Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Hamİleyİİİİİİİİİİİmmmmmmmmm kızlar Çok mutluyum
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM...ALLAH SALIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN..
senin içinde halay çekelim bi. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi
canım inşallah sıkıntısız olur. sorunsuz bebişinle 9 ay sonra kavuşursunn...

Canım benim hadi sen hamilesin dee, hamilelik depresyonuna giriyorsun. Ben neyin depresyonundayım anlamadııımm bayanssulusmile
Ayrıca ben de hamileyimm:roflol:
neeeeeeeee hamilemisin ?????????????çk sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

Tabii ki hamile değilim şakaaaaaaaaa
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
yaaa ama bu şaka yapılcak bişey mi kızzz??bana bak gerçekten hamiş kaldığında inanmazsak görürsün yalancı çobanın hikayesine dönersin..... :)

kız baksana bugün ne kaadddaarr güzel haber aldık, belki ben de arada kaynarım diye şeyettiydimm olumunekankayizsmile
yaa olduuu bende diyim o zaman herkes aynını yapsın karışsın ortalık cadı yaaa

ıkızdı canım ama sımdı tek 10 haftalık bır bebısım var

ikiz olsaydı zaten tekini ben alcaktım direk içinden :) yorulmasın arkadaşım diye yükünü hafifletcektim :)

BENıM MıKRO BıR BEBEĞıM OLACAK ...TEK ŞANSIMIZ BUYMUŞ..

mikroejeksiyon tüp bebekden biraz daha yüksek garantili bir yöntem . çünkü en hareketsiz sperm hücresini bile alıp tek yumurta içine sırınga ile enjekte ediyorlar ve sperm zoraki yumurtayı döllüyor. embriyo oluşuyor. dışına bir yapıştırıcı jel sürüyrlar 5-6 gün labaratuvar ortamında gelişimleri gözlerinyor ve ailenin seçimiyle embriyo seçiliyor 1 yada 4 tane embriyor rahim içine ince bir hortum ile bırakılıyor. dışındaki jel sayesinde de rahim duvarına yapışmış oluyor. sürekli ultrason ile kontrol altına lınıyor ve tutması gelişmesi kontrol ediliyor. ilk başta çok sayıda yuurta ve sperm döllenmesi sağlanıp alınmayan embrioylar donduruarak bekletiliyor. içeri verilen embriyolardan tutmayan yada düşük olan olur ise yeni yumurtlama ve tedavi ile zaman ve para kaybı yaşanmasın diye dondurulan embriyolardan hemen deneme yapılıyor. yani tutma olasılığı çok daha fazla tüp bebeğe oranla. 2500 usd civarında medipol hastanesinde ki orası en yüksek rakamlılardan birsi.. daha uygun olanları da var elbet. ayrıca ssk lılara devlet hastanesinden yazı alınır ise devlet 1100 tl sini veriormuş...
eşim morali biraz bozulsada dalgaya verdi ; mikro bir bebeğimiz olacak ve adını da mikroca koyarız artık diyor :)

BENıM MıKRO BıR BEBEĞıM OLACAK ...TEK ŞANSIMIZ BUYMUŞ..
****************************************************************************************
mikroejeksiyon tüp bebekden biraz daha yüksek garantili bir yöntem . çünkü en hareketsiz sperm hücresini bile alıp tek yumurta içine sırınga ile enjekte ediyorlar ve sperm zoraki yumurtayı döllüyor. embriyo oluşuyor. dışına bir yapıştırıcı jel sürüyrlar 5-6 gün labaratuvar ortamında gelişimleri gözlerinyor ve ailenin seçimiyle embriyo seçiliyor 1 yada 4 tane embriyor rahim içine ince bir hortum ile bırakılıyor. dışındaki jel sayesinde de rahim duvarına yapışmış oluyor. sürekli ultrason ile kontrol altına lınıyor ve tutması gelişmesi kontrol ediliyor. ilk başta çok sayıda yuurta ve sperm döllenmesi sağlanıp alınmayan embrioylar donduruarak bekletiliyor. içeri verilen embriyolardan tutmayan yada düşük olan olur ise yeni yumurtlama ve tedavi ile zaman ve para kaybı yaşanmasın diye dondurulan embriyolardan hemen deneme yapılıyor. yani tutma olasılığı çok daha fazla tüp bebeğe oranla. 2500 usd civarında medipol hastanesinde ki orası en yüksek rakamlılardan birsi.. daha uygun olanları da var elbet. ayrıca ssk lılara devlet hastanesinden yazı alınır ise devlet 1100 tl sini veriormuş...
eşim morali biraz bozulsada dalgaya verdi ; mikro bir bebeğimiz olacak ve adını da mikroca koyarız artık diyor :)

