Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar liste çok güzel işallah herkes meleklerine kavuşur bişey sorcam klomen kullanıp hamile kalanlar yazarsanız bizde rahatlarızlistenize benide ekleyin klomende 4günüm beklenmeyen adet tarihim29 aralık

Son düzenleme:
listedeki günü gelen hanımlar sonuçları merak ediyoruz yazarsanız sevinirim

SELAM kızlar...en son kendi durumumdan bahsetmiş mesaj atmıştım ama sonattığımız mesajlara profiklden nasıl geliniyordu bulamadım. mesajlarımı bulup ilerlemek istedim ama bulamadım
benim adet tarihim yaklaşıyor. 8 ila 13 aralık arasında bekliyorum. bakalımkırmııyımı görcemmmm çift çizgiyi mi ? allah hangisi nasipse onu versin. bu ara farkında olmadan kilo almaya başladım şu son 15gün içinde bile 1,5 kilo almışım. acaba mı da diyorum ????
kilo vermek için birşeyler yapmam gerek hızla . hamileysem çok çok daha tehlikeli olacak durum .
neyse kızlar merakla bekliyorum. yeni hamişlere sağlıkla kurtarsın Allah diyorum bekleyenlere de en hayırlı zamanda inşallah diyorum.
hepinize iyi haftalar.
sevgiyle kalın.
derya :)

canım inş. bu ay senin hamiş haberini duyarız kilo almana fazla takılma eğer hamişsen onlar tatlı kilolar verirsin ilerde inş. hayırlısıyla güzel haber ver bize..

pamukselciğim gözün aydın hemen kan testi yaptır kahverengi kanamadan korkma benimde günüm geçince kahverengi kanamam olmuştu

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

KİM................................NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N

2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek:ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek :ecrin_bebek:
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.nilsu24:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ

101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::hihoyyyt

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

:Saruboceq: :Saruboceq:a.s. a.s. ARALIK AYI LİSTESİ :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
ayse_73::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 2 ARALIK
kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::2 ARALIK
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::3 ARALIK
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::::::::::::3 ARALIK
deryarcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :3 ARALIK
ipekyol51::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::4 ARALIK
civ_civ1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::4 ARALIK
kocabebe::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::8 ARALIK
emine kaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ARALIK
kukuleta09::::::::::::::: ::::::::::::::::: ::::::: 9 ARALIK
özlem147:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::10 ARALIK
SULTAN1984::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ARALIK
ktg:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::12 ARALIK
deryaberil::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::13 ARALIK
nurtopu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::15 ARALIK
erkans35:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::18 ARALIK
narin_yarim:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::20 ARALIK
rufeyde serra:::::::::::::::::::::::::::::::.:::: 21 ARALIK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::22 ARALIK Bal+tarçın+çörekotu
minikcan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 ARALIK (tüp bebek yapılacak)
Sevilhan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ARALIK
serselo::::::::::::: :::::::::::::::::::: :::::::::::28 ARALIK
hasankeyf::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::28 ARALIK
MaviYeşil1999:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ARALIK
sekerkiz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :29 ARALIK

clarita:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ARALIK
damlam123::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
cerot::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kelebekAfyon::::::::::::::::::::::::::::::::::
ayseyildirim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
eemell:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
mugemugemuge:::::::::::::::::::::::::::::
ceydammm:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
deniz3534:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
uhde:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :
Enikazya::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:Saruboceq::Saruboceq:a.s.2010 OCAK AYI LİSTESİa.s.:Saruboceq::Saruboceq:
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK:çok üzgünüm:

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

MAAŞALLAH LİSTEMİZE

HADİ KIZLAR VERİN MÜJDELİ HABERİ LİSTEMİZ DAYANSIN 150 YE

clarita selam canım inş. gelmez kırmızılar bu ay bebişine kavuşursun...klomen kullanıp hamiş kalan birçok arkadaşımız var çoğu bebişini kucağına aldı bile buraya pek uğrayamıyorlar...ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATSIN.....

kızlar biraz önce doktorumla konuştum tedaviyi benneyaptımkibıraktım...akşam eşimlede konuştum uzun bir süre çocuk için :1no2:uğraşmayacağız eşim zaten hep beni düşünüyor sağlığımın bozulmasından korktu senağlamahep bende artık tedaviyi bırakma kararı aldım :Saruboceq:ALLAH ım ne zaman verirse ozaman olur deyip bekleyecem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. ağlamaktan :çok üzgünümerişan oluyorum herseferinde ama artık pes ediyorum inş. sizlerin en kısa zamanda bebişi olur ben burda aldığım hamiş haberlerinin çoğunda inanın sevinçten ağlıyorum hepinize bol şans kızlar.... yine ben burda olucam listeyle ilgilenecem sizi bırakmayacam hepinizi seviyorum en iyi ben anlıyorum çünkü aynısından bende yaşıyorumopuyorumnanaktan:a015:

zeynocum selam canımm..ben aralık için 15 aralık diye belirtmiştim ama gözünden kaçmış canım sanırım...erken olacak gibiyim gerçi ama istersen 15 aralık diye yazabilirsin..saol şimdiden..

