selam canım inş. gelir bebişin bu ay...çatlama iğnesinin etkisi vücuttan 12. günden sonra geçer yani senin 15. gününmüş test yapsan çıkar idrar testinde gözükmeyebilir yanlız kan daha kesin sonuçtur..
ben hala adet olmadım kist mi oldu acaba?bakalım hayırlısı inşallah kist çıkmaz.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
ınsallah canım Rabbım sızlerınde mutlulugunu gosterır ınsallah eger yarın adet olursam cok uzulcem cunku 18 gunum goguslerım halen cok sıs hıc boyle olmamıstı daha oncelerı adet olmama yakın ınerdı sıslıgı ve agrısı gecerdı burda okugum kadarı ıle ıgne vurulduktan 14 gun sonra adet olunuluyormus ondanda bıraz umıtlendım benım yarın 18 gunumolucakendikazya inşallah bu bizi teyze yapışının habercisidiropuyorumnanaktan
canım test yapmadınmıııı... inş. gelmiştir bebişin:ecrin_bebek:
yok test yapmadım çünkü umutlanmıyorum.bebek yoktur bence.adetin 13. gününde doktor yumurtlama yok demişti ondan umutlanmıyorum ya kendiliğinden gecikti ya da kist oluştu gibi geliyor bana açıkçası.
sevicim mrb
yumurtalarının gelişmiş olması güsel bi durum
bu hafat ödevlerinize ii çalışın:sm_cool:
evet banada dr.um gün aşırı ilişki demişti genelde öle sölüo dr.lar
ve genelde olmadığında 1 ay ara verilio klomen o ayda etkisini sürdürüomuş
yine olmassa diğer ay tekrar başlıosun hapa
ben geçen ay ilk defa kullanmıştım ama olmadı
bakalım bu ay nolucak
ama umarım sen diğer ayı beklemek zorunda kalmassın:CüvCüv:
Benim reglimin 14. gününde 12cm ve 13,5cm lik yumoşlarım vardı 16. gün tekrar gittim belki geç gelişme ve çatlama olur diye ama 16. gün gittiğimde 13,5cmlik yumoş görünmedi sadece 12cm lik aynı boyda duruyordu. 13,5 olan eğer büyüyüp çatladıysa göremeyiz dedi test yapalım progestron bakalım dedi doktorum bakıldı ama çatlama da olmamış.Bazen yumurta kendiliğinden sönebiliyormuş.Şimdi regl olmayı bekliyorum.klomen başlayacağız.
Acaba hiç mi yumoşun yoktu? yoksa vardı da gelişmemiş miydi?
dün doktora gittim kontrole yumurtam çatlamış bekleyeceğiz bakalım dedi aralık 18 gibi adet olmam gerekiyor umarım olmam hamile kalırım hayırlısı beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?