Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm ben yeni katıldım aranıza.1,5 yıllık evliyim.pkoluyum.aylardır tedavi oluyorum.düzenli olarak glukofen ve progestan kullanıyorum.yumurtam yoktu,bu ay klomene başladım bugün preglny iğnemi vuruldum.inşallah tutar.allah yardımcımız olsun.

dikkat et canım kendine inşallah bebişin seninledir

Teşekkür ederim tatlııım. Ben bebiş olduğunu hiç düşünmüyorum ama varsa da tehlikeye atmak istemem. Zaten kafam nasıl eserse ya korundum ya da korunmadım. Tutması mucize olur zaten bu ay. Senin değerin çoook güzel olmuş güzelim yaa. Allahım nazarlardan saklasın.

kızlar merhaba
bugün iğneden sonraki 16. günüm benim
2 tane gebelik testi aldım ama
yapmaya cesaretim yokeyvahedigeldismile
idarırımı koydum bi kaba bekliokaydirigubbakcemile3

Kıızz idrarın bayatliyceek öylee. Hadi bi cesareett. Allahım hayırlısını versin canım. Hadi yap da bizi oynat burda

resmini ekliim canım ama nasıl eklenio bilmiorum

Tatlım belirginliği nasııl, hemen çıktı mı yoksa biraz bekleyince mi çıktı ikinci çizgi. Kız vvalllahi ben de senin gibi heyecanlandım. Ayol oturma orada, koşş bi hastaneye kan testi neyim yaptır koooşşş :dance:

ikisinde de silik çıktımı ayy çok heyecanlandım birden. benimde ilk yaptığım silik çıktı sonra hemen ikinciyi yaptım o da öyle çıktı ama bi 10 dk. sonra ikiside iyice koyulaştı. iyi bak testlere bi de kan testi yaptır bakalım ne çıkıcak. ayyyy kendiminki gibi heyecanlandım yaa.. hadi çabuk ol..

Dur kızz durr, sen heyecanlanma. Bebişin var seniiinn. :ecrin_bebek: Zeze galiba ikinciyi yapmadı. Senin de mi öyle silikti. Yaaa kız Zezezeeeee ayy kekeme oldum oldum ayol burdaa. E bi ses ver gülüüm ne yaptın? Bak Özlem le ben dokuz doğuracaz burdaa.delikafadulden

ya ikinci testi yapmadım daa
onuda sabah yapiim dedim
benm evimde merkeze biraz uzak o yüzden kana baktırmaya da gidemedim
eğer yarın sabah da 2. ci çizgi çıkarsa okul çıkışı test yaptırırım
dua edin kızlar
inş. vardır.

valla da dokuz aylık oldum şimdiden hee hadi yaaa..

evet umutlum benim de silik çıktı. ama sonra iyice belirdi. yanlıştır diye hemen başka yaptım onda da çıktı.

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576

ben yaptığımda bişi çıkmadı
bende beklemicem başında dedim oturma odasına geçtim
5 dk. sonra gittim
ayyy sanki silik bi çizgi var
kalbim nasıl çarptıı
aldım oturma odasına getirdim az daa belirginleşti ama halaa çok belli diilll
iice dikkatli bakmak gerek

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576

ohh maşallah canım çok iyi. doktor bana yaptırmadı. gerek yok dedi. bende nasılsa haftaya kesesi belli olur diye yaptırmadım. sen heralde benden 1-2 gün önce görürsün keseyi. benim haftaya perş. 3.800'ü buluyo anca. kese de 3.000 de görünüyomuş.

bu ilk haliydi sonra biras daa belirginleşti ama sadece biras daaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…