sagol canım benım mavı elbıselı resmını koy o cok guzel senı onunla tanıdık
günaydın kızlar.. sevdacım listeyi aldığın çok iyi olmuş boşa gitcekti o kadar emek. sıralama doğru olmuş canım ben, as, sultan. benimki klomen + çatlama iğnesiyle oldu.
günaydın kızlar.. sevdacım listeyi aldığın çok iyi olmuş boşa gitcekti o kadar emek. sıralama doğru olmuş canım ben, as, sultan. benimki klomen + çatlama iğnesiyle oldu.
oldu mu canımbayanssulusmile
oldu mu canımbayanssulusmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hahh işte şimdi serselom olduun
canım yaaaaaaaaaaaaaa teşekkürler bir de şu kilolardan kurtulsam var ya tam serselo olacağım o zaman
cok guzel oldu benım arkadasım her resmınde guzeldırrrr:teselli:
ben tam 6 kılo almısım suan 65 kıloyum oysa henuz olayın en basındayım herhalde 80 kılo olurumeyvahedigeldismile
herkese günaydın kızlar listeye eklemişsin canım beni teşekkürler ilaçsız incir+havuç kürü ile hamile kaldım canım
canım arkadaşım o senin gönlünün güzelliği bu topik uzn zamandır bu kadar faal olmamıştı kapatılacak diya korkuyordm ama yenisini açardık demi
Sultaanııım, inşalllahh avatarındaki gibi bi bebişin olcek. Hemen ardından da bir tane daha inşallahhholumunekankayizsmileherkese günaydın kızlar listeye eklemişsin canım beni teşekkürler ilaçsız incir+havuç kürü ile hamile kaldım canım
Vallaa kızlar hiç kilo neyim şişmanlık neyim demeyiinn. Tas tamam 70 kilo olduuum.eyvahedigeldismile Amaann ne yapayım, ben böyle de güzelimm :kedi: Yani yesem de yemesem de aldım işte bu kiloları. Büyük ihtimalle de klomenin faydası oldu bu iştee . Oğluma hamile kaldığımda 46 kiloydum, 60 kiloyla doğum yaptıım. Ama ola ki şimdi hamile kalsam kesin 90 okka oluuruumm guclubacismile
Sultaanııım, inşalllahh avatarındaki gibi bi bebişin olcek. Hemen ardından da bir tane daha inşallahhholumunekankayizsmile
inşallah bitanem rabbim isteyen herkese versin yarın değerim inşallah 2ye katlarda en mutlu günüm olur dün ve bugün sabah bulantım oldu kötüydü inşallah rabbim sanada verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?