Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gülcancı günaydın glukofen kullanmıyorum doktorum vermedi bahsetmedide
klomen verdi geçen ay oda işe yaramadı biliyosun soğan kürüne başladım 5 gün yaptım 6.gün yumurtladım düşük yapabilir dediler bıraktım

Nurun ,esemosun rabbim hakıınızda hayırlısını versin yüzünüzü güldürsün inş.

saol tatlımopuyorumnanaktanama sanırım benim aşılamam tutmadı en belirgin şekilde adet belirtilerim başladı bugün:çok üzgünüm:hayırlısı artık diyorum inş. nurtopum seninki tutmuştur..

arkadaşlar kuzenimin 7 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü kullandı ve şimdi hamile bende kullanmaya başlayacam sizde kullanabilirsiniz

ne güzel bir haber.rabbim ne büyük mucizeler sunuyor bize.

bende yazmıştım burdan şiddetle soğan kürünü tavsiye ediyorum diye.sadece kistler için değil çünkü kadınlar doğurganlığınıda artırıyormuş.kuzenin adına sevindim.allah sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.

herkese selam.

ben sabahtan hastaneye gittim.kan tahlili vermek içinöğleden sonrada doktora göstericem.rutin kontroller yani.
umarım herkes iyidir.
Sultan ve Sevra naptınız merak ettim sizi.

günaydın gülcancım gerçi sen güne çok önceden başlamışsın inş herhangi bi sorun çıkmaz tahlil sonuçların iyidir canım bende herşey yolunda dribi atlattım sayılır bebişin kalp atımlarını duymuştuk zaten 1 hafta falan oluyo kesedede bi sorun görmedi dr perşembe baktırdım en son veeee yakasını bıraktım artık bebişin biraz kendi haline kalsın çok taciz ettik gereksiz vesveselerim ve sabırsızlığım yüzünden.sultanı bende çok merak ediyorum en son bhcg baktırcaktı sonrasından haber yok umarım herşey yolundadır onun için dua edelim:Saruboceq:

esemosum hayırlısı olsun bakalım dur bakalım daha adetin gelmedi kırmızılar gelmeden belli,olmaz

herkese selam.

ben sabahtan hastaneye gittim.kan tahlili vermek içinöğleden sonrada doktora göstericem.rutin kontroller yani.
umarım herkes iyidir.
Sultan ve Sevra naptınız merak ettim sizi.

meraba gülcancım ben cuma günü başka hastaneye gittim sonucum 43.7 idi çarşambaki sonuç 41.45di özel hastanedeki doktor kanaman gelir bozuk bir gebelik dedi bugün kendi doktorumla görüştüm çarşamba tekrar kan verecem eğer değer yine 40 kusürlardaysa söktürücü vercem dedi hayırlısı artık gebelik oluşmuş ama tutunamamış dedi sağlık olsun en azından gebe kalabildiğimi öğrendim

canım herşeyin yolunda olması güzel inşallah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

geçmiş olsun tekrar canım hayırlısı de hep allah sağlıklı evlat versin hiç sıkma canını

mrb kızlar
benim 13 kasım cuma günüm
inş. yüzümü güldürür Rabbim.
14 kasımda doğum günüm, hala akıntım var kesilmedi bu ii haberlere işaret olabiliir mi yerimseniben

geçmiş olsun tekrar canım hayırlısı de hep allah sağlıklı evlat versin hiç sıkma canını

saol canım evet hayırlısı canımı sıkmıyorum kafama takmıyorum allaha şükür sağlımız yerinde bebek tekrar olur kanama gelsede bir an önce tekrar tedaviye başlasam

Allahımm başka elem keder vermesin gülüm. :teselli: Rabbim taşıyamayacağımız dertler göstermesin. Geçmiş olsun canım...

saol canım evet hayırlısı canımı sıkmıyorum kafama takmıyorum allaha şükür sağlımız yerinde bebek tekrar olur kanama gelsede bir an önce tekrar tedaviye başlasam

bende günleri sayıyorum biran önce adet olsamda yeniden tedaviye başlıyabilsem
bugün çok kızgınım zaten eşimin arkadaşını hanımı hamileymiş 2 ay öncesine kadar biz çocuk istemiyoruz diye geziyorlardı dün aramış sanki yaşadığım sıkıntılardan haberi yokmuş gibi nispet yaparcasına hadi sıra sizde elinizi çabuk tutun gibi gereksiz laflar etti çok sinirim bozuldu klava:

sağol canım.eğer adetin bittikten sonra akıntın başladıysa ve göğüs şişliğin inmediyse erken yumurtluyor olabilirisin.en azından ovülasyon testi kullansan iyi olur aslında.
doktorun sorun yok diyorsa fazla sitres yapma.en büyük ilaç bu.

Teşekkürler Gülcancığım sağol canım, iyiki döndün aramıza çok sevindim.

herkese selam nasılsınız kızlar ben iyiyim perşembe günü eşimle tanışma yıldönümüm onu tanıdığım ve onu sevdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum sultan canım sıkma kendini en azından hamiş kalabiliyorsun sevra gebeliğinde problem olmamasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…