kızlar hepinize sonsuz teşekkürler
gerçketen çooook destek oldunuz bana
ama işte herkesin dediği gibiii endişeler başladıı
değerim62.14 çıktı bakalım yarın bidaa vericem
inş.. 2 katına çıkar
canlarımmm hepinize teşekkürler
seldacım ve sevdacımm
facedeki msjlarınzı aldım
ama kırılmazsınız inş... silmek zorunda kaldımm
daaa kimselere sölemedim deeee ben
aramızda yani daaaaolumunekankayizsmile
seldacım ve sevdacımm
seldacım ve sevdacımm
şekerler ben şimdilıik kaçıorum evi falan bı toparlıyım öptmmm hepınızııı
kızlar hepinize sonsuz teşekkürler
gerçketen çooook destek oldunuz bana
ama işte herkesin dediği gibiii endişeler başladıı
değerim62.14 çıktı bakalım yarın bidaa vericem
inş.. 2 katına çıkar
canımmm tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. benimde düşük çıkmıştı üzülme. ben daha ikinciyi yaptırmadım bile. stres yapma rahat ol. belirtilerin olduğu sürece ve kanaman olmadığı sürece bebeğin seninle canım. ben de öğreneli 1 hafta oldu. perş.günü keseyi görmeye gitcem Allah kısmet ederse. inşallah sende sorunsuz geçirirsin bu dönemi. çookk ama çok sevindim.
ya aslında benim 6.hislerim çok kuvvetlidir. tee kaç ay önce sultan sen ve ben aynı zamanda hamile kalıcaz diye içimden geçirmiştim. ve gerçekten de öyle oldu..
herkese günayddıııınn sevgili hamiş adayları,güzel rüyalar gördüm inşallah burda daha çoook güzel haberler alacağıızzzz.baksanıza listemizin maşallahı var.artsın artssıınnnn.kaydirigubbakcemile2:lepi::Saruboceq:
zazez nasıl hissediyorsun kendini belirtilerin var mı?varsa neler çok sevindim canım yaaaaaaaaaa anlatamam bu arada ben körmüşüm bir ben göremedim ama iyiki yanılmışım demi ama
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah canımmmmmmmmm sana da günaydın listede varsın demi canımkaydirigubbakcemile5
teşekkürler canım!evet dr verdi daha önceki 3 klomen denememde de kullanmıştım.dr çatlama iğnesini vurduğum günden itibaren 4 gün üstüste ilişki önerdi.daha öncekilerde gün aşırıydı.bu ay da böle deniyelim artık olacağına varır.dr ların standardı yok hepsi ayrı şeyler diolar.zaten iğne vurulacağı güne kadar estrofem kullanıyorum rahim kalınlaşsın die,etkisini dengelemk için progesteron kullanılmalı yazıo prospektüsünde.dr mu verdi sana..bilmiyorumkismile Ben öle bişey kullanmadım o dönemde...Hamile olduğumu öğrendiğim zaman verdi dr.Düşük tehdidinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?