sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi
kızım bu hamıslıkten berı uyku bana harammklava:hıc uyuyamıyorum sen neler yapıyorsun okudugum kadarı ıle sıyırıyormussun az daha bende sıyırıyordum hamılelık depresyonuna gırmısım cıkamadım bır turlu klava:
canım benimde sat 17 aralık
ama regle 1 gün vardı idrarda öğrendim sabah
öğledn sonrada kanda bakıcaz inş
ayyyy çok tebrikler tekrar neler yaşadın sen hakettin bu bebişi fazlasıyla[/QUOTE
2 ay önce düşüğüm olmuştu ya üzülmüştüm nasip değilmiş bugüneymiş tekrar bu mutluluğu yaşamak rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu kimseyide evlatsızlıkla sınamasın
Canım benim hadi sen hamilesin dee, hamilelik depresyonuna giriyorsun. Ben neyin depresyonundayım anlamadııımm bayanssulusmile
Ayrıca ben de hamileyimm:roflol:
Canım benim hadi sen hamilesin dee, hamilelik depresyonuna giriyorsun. Ben neyin depresyonundayım anlamadııımm bayanssulusmile
Ayrıca ben de hamileyimm:roflol:
kızım nıye saka yapıyorsun ne guzel sevınmıstım uleynnnnlaelaelaelaelae
balım nerdesin senin de tebriğini bekliyorum canımcım
tebrikler canım allah kucağına almayı nasip eylesin
kız baksana bugün ne kaadddaarr güzel haber aldık, belki ben de arada kaynarım diye şeyettiydimm olumunekankayizsmile
kızlar merhaba tüm hamişleri tebrik ediyorum benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. klomeni gece mi içiyorsunuz gündüz mü? eğer gece ise içtikten kaç saat sonra ilişkiye giriyosunuz? ne sıklıkta ilişkiye giriliyor? birde içinde 10 tane var ya ben günde 1 içicem 10 gün içsem zararı mı oluyor neden 5 gün içip bırakıyoruz?[/QUO
doktorun günde kaç tane içmen gerektiğini sana söylemiştir daha sonra yumurta takibine gidiyorsun durumuna göre çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saatlik bir zaman diliminde de ilişkiye giriyorsun çatlatma iğnesinden sonra
sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi
bana iğne denmedi canım bu ilacı 5 gün günde 1 kez iç dedi benimde salaklığıma geldi gece mi gündüz mü içicem ne kadar süre sonra ilişkiye gircem soramadım ama bildiğim kadarıyla klomen içerken ilişkiye giriyosun.
alminas senin ikiz di dimi
:teytey::teytey::teytey: haydi halaayaaa. Arkadaşım sen hamile olursun da biz mendil bulmaz mıyıızz. :teytey::teytey::teytey:
Çookk tebrikler, Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh
kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
O NE BE??? hamile olmayınca bilemedimyawww kıslar su hamılelık cızelgesınden bende ıstıyorum nasıl yapıyorsunuz bana da ogretınnn ne oluurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?