ben geldimmmmmmmmmmmmm
aaa deil mi pms gibi bi hassas olunuyor, bir de sinir hadsafhada:)benim migren yok ama bende de ara ara gelen sıcak basmalar oluyo sıkça ayrıca çok stresliydim,iki gün boyunca çatacak yer aradım,sebepsiz ağlıyodum,anlayacağın benide dağıttı kafamçokkarıştı
evet yaa strese bir dur diyebilsem aslında...canım inş bebeğinin mutlu haberini alırsın..Migren için sormuşsun.Ben klomen değilde eşdeğeri serophene kullandım.Migrenim çok ileri seviyede değil hafif baş ağrım oluyordu ama ben hiç ona bağlamadım.Şu an ağrım falanda olmuyor çok şükür..Rahat ol stres yapma stres tetikliyor canımopuyorumnanaktan
ALLAH HAYIRLISI İLE KOYUNUNA ALIP KOKUSUNU ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH....slm kızlar bugün kuzumun kesesini gördüm..Çok mutluyum.hihoyyyt :teytey:.Rabbim burdaki herkese nasip etsin...Zazezden haber yok mu...Merakla zazez ve umutlumun hayırlı haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan
canım temiz parmağınla içeri eatcaksın ve rahim içinden biraz 2-3 cm gerisinden bir akıntı olacak alacaksın sonra iki parmaının arasında eğer akışkan ve uzuyor ise çatlama gerçekleşmiştir...arkadaşlar mrb,benide listeye eklermisiniz.4 ocakta klomene başladım ve dünde yani 14 ocakta çatlatma iğnemi vuruldum.bu arada çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayacağım.yardımcı olursanız çok sevinirim.rabbimde hepimize yardımcı olsun bebişlerimize kavuşalım.
canım bende de migren var ve ben de klomen kullandım bu 3. klomen kullanışımdı evet baş ağrısı yapıyor sanırım ve biz en çok arkadaşlarla gözlerde sanki görme bozukluğu bunu hissettiimizi farkettik . özellikkle 2 tane aldıım ay oldu bu.. ben daha max. 2 kullandım ama doktor da aynını söyledi 5 doza kdar arttırılabiliyormuş basamak tedavisiymiş. buna cevap vermezse yardımcı tekniklere gönderiyorlarmış....senin 4 tanede yumurtan oldumu ? yada neden 4e kadar çıkarttılar yumurtanmı gelişmedi çatlamamı olmadı döllenmemi olmadı diye????hangisi ??? bir deeee 4 doza kadar kaçıncı kutuyu kullandın? kist falan oluştumu hiç ? benim olmuştu ara verdik doğum kontrol kullandık. ondan sonra 1 ay boş bekledim sorna klomene başladım .selam kızlar, ben de yarın iğnemi vurulacagım, iki yumurtam olusmuseger bu ay da olmazsa önümüzdeki ay klomeni günde 4 doza çıkaracakmış
aranızda migren olup klomen kullanan var mı? bu ay klomen beni darmaduman etti hem sürekli terledim ateş basmaları oldu hem de migrenim cok fazla tuttu... allah büyük, herkese hayırlı cumalar, inşallah hepimizin kullandıgı kullanacagı son dozdur klomenler, hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucagımıza...
çok cadısın sen yaaa:) bende burda olmak istiyorum yazmışşşş harbi serselo olduunnn :):lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
hoşgeldinnnn
ben çatlatma iğnesini vurulduğum günün akşamı adet sancısı gibi sancılandım... ikibüklüm yapacak kadar bir sancı değil bariz bir batma da değil ama bir gerginlik hissi ve içten içten gelen bir ağrı hissi oldu.arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra ne gibi belirtiler olur?nasıl anlayabiliriz çatladığını.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bilmiyorumkismile
kızlar hazırmı mendillerrrr
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar hazırmı mendillerrrr
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
saolun kızlar
değerim biraz düşük çıktı ama dr. geç döllenmedir dedi
bakalım akşam kendi dr.uma gidicem
Rabbim inş. bizi ayırmaz ve sizlere nasip eder
evet canım klomen kullandım
bu 2. kullanışım sat 15 aralık
çatlatma iğnemi 30 ekim de olmuştum.
AMİİNN.ağzından bal damlıyo.dua et bizlere canım.bide sık sık gel buraya bizi yalnız bırakma emi.:içelim:canım ne demek :)
ben ilk klomenden sonra bi ay ara verdim genelde dr.lar böle yapıo
ilk klomen kullanışımda da çatlatma iğnesi olmuştum bu seferde oldum
normalde çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra regl olunuo
çatlatma iğnesini dün olduysan bugünlerde kasıklarında bi ağrı olabilir genelde yapıo çünkü
inş. sende 2 haftaya bize haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?