Yaaa Deryaaa, niye kızıyorsun amaa alsanaalsanasmile yazması nasıl oluyor diye merak ettiydiim. :kedi: ama demesi bile çokk süpermişş bee

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize, isteyen herkese versin inşallahh. İşi deliliğe vurmazsak halimiz nice olur kimbilirr. laelaelaelaelae

canım zamanın gelse zaten kimse gçemez bilmiyorumkismileönüne herşeyde bir hayır vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq::ecrin_bebek:

kırmızılarr bugün itibarıyle geldıı ..3 gun once geldıler ..persembe dr yolu var yıne hadı bakalım bu ay ne olcak.calışmalra devamm.bı tecrube oldu işte bu ay yasadıklarım.olmayınca olmuoo napalım nekadar ii de olsa hersey Rabbım bu ay verır inşş bebışımızı

calısmaya devammm

bende glukofen ve progestan kullanıyorum.bu ay klomene başladım ayrıca tavsiye ettiler soğan kürünü uyguluyorum.pko için iimiş.bu arada 2007 ve 2008 de bu sıkıntıları yaşayanlar olmuş baya.keşke dönüpte yardımcı olsalar bize.eminim atlatmışlardır bu zorlu süreçleri.rabbim hepimize yardımcı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza...

sultab ve A&S tebrik ederim canımm
ne güsel bi gün olmuş bugünn
Rabbim bizlerede nasip etsin inş...s:Saruboceq:

Yoo hiç bana öyle bişi demediler valla.iğneyede baktım şimdi yok öle bişi.farklı iğnelerden bahsediyoruz belki de ki ben doktora da götürüp gösterdiydim bunlar mı diye oda evet zamanı gelince vuruaz dedi ama geek kalmadı.

kızlarrr doktor bana 12. gün ilişkiye baslayın dedi hergün birlikte olun dedi 5 gün boyunca ilişki sonrası ne kadar yatmak gerek özel önerisi olan varmııııı

kızlarrr doktor bana 12. gün ilişkiye baslayın dedi hergün birlikte olun dedi 5 gün boyunca ilişki sonrası ne kadar yatmak gerek özel önerisi olan varmııııı

Valla benden sana öneri 10. gün ilişkiye başla adetin gelene kadar devam et.ben hiç ara vermedim ve yumurtlamamda 21. gün fln olmuş ve tuttu çok şükür.darısı isteyenlerin başına.

civciv bizde buz kalıbıyla beraber aldık iğneyi
hormon iğnesi olduğu için öle veriolar
iğnenin adı pregnly

civciv bizde buz kalıbıyla beraber aldık iğneyi
hormon iğnesi olduğu için öle veriolar
iğnenin adı pregnly

alla allaaa benimde aynı valla ben buzdolabında muhafaza ediyorum şu an ama hiç kimse öle bişi demedi bana.neyse sağlık olsun ihtiyacım kalmadığı için birinin işine yaasın dediydim.

sen bi eczacıya sor bakalım
olmadı dr. na verirsin
o ihtiyacı olan birinde kullanır.
yinede bu güsel düşüncen için Allah senden razı olsun
Rabbim bebeğinle seni korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…