Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok canım ben 3 ay kullandım klomen tutmadı sonra 2 ay ara verdım ıcmedım dogal yoldan oldu ılacsız kendılıgınden oldu:ecrin_bebek:

valla canım benım yumurtamın catlamasına 4 gun vardı bız 1 kez bırlıkte olduk ve tuttu bunlar sans ısı allah bılır kendını sartlandırma oyle relaks ol olacagı varsa zaten oluyoryerimseniben

canım benden tavsıye gun asırıyı falan bekleme yapabıldıgın kadar cok calıs herfırsatı degerlendırrrdelikafadulden

aslında haklısın ama şu sperm kalitesi düşündürüyo beni yaa eşimede yediremiyorumki keçboynuzu pekmezi falan enerji olsun adamda bizde perhiz yapıoz daha kaliteli olsun diyekaydirigubbakcemile3

valla canım benım yumurtamın catlamasına 4 gun vardı bız 1 kez bırlıkte olduk ve tuttu bunlar sans ısı allah bılır kendını sartlandırma oyle relaks ol olacagı varsa zaten oluyoryerimseniben

ne güzel yaa inşallah benimde tutar ben herşeyimi bebeğe odakladım belkide o yüzden olmuyo
şuan hamilesin bebeğin dünyaya geldimi klomenle hamile kalanları duyunca daha çok umutlanıyorum kesin olcakmış gibi geliyo bana (töbe töbe)kaydirigubbakcemile3

ben 12. gün vuruldum ignemi canım, ilacı da 4. gün baslayıp günde 3 tane 5 gün kullandım
yok canım ben 3 ay kullandım klomen tutmadı sonra 2 ay ara verdım ıcmedım dogal yoldan oldu ılacsız kendılıgınden oldu:ecrin_bebek:

vay anasınıııı, maşallah yaaa kırk bir kere maşallah, işte rabbim ol dedikten sonra yumurtaymıs klomenmiş vesile bunlar...

çetrefillim çikolata kistini sormuşsun yaa
bende de çiklolata kisti var 2.5 cm lik
ve ben hiç duymadım çik. kistine klomen kullanılmo bilee
olmasa bende olmazdı
umutsuzluk yokkk

çetrefillim çikolata kistini sormuşsun yaa
bende de çiklolata kisti var 2.5 cm lik
ve ben hiç duymadım çik. kistine klomen kullanılmo bilee
olmasa bende olmazdı
umutsuzluk yokkk

ayy ne kadar seviniyorum yaaa böyle haberleri duyunca maşallah

ya ben çikolata kistini aldırdım, solda kist sag tüpümde de tıkanıklık vardı, güya kist tekrar olusmadan gebelik olmasını hızlandırıyormus??

liste yapan hatunlaaaar biz de preseed kullananlar topiğinde liste yapıcaz da nicklerle tarih arasına bosluk versem de olmuyoooor

:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohh ohh uğur getırcek bıze yenı yerımızzz lalalallala lilililiil lolololol sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
deryacım sorma haftaya dua okutcak benım evde ayyyyyyy 30 kısıyı tolar gelır sımdııııakannehirakannehirakannehirayyyyyy sizde gelınnnnnn sevdaylaaaaaaaaaaaaa cok gusell olur hemmm:sm_cool:

kısmet olursa gelırızzzzz

hafta içi ise zor... hafta sonundan kastında pazarsa o dazor. ama cmt iş çıkışı falansa gelirim kociş çıkana kadar :) kıza bak duaya çağırıyor sanki güne çaırır gibi güzel olur diyor:)))

kısmet olursa gelırızzzzz

gelirmiyiz gelirmişiz kısmetse:)

gelırız gelırızolumunekankayizsmile
geliriz geliriz:)

boshayallersmilekıss sevdaaaa bıtmedımı hala çamasırlarrrr yawwww

yok hatun hamile olduunu unutuyor daha dün sermiş bir çamaşırlık dolusu yine yıkamış seriyor... ben hamiş olsam valla keyfini çıkartırdım :) azımı da yapardım yatardım da:) ben böyle üşencem naz etcem diye mi allah vermiyor acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…