Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

preseed nedir tatlım ????

kızlar hazırmı mendillerrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sana demedimmi bennnnnnnnnn bak akşam en garanti hamilesin diyen bendeimm yok belli değil yok doktoruna görün yok kan testiii bal gibi de hamilesin işte ohhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee
çok sevindim güzelim allah salıkla kucağına almayı nasip etsinnnn teyzesi yesin onu ..inşallah sana benzer :)

Tebrik ederim Allah-ü teala hayırlısı ile sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaallah...Ben de bu ay klomen içtim ve bugün çatlatma iğnesi vurundum.Doktorum bana 36 saat sonra için ilişki önerdi fakat bu konuda doktorlar farklı farklı bilgi veriyolar..Sen çatlatma iğnesinden sonra bekledin mi?Yani ilişki için saate riayet ettin mi?Cevap verirsen bana da yardımcı olmuş olacaksın kaydirigubbakcemile5

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kız ben sana demedim mi netleşsin oynayalım diye haydi:teytey: :teytey: :teytey:
Çok sevindim canım...Aha bi eylül annesi dahaŞeniz Aman fazla oynamayalım bebişler malumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun iğnen tutar inşallah. bende dün vuruldum iğnemi.ama dr bana 4 gün boyunca hergün 1 kez ilişki olsun dedi.4 günden sonra iki günde bir dedi.gerçektende drlar farklı sölüyo.sen günde bir ilişki düşün.ama 4 günden sonra iki günde bir.sperm kalitesi için sık sık olması iyi değildir diolar.hayırlısı.:Saruboceq::enbuyukkk:

Canım 14,15 gün sonra belli olur ama sana tavsiyem adet gününü bekle çünkü iğneden dolayıda pozitif çıkabilir.Kendini o güne göre şartla...opuyorumnanaktan Hayırlısı olur inş:Saruboceq:

Canım 14,15 gün sonra belli olur ama sana tavsiyem adet gününü bekle çünkü iğneden dolayıda pozitif çıkabilir.Kendini o güne göre şartla...opuyorumnanaktan Hayırlısı olur inş:Saruboceq:

teşekkür ediyorum canım.bekleyecem valla.bıktım çünkü hayal kırıklıklarından.dilerim yakında yüzümüz güler.:roflol::sm_cool:alkisalkisalkis

arkadaşlar ben pcos luyum ve bugün çatlatma iğnem vuruldu.dr bugüündenden itibaaren 5 gün boyunca ilişki dedi.ama herkes ayrı şeyler dio.benim sorum progestana ertesi gün mü başlayayım.anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim.baskın yumurtam 18 mm olmuş,ii mi acaba?

dr mu verdi sana..bilmiyorumkismile Ben öle bişey kullanmadım o dönemde...Hamile olduğumu öğrendiğim zaman verdi dr.Düşük tehdidinden dolayı

canım bende pkoluyum.:roflol:benimde dün vuruldu.hakkımızda hayırlısı.banada 4 gün ilişki dedi.pek farkı yok.takıl:jeyyar:benimde 17mm di yumurtam.olacağı varsa hertürlü olur sıkma canını.bu arada bende progestan kullanıyodum fakat klomene başlayınca drm kullanma dedi.iki ilaç birlikte olmaz demişti.bir sor doktoruna.

preseed nedir tatlım ???

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

düzenli kullanmıyorum aslında ama ara ara kullanıyorum, bu yolda her ay ümitlenmek için birşeyim oluyor, bir ay klomen, bir ay sogan kürü, incir kürü diger ay preseed, baska bir ay baska bişey diye diye bir yıl bitti, hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz beklemekten baska birsey gelmiyor elden.

listeyi kim yapıyo arkadaslar, beni de aranıza alır mısınız?

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.İnşaallahü teala senin için de hayırlısı olur...Doktorlar neden bu kadar farklı bilgi veriyorlar bir standardı yok mu anlamadım.Çünkü tüp bebek uzmanı bir doktora da sordum iğnenin hemen ardından ilişki önermiyoruz çünkü çatlatma iğnesi,olgun yumurtayı son kez tam bir olgunluğa ulaştırdıktan sonra yumurtayı çatlatır eğer çatlama iğnesinin hemen ardından ilişki olursa,zaten şişmiş olan yumurta ilişkinin etkisi ile hemen çatlayabilir yani vaktinden önce çatlamaya neden olabilir bu nedenle iğneden 36 saat sonra öneriyoruz dedi...Bir başka doktor da iğneden sonra vakit kaybetmeden ilişki olması gerektiğini söyledi kafam çok karıştı.... CADIARZU
Lütfen çatlatma iğnesi vurunup da hamile kalan arkadaşlarımız varsa ki çok var iğneden sonra ilişki için nelere dikkat ettiklerini yazabilir mi? şimdiden teşekkür ederim

benim doktorum iğnenin akabininde ilişki öneriyor, valla kime inanacagımızı sasırdık, en saglıklısı aslında günaşırı da tam çatlama günü aşılan günde kalır diye korkumuzdan ne denirse ona uyuyoruz...

Benim doktorumda 36 saat sonra ilişki dedi.önceden eşinde sende sıcak duş alırsanız iyi olur.ılişkiden sonra eşin ayrılmadan kalçanın altına yastık koymalısın.En az yarım saat o pozisyonda kalıp sonra yumurtan hangi taraftaysa o tarafa dönüp yat.:kedi: Bunlar dr tavsiyesiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

mrb.canım bende 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.bu ayda rahim filmi çektirdim.bundan sonra bi müddet ara vermeye karar verdik.benim dr.ankarada tüp bebek merkezinde çalışıyor aynı zamanda dış ülkede kısırlık ile ilgili seminerler veriyo yani deneyimine ve bilgisine güveniyorum.iğneden sonra 36 saat sonra ilişkiye girin dedi.birde ilişkiden sonra eşin bir iki dakika beklesin ondan sonra kalksın dedi.ilişki sırasında kalçanın altına yastık koy ve 2 saat öyle kal dedi.bende öyle bir alıştımki artık sabaha kadar belimin altında yastık yatıyorum.ilişkinin yatmadan önce olması daha iyi geliyo belimde yastık uyuyorum.uyandığımda 3,4 saat rahat geçmiş oluyor.umarım söylediklerim işine yarar canım.

arkadaşlar rahim filminin ağrıyıp ağrımadığını sormuştu bir ark.ismini unuttum.sanırım bayağı geride kaldı yazısı.ben bu ayın 9 unda çektirdim.bende bir buçuk yıldır bebiş istiyorum ama olmadı.bizde bide rahim filmi çektirelim dedik.korkulacak bişey yok.şunuda söyleyeyim kişiden kişiye değişebiliyor.benim ağrım bir ara oldu 4,5 saniye kadar sanki kasıklarım çatlayacak gibi oldu ama hemen geçti.dr.herşey normal ama sanırım ağrına bakılırsa yapışıklıklar vardı onuda açtık dedi.artık tedaviyi bıraktım.rahim filminden sonra 6 ay tedavi uygulanmıyormuş.benim dr.ameliyat olmuş görüşemedik bir türlü.bizde fırsat bu fırsat dedik ve hem ara verelim hemde rahim filminin sonuçlarını görelim dedik.hayırlısı inşallah.allah isteyen herkese bebiş nasip eder umarım

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım çok sevindimmmmm.allah kucağında uyutup ninniler söylemeyi nasip eder umarım.dünyanın en güzel duygusunu yaşamak nasıl bir şey acaba.bizim içinde dua et.allah hamilelerin dualarını kabul edermiş derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…