yaa canım ne desem yalan olur... göğüslerimde yok bişi.. kasıklarımda batma mı deseeem gerilme mi deseeem öyle garip bişiler oluyor arada... özellikle bugün çok gazım var... birde üşüttüm mü yoksa bazı arkadaşlar hamilelik belirtisi diyorlar ama 3 gündür ateşim 36.9 36.7 falan.
Bunlar dışında hiçbir değişim yok bende. hoş 5ini saymazsak bugün 9. gün. yani belirti için falan biraz erken... bakalım 1 hafta sonra ne olacak. Belki pazartesi idrar testi yapmayı denerim.
nie kimseler yok(
iim şükür yaaa
sürekli gidi
hep teste bakıp geliorum
eşimede sölemedim daa
garip bi hal inş. yarın yüzüm güler
negatif çıkarsa işte o zaman üzülürüm
iim şükür yaaa
sürekli gidi
hep teste bakıp geliorum
eşimede sölemedim daa
garip bi hal inş. yarın yüzüm güler
negatif çıkarsa işte o zaman üzülürüm
klomen ve ovitrelle kullanmısmıydın canım bendede aynı belirtiler oldu gaz kabızlık kasıklarda batma şişkinlik ateş ama hamile değilmişim ilaç yapıyormus yan etkisi cok insallah senin bebiştirrr
bugun dr gıttım ve 2 gun sonra tekrar klomene baslıorum kızlarrrr hadı bakalım 2. klomen kullanısım olcak.1 hafta sonra ttekrar gıtcem.gıt gel git gell yapcezz yıne :))
ben klomen + pregnyl iğne kullandım... bende kabızlık yok. gaz abartı derece değil sadece akşamları oluyor yoğun olarak. henüz iğneden sonra 10. günümdeyim. 7 gün sonra test yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı..
kızlar değerim 155 çıktı doktorum gayet iyi allahıma binlerce kez şükrediyorum rabbim isteyen herkese versin
canm bende gecen ay kullandım klomen bu ay ara verdim gece ayın etkisi srüyormus sende öylemi yaptın bende olmazsa önümüzdeki ay ikinciyi kullancam olmazsa bidaha klome yok ileri tetkik yapılcak rahim filmi falan acıyomu acabaaa inş tutar kuzum
inşallah yalan yaptığın şeydir senin için de halay çekeriz yarınnnSultaanıım, Serselom, Alminasııım, Deryam canlarım beniiimm. Şimdi iyiyim Allaha şükürler olsunn. İki günden beri mide bulantılarım oluyordu zaten ben de bunu adet dönemimin yaklaşmasına bağlıyordum. Akşam öyle bir baş dönmesi oldu ki, kendimden geçtim resmen. Hatırlar mısınız bilmiorum daha önceden benim beyinle ilgili problemlerim olduğu için de eşim çok telaşlandı hemen beni acile götürdü. Oğluşumla birliktee. Doktor bunun telaş edilecek bir durum olmadığını, şimdilik bir iğneyle beni rahatlatacağını fakat, ertesi gün illaki bir beyin cerrahına gidip tomogrofi çektirmem gerektiğini söyledi. Ben de eğer gebelik varsa bu iğne zarar verir mi dedim. Elbette zarar verir dedi. Bi tahlil yaptıralım fakat burada sadece idrardan bakabiliyoruz, eğer gebelik çıkarsa buna bağlarız baş dönmelerinizi dedi. Sonra biz ailecek gebelik testi yaptırdık ama herzamanki gibi negatif çıktııı boshayallersmile Gebelik testinizi yarın kanda baktırın, eeğer erkende zaten idrarda görünmez dedi acildeki doktor. İşte biz de gittik sabahtan Beta HCG için kan verdik. Öğlenden sonra cıkacakmış ama, bir de ultrason için yarın sabaha randevu verdiler çünkü idrarımı hiç yapmadan gitmem gerekiyormuş. Ben de bugün tekrar izin almayacağım ve yarın sabahtan gittiğimde hem kan testini alıp hem de ultrasona gireceğim.
Valla en kısa şekilde böölee anlatabildim kıslaar. Allahhatann uzatmadım yanee şakkıdı
kızzzzzzzzzz nasıl görmedin bayaaaa nettt hamile işteeeeeeeeeevalla seni üzmek istemem ama ben göremedim:sinifsinif:
yawrucum hamişsinnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:bide testin üstünde şöle yazıo :
''bazı organizmalar da çok silik çizgi çıkabilir
bu hamilelik vardır anlamına gelir''
bide bu testte hiç 10dk. 30 dk. dan sonra dikkate almayın yazmıo
acon markası
bide testin üstünde şöle yazıo :
''bazı organizmalar da çok silik çizgi çıkabilir
bu hamilelik vardır anlamına gelir''
bide bu testte hiç 10dk. 30 dk. dan sonra dikkate almayın yazmıo
acon markası
arkadaşlar tüm hamile arkadaşları tebrik ediorum.pcoluyum(benim hormonlarımı etkimio,değerlrim ii)bu benim 4. klomen kullanışım estrofem eşliğinde.merak ettiğim şu:benim 10.günüm. drum 11mm ve 13mm(2tane) folıkul gördü(daha küçük boyda olanları da varmış) endometrıum kalınlığım 6mm ve benim yumurtalık rezervim çok ii ,ilaca ii cavap veriyorum.bu kadar folıkulun gelişmesi tehlikeli mi?.ve geceleri üzerimi örtemiyorum çok sıcak basıyo,normalmi.bi de çatlama iğnesinden kaç gün önce ilişki olmalı.siklusum 25 gün sürüyor.herkesten dua istiyorum.bu ay çok umutlu olmak istiyorum
cnm ben hıç ara vermedım klomene bu 2. kullanısım olcak gecen reglımden sonra basladım yanı aralıkta sonrada çatlama iğnesı oldum.ama olmadı( regl oldum bugun reglımn 3.gunu dr gıttım baktı yumurtalıklarıma yumurtalıkların ii dedı reglının 5. gunu klomene basla dedı 5 gun kullan gel dedı bakalım.ama bana ara verdırtmedı sormadmda ayy unutuom hep yaa sunu sunu sorcam dıyorum sonrada unutuorum.rahım fılmını hıç bılmıorum cnm ama agrı oluomus bıraz die duydum.dr uma sordum neden tutmadı dıe dedıkı olabılır 2. ay tutar 3. ay yada 6 aya kadar yolu var dedı 6 ay tutmaz ise baska yonteme gecıolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?