anladım canım ya ben yaklasık 3 haftalıkken ogrendım benım degerım 1135.6 ıdı dr cok yuksek bırdaha bakalım dedı aynı gun tekrar baktı 2606 cıktı ben cok korktum degerlerım yuksek dıye sımdılerde topıkte okuyorum herkesın 100-200-300 arasında degerlerı mesela benım hıc bulantım olmadı tıksınmedım asermedım hamıle oldugumu nerdeyse hıc anlamıyorum cok korkuyorum acaba bır terslıkmı var dıye dr da hersey normal dıyor anlamadımkı nıye yuksek cıktı ustelık ıkızde degıl bebısım tek hanı ıkız olsa anlarım nıye degerım yuksek offffffeyvahedigeldismilehamıle olmak cok zor yaaaaakafamçokkarıştı
Canımıniçiii, bırak artık kendine dert aramayıı.klava: Bak artık hamişsiin, ve doktorun da herşeyin yolunda olduğunu söylüyorrr. Ben daha önce duymuştum, her laboratuarda aynı çıkmıyormuş değerler. Sonuçta Sultan da sen de farklı laboratuarlarda yaptırdınız testlerinizi. Bu farklılık ondan kaynaklanıyor olabilir. Benim de 831 çıkmıştı değerim hatırlarsan. Ve en fazla da 2-3 haftalıktı bebek. Haydi sıkma artık canınııı. Herşey çookk güzel olacakk. zemuszemus
alminas hamişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah... buarada benim bebişin doğum gününü eklermisin listeye 3 mayıs 2010 şimdiden teşekkürler
ikibuçuk yıllık evliyim.bütün testler normal çıktı.yumurtalarda oluşuyor olgunlaşıyor. ama çatlamıyor
peki siz nasıl hamile kaldınız
peki siz nasıl hamile kaldınız[/QUOTE
bebek fıkrını aklımdan cıkardım o ay hamıle kaldım ıgne ılac kür vs hıcbırsey kullanmadım
kızım olacak inşallah zümra nevacık:ecrin_bebek: geliyor
nasıl kullanmam gerekiyo mümkünsa yazabilirmisin
kızım olacak inşallah zümra nevacık:ecrin_bebek: geliyor
nasıl kullanmam gerekiyo mümkünsa yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?