Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah bitanem rabbim isteyen herkese versin yarın değerim inşallah 2ye katlarda en mutlu günüm olur dün ve bugün sabah bulantım oldu kötüydü inşallah rabbim sanada verir

Ohh ohh bulansın iyidir tatlıım. Aklına kötü birşey getirme artık, yarın değerin de kat kat olacak inşallaah. Ben hani geçen kaybettiğim bebeğimde hiç bulantı çekmedim. Hep dua ettiydim bulansın midem diye. Bulansın ki bebişim tutunsun diye düşünmüştüm. Yaa bişi söyliym mi, benim iki günden beri nasıl mideem bulanıyor anlatamam. Bulsam işyerinde hep öğürecem. Psikoloji neyim bi halt kalmadı bende artıkıın. Adetim yakın ya o yüzden böyle oluyor. Daha önce de olmuştu bir kaç defa. Yaa bu kadar bulantı çekiyorum daa, bari hamiş olsam da bi işe yarasa dimii

sultancım bırsey soracagım kacıncı haftada ogrendın hamılelıgını ve beta hcg degerın kactı

kısaca anlatayım canım benim bu ay 12 gün usg de hiç yumurtam olmadığını söyledi doktor ve şok oldum 2 gün sonra tekrar bakalım dedi peki 2 gün sonra oluşma ihtimali varmı dedim zor dedi neyse 14 gün baktırdık 11mm di günde 2cm ile 3 cm arasında çatlar dedi hesapladı 3nde denemeye başlayın gün aşırı dedi geç çatlayacak dedi ben 3 de başladım ilişkiye hergün denedim eşim gün aşırı yapalım dedi yok dedim hergün doktor 12 de progesteron baktıralım dedi zaten 17 si adet günümdü dün progesteron baktırdım yanında bir de beta yaptırayım dedi açıkcası hiç beklemiyordum değerim 51,57 daha adetime 5 gün var doktor gebelik var 2 gün sonra 2ye katlarsa sorun yok dedi yarın tekrar baktırcam adetimin ilk günüden itibaren incir+havuç eşimde keçiboynuzu uyguladı doktor yumurta yok diyince bende kürü bıraktım kısacası böyle canım hatta adetim gelince klomene başlayacaktım klomeni bile almıştım yarını bekliyorum sabırsızlıkla sabah bulantım oldu

inşallah bi tanem seninde olacak ben diğer hamilelikte böyle olmamıştım canım ve diğerinde çok ağrım vardı bel ve kasık allaha şükür bunda yok

kusura bakmayın bende yenıyım.ben 3 ay once klomen kullandım yumurtalarım olgunlastı ama hamılelık olusmadı bende daha gıtmedım doktora bılmıyorum sımdı ne yapayım bı onerısı olan varmı

bu ay karın bölgemde çok ağrı oluyo.sanki her şey bana kokuyo yani bal bile naylon gibi kokuyo.parfüm koklayınca sanki sabun yemişimde kokusu boğazıma yapışmış gibi oluyo

kusura bakmayın bende yenıyım.ben 3 ay once klomen kullandım yumurtalarım olgunlastı ama hamılelık olusmadı bende daha gıtmedım doktora bılmıyorum sımdı ne yapayım bı onerısı olan varmı

doktora gitmen geekiyor bence çünkü 1 kere kullanılıp bırakılabilecek bir tedavi değil klomen tedavisi en az3 ay kullanman lazım

anladım canım ya ben yaklasık 3 haftalıkken ogrendım benım degerım 1135.6 ıdı dr cok yuksek bırdaha bakalım dedı aynı gun tekrar baktı 2606 cıktı ben cok korktum degerlerım yuksek dıye sımdılerde topıkte okuyorum herkesın 100-200-300 arasında degerlerı mesela benım hıc bulantım olmadı tıksınmedım asermedım hamıle oldugumu nerdeyse hıc anlamıyorum cok korkuyorum acaba bır terslıkmı var dıye dr da hersey normal dıyor anlamadımkı nıye yuksek cıktı ustelık ıkızde degıl bebısım tek hanı ıkız olsa anlarım nıye degerım yuksek offffffeyvahedigeldismilehamıle olmak cok zor yaaaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…