CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM...ALLAH SALIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN..Hamİleyİİİİİİİİİİİmmmmmmmmm kızlar Çok mutluyum
canım inşallah sıkıntısız olur. sorunsuz bebişinle 9 ay sonra kavuşursunn...sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi
neeeeeeeee hamilemisin ?????????????çk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmCanım benim hadi sen hamilesin dee, hamilelik depresyonuna giriyorsun. Ben neyin depresyonundayım anlamadııımm bayanssulusmile
Ayrıca ben de hamileyimm:roflol:
yaaa ama bu şaka yapılcak bişey mi kızzz??bana bak gerçekten hamiş kaldığında inanmazsak görürsün yalancı çobanın hikayesine dönersin..... :)Tabii ki hamile değilim şakaaaaaaaaa
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
yaa olduuu bende diyim o zaman herkes aynını yapsın karışsın ortalık cadı yaaakız baksana bugün ne kaadddaarr güzel haber aldık, belki ben de arada kaynarım diye şeyettiydimm olumunekankayizsmile
ıkızdı canım ama sımdı tek 10 haftalık bır bebısım var
Yaaa Deryaaa, niye kızıyorsun amaa alsanaalsanasmile yazması nasıl oluyor diye merak ettiydiim. :kedi: ama demesi bile çokk süpermişş bee
yazdıklarını okudum ALLAH sanada versin inşallah cnm:Saruboceq:
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize, isteyen herkese versin inşallahh. İşi deliliğe vurmazsak halimiz nice olur kimbilirr. laelaelaelaelae
kırmızılarr bugün itibarıyle geldıı ..3 gun once geldıler ..persembe dr yolu var yıne hadı bakalım bu ay ne olcak.calışmalra devamm.bı tecrube oldu işte bu ay yasadıklarım.olmayınca olmuoo napalım nekadar ii de olsa hersey Rabbım bu ay verır inşş bebışımızı
canım onu uzak yere nasıl göndericenki. kesinlikle iğnenin sıcaklığının 3 derecenin altına düşmemesi lazım. eczaneden alırken bile yanına buz kalıbı koyup veriyolar ve sıkı sıkı tembihliyolar sakın buzun yanından ayırmayın diye. hatta ben iğne olmaya giderken iğneci poşetteki buz kalıbını görmedi ben bu iğneyi yapmam dedi. hiç ısınmaması lazım bu iğnenin dedi.
kızlarrr doktor bana 12. gün ilişkiye baslayın dedi hergün birlikte olun dedi 5 gün boyunca ilişki sonrası ne kadar yatmak gerek özel önerisi olan varmııııı
Yoo hiç bana öyle bişi demediler valla.iğneyede baktım şimdi yok öle bişi.farklı iğnelerden bahsediyoruz belki de ki ben doktora da götürüp gösterdiydim bunlar mı diye oda evet zamanı gelince vuruaz dedi ama geek kalmadı.
civciv bizde buz kalıbıyla beraber aldık iğneyi
hormon iğnesi olduğu için öle veriolar
iğnenin adı pregnly
civciv bizde buz kalıbıyla beraber aldık iğneyi
hormon iğnesi olduğu için öle veriolar
iğnenin adı pregnly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?