Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi

canım benimde sat 17 aralık
ama regle 1 gün vardı idrarda öğrendim sabah
öğledn sonrada kanda bakıcaz inş
ayyyy çok tebrikler tekrar neler yaşadın sen hakettin bu bebişi fazlasıyla

Canım benim hadi sen hamilesin dee, hamilelik depresyonuna giriyorsun. Ben neyin depresyonundayım anlamadııımm bayanssulusmile
Ayrıca ben de hamileyimm:roflol:

kızlar merhaba tüm hamişleri tebrik ediyorum benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. klomeni gece mi içiyorsunuz gündüz mü? eğer gece ise içtikten kaç saat sonra ilişkiye giriyosunuz? ne sıklıkta ilişkiye giriliyor? birde içinde 10 tane var ya ben günde 1 içicem 10 gün içsem zararı mı oluyor neden 5 gün içip bırakıyoruz?

bana iğne denmedi canım bu ilacı 5 gün günde 1 kez iç dedi benimde salaklığıma geldi gece mi gündüz mü içicem ne kadar süre sonra ilişkiye gircem soramadım ama bildiğim kadarıyla klomen içerken ilişkiye giriyosun.

sat 17 aralık canım ben bugün progesteron baktırdım beta hcg de baktırayım dediydim ve daha adetime 5 gün var beta 51,58 çıktı doktorum çok iyi dedi 2 gün sonra yükselirse kesin dedi

sultan tebrik ederim canım ya çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. maşallah bu ay bereketli oldu baksanıza. iyi hamiş çıktı bu ay

ilişkiye girmende problem yok doktorun sana günde 1 tane iç demesinin sebebi bu ilaç kist yapabiliyor o yüzden günde 1 taneyle adetin 2 veya 3.günü başlanıyor ardından yumurtlama günlerin gelecek 2 günde bir yumurta takibine gideceksin daha sonra ya çatlatma iğnesi verecek ya da yumurtalarının büyümesine göre ilişki günü önerecek klomen bitince doktoruna mutlaka görün derim ben sabahları almıştım

kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR

:teytey::teytey::teytey::teytey: TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR

yawww kıslar su hamılelık cızelgesınden bende ıstıyorum nasıl yapıyorsunuz bana da ogretınnn ne oluurrrrrrrrrr
O NE BE??? hamile olmayınca bilemedim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…