Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim migren yok ama bende de ara ara gelen sıcak basmalar oluyo sıkça ayrıca çok stresliydim,iki gün boyunca çatacak yer aradım,sebepsiz ağlıyodum,anlayacağın benide dağıttı kafamçokkarıştı
aaa deil mi pms gibi bi hassas olunuyor, bir de sinir hadsafhada:)
evet yaa strese bir dur diyebilsem aslında...

beni de listenize eklermisiniz kızlar?2 şubat bir sonraki adet tarihim..

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra ne gibi belirtiler olur?nasıl anlayabiliriz çatladığını.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bilmiyorumkismile

slm kızlar bugün kuzumun kesesini gördüm..Çok mutluyum.hihoyyyt :teytey:.Rabbim burdaki herkese nasip etsin...Zazezden haber yok mu...Merakla zazez ve umutlumun hayırlı haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan
ALLAH HAYIRLISI İLE KOYUNUNA ALIP KOKUSUNU ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH....

canım temiz parmağınla içeri eatcaksın ve rahim içinden biraz 2-3 cm gerisinden bir akıntı olacak alacaksın sonra iki parmaının arasında eğer akışkan ve uzuyor ise çatlama gerçekleşmiştir...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/179615-kizlaaaaarrrrrr-yumurtam-23mm-olmus-2.html

canım bende de migren var ve ben de klomen kullandım bu 3. klomen kullanışımdı evet baş ağrısı yapıyor sanırım ve biz en çok arkadaşlarla gözlerde sanki görme bozukluğu bunu hissettiimizi farkettik . özellikkle 2 tane aldıım ay oldu bu.. ben daha max. 2 kullandım ama doktor da aynını söyledi 5 doza kdar arttırılabiliyormuş basamak tedavisiymiş. buna cevap vermezse yardımcı tekniklere gönderiyorlarmış....senin 4 tanede yumurtan oldumu ? yada neden 4e kadar çıkarttılar yumurtanmı gelişmedi çatlamamı olmadı döllenmemi olmadı diye????hangisi ??? bir deeee 4 doza kadar kaçıncı kutuyu kullandın? kist falan oluştumu hiç ? benim olmuştu ara verdik doğum kontrol kullandık. ondan sonra 1 ay boş bekledim sorna klomene başladım .
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
çok cadısın sen yaaa:) bende burda olmak istiyorum yazmışşşş harbi serselo olduunnn :)
canım inşallah listenin altına numarasız da olsa sığıştırdık kendimizi başımıza numara gelir inşallah tez zamanda :)

hoşşşşşşşş buldukkkkkkkkkkkkkkk

dilemyare akıntı ve kasıkta agrı oluyo, akıntı genelde şeffaf ama akışkan deil kıvamlı böyle iki parmagının arasında esneyen bir akıntı.. ben preseed kullanıyorum onun yanında ovulasyon testleri aldım onlardan anlıyorum son bir kac aydır...

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra ne gibi belirtiler olur?nasıl anlayabiliriz çatladığını.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bilmiyorumkismile
ben çatlatma iğnesini vurulduğum günün akşamı adet sancısı gibi sancılandım... ikibüklüm yapacak kadar bir sancı değil bariz bir batma da değil ama bir gerginlik hissi ve içten içten gelen bir ağrı hissi oldu.

derya beril ben bu ay 3 doz kullandım, ikinci kullanısım klomeni, bende yumurtlama sıkıntısı yok her ay düzenli bir yumurtam olusur, çikolata kisti vardı bende, onu aldırdım ve tekrar olusmadan gebelik olusması lazım, bu süreci hızlandırmak için klomene başladı, günde iki dozla da 2 yumurtam olusmustu, bu ay 3 dozla da 2 yumurtam olustu...herşeyin hayırlısı, şifa olur inşallah hepimize..

ipekyol hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah bebeğini, maşallah, hamişler dua edin nolur bizlere. ..

kızlar hazırmı mendillerrrr
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar hazırmı mendillerrrr
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

TEBRİKLEEEEERRRRRRR.çok sevindim,herkese moral oldun eminim.allah sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah.ve yakın zamanda bebişini alırsın kucağına.:dance::dance::dance::dance::dance:

saolun kızlar
değerim biraz düşük çıktı ama dr. geç döllenmedir dedi
bakalım akşam kendi dr.uma gidicem
Rabbim inş. bizi ayırmaz ve sizlere nasip eder

saolun kızlar
değerim biraz düşük çıktı ama dr. geç döllenmedir dedi
bakalım akşam kendi dr.uma gidicem
Rabbim inş. bizi ayırmaz ve sizlere nasip eder

oleeeeey dedim ben saaaaaaaaaanaaaaaaaa yaşasıııın oh oh yandaaaan sen oynama amaaaaaaa

evet canım klomen kullandım
bu 2. kullanışım sat 15 aralık
çatlatma iğnemi 30 ekim de olmuştum.

evet canım klomen kullandım
bu 2. kullanışım sat 15 aralık
çatlatma iğnemi 30 ekim de olmuştum.

benim ilk kullanışım klomeni.dün vuruldum iğnemi.tutmasa bidaha kullanacam.ama çatlatma iğnesi bir keremi vuruluyor.geçerliliği nekadarki.iğneni 30 ekimde vurulmuşun.ben daha dün yaptım ya nekadar süre sonra anlayabilirim tutup tutmadığını.canımsın ya yardımın için sağol.allah gönlüne göre vermiş walla.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ne demek :)
ben ilk klomenden sonra bi ay ara verdim genelde dr.lar böle yapıo
ilk klomen kullanışımda da çatlatma iğnesi olmuştum bu seferde oldum
normalde çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra regl olunuo
çatlatma iğnesini dün olduysan bugünlerde kasıklarında bi ağrı olabilir genelde yapıo çünkü
inş. sende 2 haftaya bize haberler verirsin

AMİİNN.ağzından bal damlıyo.dua et bizlere canım.bide sık sık gel buraya bizi yalnız bırakma emi.:içelim:

bende klomeni bitirdim çatlatma iğnesi olarak pregnly5000 verdi bugün kontrolde baktı gayet güzel dedi pazartesi gene gidicem ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi doktor baya umutlu konuştu yani herhangi bi sorun yok dedi
fsh4,61 prolaktin 16,79 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…