Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevdacımm teşekkür ederim listeye eklemişsin
çookkk saolll
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

canım benım stres yapma sakın rahat oll hersy guzeloolur sen rahat oldugun zaman Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın

canlarımmm hepinize teşekkürler
seldacım ve sevdacımm
facedeki msjlarınzı aldım
ama kırılmazsınız inş... silmek zorunda kaldımm
daaa kimselere sölemedim deeee ben
aramızda yani daaaaolumunekankayizsmile

vereliniortaktamm cnmm :)))aramızdaaaaa:lepi:

heee pardon canım dusunemedık eyvahedigeldismile heyecandan kutlayalım dedık bilmiyorumkismileozur dılerız ben ılk ogrendıgım gun nerdeyse elıme hoparlor alıp bagırmıstımda ohaoldumsmile valla kusura bakma hıc akıl edemedım bilmiyorumkismile

şekerler ben şimdilıik kaçıorum evi falan bı toparlıyım öptmmm hepınızııı

tamam canım bende cıkıyorum sımdı markete falan gıdecegız fare dusse dolaba kafası kırlacak anammm ne cok yıyorum ben ya kızlar ben mutemadıyen acım sofradan kalkıyorum 5 dk sonra zırıl zırıl karnım ac ne olacak boyle yaaaa eyvahedigeldismile

canımmm tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde düşük çıkmıştı üzülme. ben daha ikinciyi yaptırmadım bile. stres yapma rahat ol. belirtilerin olduğu sürece ve kanaman olmadığı sürece bebeğin seninle canım. ben de öğreneli 1 hafta oldu. perş.günü keseyi görmeye gitcem Allah kısmet ederse. inşallah sende sorunsuz geçirirsin bu dönemi. çookk ama çok sevindim.

ya aslında benim 6.hislerim çok kuvvetlidir. tee kaç ay önce sultan sen ve ben aynı zamanda hamile kalıcaz diye içimden geçirmiştim. ve gerçekten de öyle oldu..

Sevdacım facede fazla yazamadım evde değilim görümcemin iş yerindeyim... bugün belki tekrarlarım testi. baktım da zazez testini 16. günde yapmış. benim daha 16 gün olmadı... biraz daha mı beklesem acaba??? bilemedim bi türlü...

Ayrıca Zazez'cim canım tebrik diyorum... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bu halay senin için

gayecim teşekkürler inş. bu ay sennde güzel haberine halay çekeris
canımm ben 2 ay önce klomen ve çat. iğnemi olduğumda reglim gecikmişti ve evde test yapmıştım
tek çizgi çıktı ama hala regl olamıodum ve 33. gün kan testine gittim 6.8 çıkmıştı
dr.um ilacın etkisi demişti
canım bence birass daa bekle çünkü ilacın etkisi anca 14-15 günde geçio
sonradan hüsran olursa daaa çok üzer seniii

gerçekten 6. hissin kuvvetliymiş canımm
inş. benim yarın değerim 2 ye katlarda hayırlısıyla rahat nefes alırım bendeee

günaydın kızlar, zazez stres yapma canım bak bugünlere eminim ne zor geldin, inşallah degerin yükselir, bebeğin hep seninle kalır, takma kafaya rahat olmaya çalış, sen ve tüm hamişler sağlıkla hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah

ben birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gideceğim, dün gece ovulasyon testi yaptım negatifti, doktorum bu gece birlikte olmamızı istedi ama açıkcası ben yarın sabaha atmayı düşünüyorum. sivasta kadın doktoru cok az, ankaradaki doktoruma da her daim gidemiyorum malesef

beni listeye eklediginiz için teşekkür ederim kızlar, inşallah o tarih gelipr geçer de kırmızılar gelmez:)

zazez nasıl hissediyorsun kendini belirtilerin var mı?varsa neler çok sevindim canım yaaaaaaaaaa anlatamam bu arada ben körmüşüm bir ben göremedim ama iyiki yanılmışım demi ama

herkese günayddıııınn sevgili hamiş adayları,güzel rüyalar gördüm inşallah burda daha çoook güzel haberler alacağıızzzz.baksanıza listemizin maşallahı var.artsın artssıınnnn.kaydirigubbakcemile2:lepi::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah canımmmmmmmmm sana da günaydın listede varsın demi canımkaydirigubbakcemile5

zazez nasıl hissediyorsun kendini belirtilerin var mı?varsa neler çok sevindim canım yaaaaaaaaaa anlatamam bu arada ben körmüşüm bir ben göremedim ama iyiki yanılmışım demi ama

canım iim şükür benm pek belirtim yok henüz
çünkü yüksek ihtimalle geç döllenme
değerim de 62.14 çıktı dr.umda geç döllenme olmuştur dedi
kasıklarımda biraz sancı ve dolgunluk var
bide benm herzaman sivicelerim reglim bittikten sonra çıkradı bu sefer
regl dönemi öncesi çıktı bende hormonlara bağladım
derin ve büyük sivilceler
onun haricinde pek belirtim yok

bende de pek belirti yok sayılır yaaa... yani arada kasıklarımda bi ağrı oluyor ama sn'lik. bazende göğsümde bir batma oluyor o da aynen oluyo ve geçiyo... başka bişi yok gibi. haa bide ateşim 37 37.3 arası 3-4 gündür.

dr mu verdi sana..bilmiyorumkismile Ben öle bişey kullanmadım o dönemde...Hamile olduğumu öğrendiğim zaman verdi dr.Düşük tehdidinden dolayı
teşekkürler canım!evet dr verdi daha önceki 3 klomen denememde de kullanmıştım.dr çatlama iğnesini vurduğum günden itibaren 4 gün üstüste ilişki önerdi.daha öncekilerde gün aşırıydı.bu ay da böle deniyelim artık olacağına varır.dr ların standardı yok hepsi ayrı şeyler diolar.zaten iğne vurulacağı güne kadar estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın die,etkisini dengelemk için progesteron kullanılmalı yazıo prospektüsünde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…