Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

:teytey::teytey::teytey: haydi halaayaaa. Arkadaşım sen hamile olursun da biz mendil bulmaz mıyıızz. :teytey::teytey::teytey:
Çookk tebrikler, Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

Gunaydın cnmmmm hayırlı olsun cook guzel bı hbr bu gercekten sevındım hihoyyythihoyyytAllah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.cnm sen ılaç falanmı kullandın yanı klomen kacıncı kullanısındı

mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bak sonunda geldi bebişin o kadar stres yaptın kendine bebişin sonunda seninle

mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bak sonunda geldi bebişin o kadar stres yaptın kendine bebişin sonunda seninle :1hug:

canım çok sağol inş bende sizler için çekicem yakında halay biliyorum

canım ben klomeni 3 ay önce kullandım sadece 1 ay düzenimi bozdu devam etmedim
b t ç yaptım benim vesilem bu sanırım

:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bak sonunda geldi bebişin o kadar stres yaptın kendine bebişin sonunda seninle :1hug:

haklısın cnm çok stres yaptım ama olduğum yerin mahrumiyet olduğunu biliyosunuz
nsan gurbette olunca herşey daha zor geliyor
neyseki meleğim can yoldaşım olacak bana inş

canım onu uzak yere nasıl göndericenki. kesinlikle iğnenin sıcaklığının 3 derecenin altına düşmemesi lazım. eczaneden alırken bile yanına buz kalıbı koyup veriyolar ve sıkı sıkı tembihliyolar sakın buzun yanından ayırmayın diye. hatta ben iğne olmaya giderken iğneci poşetteki buz kalıbını görmedi ben bu iğneyi yapmam dedi. hiç ısınmaması lazım bu iğnenin dedi.

mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla. kan testindemi idrardamı anladın. değerin kaç çıktı kan yaptırdıysan

canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla. kan testindemi idrardamı anladın. değerin kaç çıktı kan yaptırdıysan

cnm çok sağol
allahım herkese nasip etsin inş
cnm regl günüm yarın benim sabah idrar testi yaptım pozitif
öğleden sonra da kanda bakılacak o zamna yazarım

kızım bu hamıslıkten berı uyku bana haramm klava:hıc uyuyamıyorum sen neler yapıyorsun okudugum kadarı ıle sıyırıyormussun az daha bende sıyırıyordum hamılelık depresyonuna gırmısım cıkamadım bır turluklava:

mendiller hazırmı
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

canım cok sukur hamıleymıssın cok tbrk ederımmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınolumunekankayizsmile
birde halay lazım degılmı:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt

canım cok sukur hamıleymıssın cok tbrk ederımmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınolumunekankayizsmile
birde halay lazım degılmı:dance::dance::dance: :teytey::teytey::teytey: hihoyyythihoyyyt

canım çok sağol halay lazım ama sen kendini çok yorma yine güzel anne

Hamİleyİİİİİİİİİİİmmmmmmmmm kızlar Çok mutluyum

cnm ne güzel bi haber bende bugün öğrendim sat ne aynı zamnada doğurcaz inş
cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah kucağına almayı nasip etisn

Hamİleyİİİİİİİİİİİmmmmmmmmm kızlar Çok mutluyum

SULTAAAAAAANNIIIIIIIIIMM nasıl yaniiii
:teytey::teytey::teytey: Çokk şükür arkadaşımm. Allah a çokk şükür. Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım beniim. :teytey::teytey::teytey:
Çoookk mutlu oldum kııız. Valla ne yazacağımı şaşırdımm. :içelim:

sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi

umutlum saolasın canım darısı senin ve diğer arkadaşların başına eğer liste varsa kızlar beni de ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…