kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
:teytey::teytey::teytey: haydi halaayaaa. Arkadaşım sen hamile olursun da biz mendil bulmaz mıyıızz. :teytey::teytey::teytey:
Çookk tebrikler, Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh
Gunaydın cnmmmm hayırlı olsun cook guzel bı hbr bu gercekten sevındım hihoyyythihoyyytAllah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.cnm sen ılaç falanmı kullandın yanı klomen kacıncı kullanısındı
:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bak sonunda geldi bebişin o kadar stres yaptın kendine bebişin sonunda seninle :1hug:
umutlum naslsın canım
kızlar selam.kızlar benim elimde 2 tane pregnyl var ihtiyacı olana gönderebilirim.özellikle doğu illerinde bulunmuor bu iğne.ben çok zor buldum.ihtiyacı olupta bulamayan varsa özelden msj atarsa sevinnirim.ben almıştım ama benimiğne yaptırmaya ihtiyacım olmadı.
mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla. kan testindemi idrardamı anladın. değerin kaç çıktı kan yaptırdıysan
Sevdacığıım ne bu kız erkenden düşmüşsün buralara? Uyku mu tutmuyor canımıniçii. Günaydın nasılsın arkadaşım. Hayırlı günleeer
KUZUCUĞUM yaa seni umutlandırmak istemem istemem ama, ben aylar önce adetim geciktiği için kan tahlili yaptırmıştım. Hatta öncesinde doktorum adet söktürücü verdi, istersen tahlil yaptır, değerin 5 ten yukarıysa bana gel ama değilse bu ilaca başla dedi. Benim değerim de 0,50 çıktı ve ben ilaca başladım. Sonunda adetim gelmeyi başardı amaa, üçüncü günü kist neyim var mı diye kontrole gittiğimde rahim çok kalınlaşmış hamile olabilirsin bi test yaptıralım dedi. Ben testi yaptırdım ve 831 çıktı değerim. Yani evet kafa karıştırıcı bir durum ama, söylemek istediğim şu; daha önceki kan testlerimde sonuç ya 0,01 çıkıyordu ya da 0,02 çıkıyordu. Şimdi senin için iki ihtimal var canım, ya hamileliğinin çoookk başındasın, ya da kullandığın ilaçların etkisi tam olarak geçmemiş. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım. Hem sen ilk değilsin, neredeyse hepimiz klomeni ilk kullanışımızda hamile kalacağımızı düşünmüştük. :)))
mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
gunaydınn cnmm :)) aynen öle calışmalara devam :)) ben soylemedım kan testı yaptıgımı hatta gıdıp 2kere yaptıgımı baktım sonuç negato soylemedım bende artık aramızda :))))))
Hamİleyİİİİİİİİİİİmmmmmmmmm kızlar Çok mutluyum
canım cok sukur hamıleymıssın cok tbrk ederımmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınolumunekankayizsmile
birde halay lazım degılmı:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?