Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomen ve ovitrelle kullanmısmıydın canım bendede aynı belirtiler oldu gaz kabızlık kasıklarda batma şişkinlik ateş ama hamile değilmişim ilaç yapıyormus yan etkisi cok insallah senin bebiştirrr

iim şükür yaaa
sürekli gidi
hep teste bakıp geliorum
eşimede sölemedim daa
garip bi hal inş. yarın yüzüm güler
negatif çıkarsa işte o zaman üzülürüm

iim şükür yaaa
sürekli gidi
hep teste bakıp geliorum
eşimede sölemedim daa

at artık onu kafanı karıstırma ynisini yap bence kaderin önüne gecilmez yoksa yoktur korkma cesaretttttt))

haklıısn özgecim ama eğer bişi varsa onu saklamak istiorum
bakalım yarın sabah ilk idrarda ne çıkıcakkk
size anca akşam haber verebilirim okuldan 3 te çıkıcam
bana dua edin lütfennn

iim şükür yaaa
sürekli gidi
hep teste bakıp geliorum
eşimede sölemedim daa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya acamadım acamadım resmı sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmm cnm inş inşşş hadıı bakalım :teytey::teytey: eger 2. çızgı 10 dk sonra falan cıkmadıysa hamılesınnnnnnnnnnn oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))ayyyyyyyy heycan yaptımmmm hadı bakalıkm cnm yarınmı kan testı yapıcan..

bugun dr gıttım ve 2 gun sonra tekrar klomene baslıorum kızlarrrr hadı bakalım 2. klomen kullanısım olcak.1 hafta sonra ttekrar gıtcem.gıt gel git gell yapcezz yıne :))

bide testin üstünde şöle yazıo :
''bazı organizmalar da çok silik çizgi çıkabilir
bu hamilelik vardır anlamına gelir''
bide bu testte hiç 10dk. 30 dk. dan sonra dikkate almayın yazmıo
acon markası

klomen ve ovitrelle kullanmısmıydın canım bendede aynı belirtiler oldu gaz kabızlık kasıklarda batma şişkinlik ateş ama hamile değilmişim ilaç yapıyormus yan etkisi cok insallah senin bebiştirrr

ben klomen + pregnyl iğne kullandım... bende kabızlık yok. gaz abartı derece değil sadece akşamları oluyor yoğun olarak. henüz iğneden sonra 10. günümdeyim. 7 gün sonra test yaptırmayı düşünüyorum.Hayırlısı..

bugun dr gıttım ve 2 gun sonra tekrar klomene baslıorum kızlarrrr hadı bakalım 2. klomen kullanısım olcak.1 hafta sonra ttekrar gıtcem.gıt gel git gell yapcezz yıne :))

canm bende gecen ay kullandım klomen bu ay ara verdim gece ayın etkisi srüyormus sende öylemi yaptın bende olmazsa önümüzdeki ay ikinciyi kullancam olmazsa bidaha klome yok ileri tetkik yapılcak rahim filmi falan acıyomu acabaaa inş tutar kuzum

bence bekle adetin gelmezse yptır doktor bana öyle dedi adetin gecikirse gel dedi

cnm ben hıç ara vermedım klomene bu 2. kullanısım olcak gecen reglımden sonra basladım yanı aralıkta sonrada çatlama iğnesı oldum.ama olmadı ( regl oldum bugun reglımn 3.gunu dr gıttım baktı yumurtalıklarıma yumurtalıkların ii dedı reglının 5. gunu klomene basla dedı 5 gun kullan gel dedı bakalım.ama bana ara verdırtmedı sormadmda ayy unutuom hep yaa sunu sunu sorcam dıyorum sonrada unutuorum.rahım fılmını hıç bılmıorum cnm ama agrı oluomus bıraz die duydum.dr uma sordum neden tutmadı dıe dedıkı olabılır 2. ay tutar 3. ay yada 6 aya kadar yolu var dedı 6 ay tutmaz ise baska yonteme gecıolar heralde

evett komsu yapacagım onuuuuu caktırmadan bebegede baktıracagm boylece kocısle basbasa gezmeye gıdebılırızzzz hahahahahaha[/QUOTE] cadı yaaaa plalarıa bak hatunun biz arkadaşlık arıyoruz hatun bakıcıı sen görürsünnnnnnnnnnnn

inşallah yalan yaptığın şeydir senin için de halay çekeriz yarınnn

HAMİLESİNNNNN TATLIM....face te de ekledim seni deryamurat diye... çok şekersinnnnn
canımmmm ben negatifin ne olduğunu çok iyi bilirim ben de hiç böyle bir çizgi olmadı sen hamişsiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

valla seni üzmek istemem ama ben göremedim:sinifsinif:
kızzzzzzzzzz nasıl görmedin bayaaaa nettt hamile işteeeeeeeeee

acon markası
yawrucum hamişsinnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

acon markası

canım baktım bende ama sanki tam değil bence sen kendini alıştırmadan kan testi yaptır...Pozitif çıkarda hep beraber oynarız:teytey: Hayırlısı olsun

inş kızlar yarın:teytey: çekio oluruz
buarada destekleriniz içinde çoooook saolun
eşimede sölemedim yaa
yalnıs hissettirmednz bana kendimiii
çok teşekkür ederim arkadaşlar

canım fazla folikül oluşması döllenme şansını fazlalaştırır.Birde çoğul gebelik şansınıda...kaydirigubbakcemile3 İğneden önceki ilişki pek önmeli değil,sonraki doktorun önerilerine uyman önemli..Ama bizde doktor ilaç bittiği gün ilişki olacak sonra iğne olana kadar olmamalı dedi.İğneden sonrada belli günler verdi zaten.İnş yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

[

HAMİLESİNNNNN TATLIM....face te de ekledim seni deryamurat diye... çok şekersinnnnn
canımmmm ben negatifin ne olduğunu çok iyi bilirim ben de hiç böyle bir çizgi olmadı sen hamişsiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

kızzzzzzzzzz nasıl görmedin bayaaaa nettt hamile işteeeeeeeeee

yawrucum hamişsinnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:[/QUOTE]

canım inş. senn düşündüğün gibidir.
bende baktım hemen fotolarınazemuszemus çok tatlısınız eşinle birlikte
Rabbim yüzünüzdeki gülümsemeleri eksik etmesin

valla bende öyle kullancam sandım buraya yadım herkes olmaz bir ay ara vererek kullanılıyo dedi ki doktorumda bu ay boş geçicek diger ayın etkisi devam ediyo dedi bide klomeni 3 denemeden fazla vermiyorlar tüpler tıkalıysa bosuna ugras hemen rahim filmi cektirtiyorlar sen bunları sor doktoruna 6 deneme cok fazla kist yapıyormus cok kullaılınca

yaaa kızlar anlamadım dr neden bana kloman verdı tekrar ohaoldumsmile alla alla ara verılıomu galıba 1 ay kullanıp 1 ay ara verılıo dıe okudum ama ben gecen ay ilk defa kulladım bu ay da kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…