Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm bilmiyorum ctesi dra gidicem ama kese görünmez sanırım 4+2 oluyoruz daha 1200 civarı filan olur herhalde bakalım dr ne dicek

zazez benim bundan biraz daha koyu çıktı ilk etapta ama sanırım var canım. muhtemelen kan değerin biraz düşük çıkar-ki benim düşük çıktı. bi kanda da baktır bakalım. bence hamilesin.

kızlar bişiiiler söleyin yaaa
olumlu olumsuz lütfennn:sinifsinif:

tatlım valla ben de gördüm o silik ikinci çizgiyi. Hatta ilkinde daha da belirgindi. Ben gece giremeyecem bana bakııınn gece bensiz halay çeken yarın benimle de çekecek haaa. İnşallah biz yanılmıyoruzdur ve sen hamilesindirrropuyorumnanaktan

seninde az kaldı:lepi: hadi bakalım var mı belirtilerin:ecrin_bebek:

ayyyyyyy zazez ben yenide bakacağım körüm ben sanırım bekle geliyorum

seninde az kaldı:lepi: hadi bakalım var mı belirtilerin:ecrin_bebek:

yaa canım ne desem yalan olur... göğüslerimde yok bişi.. kasıklarımda batma mı deseeem gerilme mi deseeem öyle garip bişiler oluyor arada... özellikle bugün çok gazım var... birde üşüttüm mü yoksa bazı arkadaşlar hamilelik belirtisi diyorlar ama 3 gündür ateşim 36.9 36.7 falan.

Bunlar dışında hiçbir değişim yok bende. hoş 5ini saymazsak bugün 9. gün. yani belirti için falan biraz erken... bakalım 1 hafta sonra ne olacak. Belki pazartesi idrar testi yapmayı denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…