bende klomeni bitirdim çatlatma iğnesi olarak pregnly5000 verdi bugün kontrolde baktı gayet güzel dedi pazartesi gene gidicem ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi doktor baya umutlu konuştu yani herhangi bi sorun yok dedi
fsh4,61 prolaktin 16,79 çıktı[/QUO hadi bakalım hakkında hayırlısı.hepimiz beklemedeyiz.bugün çok sakin burası sanırım.CADIARZU
dilemyare akıntı ve kasıkta agrı oluyo, akıntı genelde şeffaf ama akışkan deil kıvamlı böyle iki parmagının arasında esneyen bir akıntı.. Ben preseed kullanıyorum onun yanında ovulasyon testleri aldım onlardan anlıyorum son bir kac aydır...
kızlar hazırmı mendillerrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bende klomeni bitirdim çatlatma iğnesi olarak pregnly5000 verdi bugün kontrolde baktı gayet güzel dedi pazartesi gene gidicem ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi doktor baya umutlu konuştu yani herhangi bi sorun yok dedi
fsh4,61 prolaktin 16,79 çıktı[/QUO hadi bakalım hakkında hayırlısı.hepimiz beklemedeyiz.bugün çok sakin burası sanırım.CADIARZU
sağol cnm inşallah hepberaber doğurcazopuyorumnanaktan
canım ne demek :)
ben ilk klomenden sonra bi ay ara verdim genelde dr.lar böle yapıo
ilk klomen kullanışımda da çatlatma iğnesi olmuştum bu seferde oldum
normalde çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra regl olunuo
çatlatma iğnesini dün olduysan bugünlerde kasıklarında bi ağrı olabilir genelde yapıo çünkü
inş. sende 2 haftaya bize haberler verirsin
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Tebrik ederim Allah-ü teala hayırlısı ile sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşaallah...Ben de bu ay klomen içtim ve bugün çatlatma iğnesi vurundum.Doktorum bana 36 saat sonra için ilişki önerdi fakat bu konuda doktorlar farklı farklı bilgi veriyolar..Sen çatlatma iğnesinden sonra bekledin mi?Yani ilişki için saate riayet ettin mi?Cevap verirsen bana da yardımcı olmuş olacaksın kaydirigubbakcemile5
benim ilk kullanışım klomeni.dün vuruldum iğnemi.tutmasa bidaha kullanacam.ama çatlatma iğnesi bir keremi vuruluyor.geçerliliği nekadarki.iğneni 30 ekimde vurulmuşun.ben daha dün yaptım ya nekadar süre sonra anlayabilirim tutup tutmadığını.canımsın ya yardımın için sağol.allah gönlüne göre vermiş walla.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım 14,15 gün sonra belli olur ama sana tavsiyem adet gününü bekle çünkü iğneden dolayıda pozitif çıkabilir.Kendini o güne göre şartla...opuyorumnanaktan Hayırlısı olur inş:Saruboceq:
arkadaşlar ben pcos luyum ve bugün çatlatma iğnem vuruldu.dr bugüündenden itibaaren 5 gün boyunca ilişki dedi.ama herkes ayrı şeyler dio.benim sorum progestana ertesi gün mü başlayayım.anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim.baskın yumurtam 18 mm olmuş,ii mi acaba?
arkadaşlar ben pcos luyum ve bugün çatlatma iğnem vuruldu.dr bugüündenden itibaaren 5 gün boyunca ilişki dedi.ama herkes ayrı şeyler dio.benim sorum progestana ertesi gün mü başlayayım.anlamadım..yardımcı olursanız sevinirim.baskın yumurtam 18 mm olmuş,ii mi acaba?
preseed nedir tatlım ???
canım hayırlı olsun iğnen tutar inşallah. bende dün vuruldum iğnemi.ama dr bana 4 gün boyunca hergün 1 kez ilişki olsun dedi.4 günden sonra iki günde bir dedi.gerçektende drlar farklı sölüyo.sen günde bir ilişki düşün.ama 4 günden sonra iki günde bir.sperm kalitesi için sık sık olması iyi değildir diolar.hayırlısı.:Saruboceq::enbuyukkk:
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.ınşaallahü teala senin için de hayırlısı olur...Doktorlar neden bu kadar farklı bilgi veriyorlar bir standardı yok mu anlamadım.Çünkü tüp bebek uzmanı bir doktora da sordum iğnenin hemen ardından ilişki önermiyoruz çünkü çatlatma iğnesi,olgun yumurtayı son kez tam bir olgunluğa ulaştırdıktan sonra yumurtayı çatlatır eğer çatlama iğnesinin hemen ardından ilişki olursa,zaten şişmiş olan yumurta ilişkinin etkisi ile hemen çatlayabilir yani vaktinden önce çatlamaya neden olabilir bu nedenle iğneden 36 saat sonra öneriyoruz dedi...Bir başka doktor da iğneden sonra vakit kaybetmeden ilişki olması gerektiğini söyledi kafam çok karıştı.... CADIARZU
Lütfen çatlatma iğnesi vurunup da hamile kalan arkadaşlarımız varsa ki çok var iğneden sonra ilişki için nelere dikkat ettiklerini yazabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
benim doktorum iğnenin akabininde ilişki öneriyor, valla kime inanacagımızı sasırdık, en saglıklısı aslında günaşırı da tam çatlama günü aşılan günde kalır diye korkumuzdan ne denirse ona uyuyoruz...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?