğimi öğrendim
inşallah canım hepimizi çok bekletmeden hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin ufaklıklarcanım seninde dediğin gibi vakti saati gelmemiş demkki azcık nazlı bebeğin anlaşılan annesi kendini üzme yeni ay yeni umut inşallah çok bekletmez seni yaramazın
nurtopum hayırlısı olsun canım .Rabbim hayırlı zamanda göndericek bebeğini inşallahh
doğru canımcanım beni hayırlıs olsun çicekler bile vakti gelince açıyorlar demek ki meleğinin vakti gelmemiş umudunu yitirme opuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun diyelim inş. bu önümüzdeki ay gelir bebişin:teselli:
sultanım güçlü ol bugünlerde dediğin gibi en azından hamiş kalabildiğini öğrendin okadar istiyorumki senin için bi mucize olsa bebişin tutunsa diye ALLAH tan umut kesilmez canım sen hayırlısı için dua et benimde dualarım seninle..
kızlar karar verdim ve tüp bebek merkezi araştırmaya başladım
Bismillairrahmanirrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?