Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sizler nerelisiniz ben karadenizliyim ama mardinde yaşıyorum ve burda her evde en az altı yedi cocuk var,imrenmemek mumkun deil

ah arkadaşım bende bunun yuzunden onunla nasıl kavgalar ediyorum ama kafa odun

valla allah yardımcın olun arkadaşım eşler çok önemli benim eşim benden önce yaptırdı testlerini 3 ay denedik olmadı eşim test yaptırdı onda sorun yok bende pko var o yüzden ben tedavi görüyorum eşim de bana destek onun bana söylediği tek bir cümle var ben seninle bebek için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim bende de sorun olabilirdi der hep :1hug:bu arada bende orta kradenizliyim eşimde orta karadenizli karadeniz erkeği böyle şeyleri kabullenmez ama çok şükür eşimden bu konularda memnunum beni doktora o götürür doktorumla görüşmemde yanımda bana destek olur

Son düzenleme:
kızlar günaydın
alminascım benim ilaçsız btç ile yazarsan sevinirim
kızlar bu arada benim bugün regl günüm dün kantestinde 207 çıktı normalmi sizce korkuyorum biraz
sizlerin kaç çıkmıştı

bizimkide bana hep diyo neden üzülüyorsun ki ben biliyorum olacak der ama sen bi git tahlıl yap bi araştır dimi.nerdeee.

benim eşim mardınli burası çok güzel turistik yerler çok fazla sevindim bu tarafa geldigine

antep urfa dıyarbakır mardın batman hasankeyf hep oaraları gezdık 1ay surdu mardını cok begenmedım ama muze varya merkezde orada kucuk cocuklar vardı ayyy ne yapısıklar uyuz ettıler benı gozumdekı gunes gozlugunu aldıda kactı nefet ettırdıler mardınden

canım korkma degerın normal benım bıldıgım ılk haftalarda 303 - 550 normal degermıs benımkı cok acayıptı 1135.6 cıktı tekrar yaptık 2606 cıktı bende yuksek dıye korkuyorummmeyvahedigeldismile

canım ya su cızelgeyı nasıl yaptın banada ogretırmısın yapamıyorum ben

ben burdakı ınsanlardan senden cok nefret etmısımdır,darulzaffaran cok guzel manastır.bı kactane daha var ama darul zaffaran yasayan bı manastır hala faaldır.şahmaran işçilikleri cok guzel .gumusculerı gezseydın.yeraltı sehrı vardı aklıma gelmıyo sımdı nerde oldugu.balıklı gole gıtseydın urfa harıka

alminasım istediğin özel bişey yoksa ben sana yapayım beğenirsen koyarsın doğum ne zmaana gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…