özgecim sen neler yapıyorsun işlere devammı canım ne zman sonuç alacaksın?
evet canım bende ankaradayım kaydirigubbakcemile5yenimahalledeyim doktorum özel benim çukurambarda cüneyt genç belki duymuşsundur adını eskiden bayındır hastanesindeydi sonra mesa hastanesne geçti şimdi de özel yer açtı kendine ona gidiyormbensen neredesin hangi doktora gidiyorsun
kızlar bu arada ben bugün idrar testi yaptım... sadece içimdeki sesi susturmak biraz rahatlamak için... 2. çizgi çoook silik belirgin. yani oluşacakmışta oluşamamış gibi. Resim çekmeye çalıştım. fakat gerçekteki belirginliğe yakın bir resim çekmek için 3 tane çektim. 3. de ancak yakaladım gerçeğe yakın halini. çünkü test parlak beyaz mika olduğu için parlıyor biraz... ekliyorumn resimleri.
Ne kaddar güzel dünden beri hep ikinci çizgileri görüyoruuz. Ben de gördüm o ikinci çizgiyi ama inşallah yanılmıyoruzdur canım. Allah hayırlısını versin. Günün geçmiş miydi senin
Ne kaddar güzel dünden beri hep ikinci çizgileri görüyoruuz. Ben de gördüm o ikinci çizgiyi ama inşallah yanılmıyoruzdur canım. Allah hayırlısını versin. Günün geçmiş miydi senin
Sevdacığım bugün çok mu yoğunsun yoksa balıım. Nasılsın özledim seni tatlıımmm olumunekankayizsmile
tamam tatlım bende riske atmak istemiyorum...çalışmalarım boşa gitmesinn belli mi olur belki de tutmuşturrrrrrGünaydın canlarıım. Ayol kıslar benden ne müjdesi bekliyorsunuz ki siiiz. Bakk beni de heyecanlandıracaıanız şimdi haa. Ben sabahtan ultrason için gittim hastaneye. Doktorun sekreterine sordum tahlilleri alayım mı diye, yok diğer ultrson sonuçlarıyla alır, doktora öyle gösterirsiniz dedi. Ben de öğlenden sonra yine gidiciim bütün sonuçlrı toplayıp doktora gösterecem. İnşallah akşama zezez için halay çekeriz. Siz neler yaptınız bakiim. Huu Deryaaa akşam fazla hoplayıp zıplama haaa.
walla bana çook hafifften belli gibi göründü amaa moralini bozmak istemem benim de geçen ay böyle bir manzara olmuştu hatta burda paylaşmıştım daha da belirgindii hatta. ama değildim hamile... ama inşallah senin vardır güzeliik.kızlar bu arada ben bugün idrar testi yaptım... sadece içimdeki sesi susturmak biraz rahatlamak için... 2. çizgi çoook silik belirgin. yani oluşacakmışta oluşamamış gibi. Resim çekmeye çalıştım. fakat gerçekteki belirginliğe yakın bir resim çekmek için 3 tane çektim. 3. de ancak yakaladım gerçeğe yakın halini. çünkü test parlak beyaz mika olduğu için parlıyor biraz... ekliyorumn resimleri.
hatun çalışıyor canummmmmselam kıslarrr sabah sabah bankaya gıttım kocısın ıslerı vardı onları takıp etttım oradan kuafore gıttım kas bıyık manıkur fon cektırdım kocısım ızmıre gıdecektı vazgectı aksam yemege gıdecegız ablamın dogumgunu beraberce yemek yıyıp kutlama yapacagız hazırlandım asla uyuyup kalmam ben hersabah 6 dedın mı hortlarımm zazez hamılemısın yoksa valla cok sevındımmm ıns bakalım haberlerını beklıyorummm
beni özlemmemişsin belli ...msn de bile yazmamışsın banaaa :gitme:muhasebeden anladıgım ve kocamda anlamadıgı ıcın sırketın ıslerı bazen bana kalıyor bankalardaydım oradanda kuafore gıttım ancak geldım bende senı ozledım canım arkadasımolumunekankayizsmile
kısssss 2.cızgıyımı gordun nerde nezaman kımınle cabukkk soyleeeeeeakannehirsımdı heyecandan bayılcımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?