inşallah bitanem rabbim isteyen herkese versin yarın değerim inşallah 2ye katlarda en mutlu günüm olur dün ve bugün sabah bulantım oldu kötüydü inşallah rabbim sanada verir
sultancım bırsey soracagım kacıncı haftada ogrendın hamılelıgını ve beta hcg degerın kactı
Ohh ohh bulansın iyidir tatlıım. Aklına kötü birşey getirme artık, yarın değerin de kat kat olacak inşallaah. Ben hani geçen kaybettiğim bebeğimde hiç bulantı çekmedim. Hep dua ettiydim bulansın midem diye. Bulansın ki bebişim tutunsun diye düşünmüştüm. Yaa bişi söyliym mi, benim iki günden beri nasıl mideem bulanıyor anlatamam. Bulsam işyerinde hep öğürecem. Psikoloji neyim bi halt kalmadı bende artıkıın. Adetim yakın ya o yüzden böyle oluyor. Daha önce de olmuştu bir kaç defa. Yaa bu kadar bulantı çekiyorum daa, bari hamiş olsam da bi işe yarasa dimii
merhabe gunaydın
kusura bakmayın bende yenıyım.ben 3 ay once klomen kullandım yumurtalarım olgunlastı ama hamılelık olusmadı bende daha gıtmedım doktora bılmıyorum sımdı ne yapayım bı onerısı olan varmı
kısaca anlatayım canım benim bu ay 12 gün usg de hiç yumurtam olmadığını söyledi doktor ve şok oldum 2 gün sonra tekrar bakalım dedi peki 2 gün sonra oluşma ihtimali varmı dedim zor dedi neyse 14 gün baktırdık 11mm di günde 2cm ile 3 cm arasında çatlar dedi hesapladı 3nde denemeye başlayın gün aşırı dedi geç çatlayacak dedi ben 3 de başladım ilişkiye hergün denedim eşim gün aşırı yapalım dedi yok dedim hergün doktor 12 de progesteron baktıralım dedi zaten 17 si adet günümdü dün progesteron baktırdım yanında bir de beta yaptırayım dedi açıkcası hiç beklemiyordum değerim 51,57 daha adetime 5 gün var doktor gebelik var 2 gün sonra 2ye katlarsa sorun yok dedi yarın tekrar baktırcam adetimin ilk günüden itibaren incir+havuç eşimde keçiboynuzu uyguladı doktor yumurta yok diyince bende kürü bıraktım kısacası böyle canım hatta adetim gelince klomene başlayacaktım klomeni bile almıştım yarını bekliyorum sabırsızlıkla sabah bulantım oldu
sayfaya yazılanları neden goremıyorum sayfaya ancak bı sey yazarsam sızınkıler gelıyo kusura bakmyın
eşimi keşke ikna edebilsemde gitsem
alminasım beni aralık listesinden silmemişsin
adet olanları sılımıyorduk arkadasım unutmusum ben dur sıleyım:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?