Öncelikle günaydın kızlar..Beni tanıyanlar bilir çok sık aranızda olup aktif olarak yazamasam da hep buranın takipçisi oldum. Bu ay ilaçlı tedavimin 5. ayı idi, ve maalesef yine olmadı hatta perişan olcak şekilde sancılı, ağrılı adet oldum, miktar olarak da çok yoğundu..Sonuç olarak yine lafı fazla uzatmadan, ne tesadüf ki tıpkı Esomos arkadaşım gbi tedaviyi sonlandırmaya karar verdim...Ayların verdiği gerilim, istek, sürekli gün takibi, umut...fazlasıyla yıprandım ayrıca stres ve hapların yan etkisiymiş bana, nerdeyse saçlarımdan da olacaktım...Evet...madem sebepsizler kervanındayım ben artık yola ilaçlarla değil sadece yaradanın merhametiyle devam edeceğim, çok yıprandım...Hepiniz kendinize iyi bakın...Arada bir yine yazarım.Hepinizi seviyorum...ınşallah hepimiz anne oluruz bir gün...

slm kızlar yeni gebişleri tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşların başına olsun biz 11+2 olduk teyzeleri herşey yolunda görünüyo maşallah inş isteyen herkese bu duyguyu tattırır rabbim dualarım sizinle

esemos belkide tamamen bırakmak değil belli bir süre ara vermen daha fayalı olur bende ili ay tedavi gördüm ama o iki ayda çok yıprandım ikide bir dr a git hormon iç yumurtam büyüdümü büyümedimi sonrasında çatladımı çaladıysa denk geldmi yok döllendmi bir sürü sorular aklıma geliyordu ve 2 den küçük hcg beni çok üzüyordu hatta diyordum o kadar herşey vakitli planlı iken olmuyorsa kendi halinde nasıl olacak diyordum ama oldu çünkü üstümden stresimi üzüntümü attım ve en büyük düşmanımız u bence

canım elbette önce senin sağlığın rabbim hayırlısıyla hayırlı bi zamanda gönlüne göre versin inş.yinede bitkilerden yararlanabilirsin diye düşünüyorum ilaçlar fena yapıyo insanı doğru

canım belkide böyledir hayırlısı çünkü bende tam umudumu kestiğim ay hamile kaldım ve o ay hiçbir şey yapmadım klomen içmekten başka yastık koyuyordum hemen kalkmıyordum sigara içmeyi bırakıyordum daha birsürü şey ama o ay hiçbirini yapmadım hiç öazenli diildim tam tersi hemen sonrasında küvete bile girdim rabbim o ayda nasip etti inşallah sende 2010 ocak ta hamile haberini verirsin bize canım

canım ben normalde 12. gün gibi yumurtluyordum, eşimde o dönemde şehir dışındaydı
17. gün geldi, bu ay pek umut yok gibi. ama ben yine de bal-ç.otu-tarçın'ı kullandım bu ay yumurtalıklarım düzene girsin diye. Gelecek ay da kullanmayı planlıyorum bi değişiklik olmazsa

slm arkadaslarbn bişi sormak istyorum bn bu ay ilk kez klomn kullandım daha tecrübeli arkadaslar yardımcı olursa sevinirim bi kere bu ya 2 kilo almısım kilo yaparmı ikincisi iki gündür midem cok kötü hem yanma var ve bulantı ama kusma yok karnm da cok sisşti ama asıl beni rahtsız eden halsizlk 11 oldmus kalkaıym hala yataktan kolarım cok fena agrıyo kilolarca yük tasımısım gibi ellerm sis gibi geliyo bana ilk baslamama ragmn günde 3 tane içtim bundan dolayı agır gelmiş olabilirmi ki

canım tedavin öncelikle hayırlı olsun...inşallah ilk seferde hamile kalırsın...
Birincisi klomen kilo yapar 9 ay önce klomene başladığımda 53 kiloydum şimdi 67 kiloyum..Ama bu sende de böyle olucak diye birşey yok...Yani biraz fazla kilo aldım ben..
İkincisi mide yanması bendede oluyordu hemde fazlasıyla...Diğer saydıklarında oldu halsizlik,yorgunluk,uyuma istegi...
Üçüncüsü bende ve burda pekçok arkadaştada olmuştu bulanık görme...Bunu niye yazdım;olursa panikleme diye..:))

ya hap biteli co k oldu hala mı etkisi var yahu cuma adet günüm bakalım insallh gelmzzz

ya benım bı kaç gundur akıntım var adetım yenıb ıttı.ovulasyon testı yaptım dahaden yumurtlamıyorum zaten akıntı uzayan cınsten degıl.idrarıme baktım baya sarıı hatta koyu sarımsı kahveye donecek neredeysee..çörek otu karısımı da yıyorum.ama gecen ayda yemıstım bole olmamıstı.klomen yaparmı?

canım klomenin farklı yan etkileri olabiliyo ondandır... yinede sen üşütme kendini sıcak tut inş. bu ay olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…