klomeni mi beşinci deneyişinizdi? maşallah yaaa allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin
canım ben tam senin dediğin gibi başladım ama sperm kalitesi düşmesin diyorsan igneyi vurulduktan sonra baslaman en iyisi
cnm ama biz zaten 3 gündür perhiz yapıoduk yani bugüne odaklanmıştık doktor ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi şimdi aklım karıştı 4günlük beklemede sperm kalitesi düşmez dimi
sen iğne vuruldunmu cnm yada kaçıncı gün vuruldun
canım benden tavsıye gun asırıyı falan bekleme yapabıldıgın kadar cok calıs herfırsatı degerlendırrrdelikafadulden
valla canım benım yumurtamın catlamasına 4 gun vardı bız 1 kez bırlıkte olduk ve tuttu bunlar sans ısı allah bılır kendını sartlandırma oyle relaks ol olacagı varsa zaten oluyoryerimseniben
ben 12. gün vuruldum ignemi canım, ilacı da 4. gün baslayıp günde 3 tane 5 gün kullandımcnm ama biz zaten 3 gündür perhiz yapıoduk yani bugüne odaklanmıştık doktor ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi şimdi aklım karıştı 4günlük beklemede sperm kalitesi düşmez dimi
sen iğne vuruldunmu cnm yada kaçıncı gün vuruldun
yok canım ben 3 ay kullandım klomen tutmadı sonra 2 ay ara verdım ıcmedım dogal yoldan oldu ılacsız kendılıgınden oldu:ecrin_bebek:
vay anasınıııı, maşallah yaaa kırk bir kere maşallah, işte rabbim ol dedikten sonra yumurtaymıs klomenmiş vesile bunlar...valla canım benım yumurtamın catlamasına 4 gun vardı bız 1 kez bırlıkte olduk ve tuttu bunlar sans ısı allah bılır kendını sartlandırma oyle relaks ol olacagı varsa zaten oluyoryerimseniben
çetrefillim çikolata kistini sormuşsun yaa
bende de çiklolata kisti var 2.5 cm lik
ve ben hiç duymadım çik. kistine klomen kullanılmo bilee
olmasa bende olmazdı
umutsuzluk yokkk
SERSELOM EKLEDİMM EKLEDİM BEN SENİ.... HEM BAK YANLARA NELER DE YAZDIM.....
kızlar uğur getirsin diye girdiğimiz hamiş listesinde bizi ( kuzu , serselo,umutlu ve ben ) lila yaptım...hamişleri de pembiş yaptımmmmmmm
pembiş olmak için çalışcazzzzzzzzz
hani ilkokuldaki gibi .. çok çalışanın elması kızarır :) burda da çok çalışıp başaran pembiş olurrrrrr
öpüldünüz şekerlerimmmmmmmmm
kımsecıklerr yokmuuuuuuuuuu...zazez durumun nasıl cnm nasılsın varmı belırtı falan.
:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohh ohh uğur getırcek bıze yenı yerımızzz lalalallala lilililiil lolololol sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
deryacım sorma haftaya dua okutcak benım evde ayyyyyyy 30 kısıyı tolar gelır sımdııııakannehirakannehirakannehirayyyyyy sizde gelınnnnnn sevdaylaaaaaaaaaaaaa cok gusell olur hemmm:sm_cool:
kısmet olursa gelırızzzzz
ii yim cnmmm sen nasılsınnn..gelırsenız gercekten coook sevınırımmmm hihoyyythihoyyyt
deryacım sorma haftaya dua okutcak benım evde ayyyyyyy 30 kısıyı tolar gelır sımdııııakannehirakannehirakannehirayyyyyy sizde gelınnnnnn sevdaylaaaaaaaaaaaaa cok gusell olur hemmm:sm_cool:
allah kabul etsin şimdiden kuzucum:)
:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohh ohh uğur getırcek bıze yenı yerımızzz lalalallala lilililiil lolololol sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kısmet olursa gelırızzzzz
geliriz geliriz:)gelırız gelırızolumunekankayizsmile
boshayallersmilekıss sevdaaaa bıtmedımı hala çamasırlarrrr yawwww
Canlarım ben kaçar. Öptüm hepciiinizi. Akşam bol bol çalıışınn hee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?