Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayy napım allah askına 7 ayy olmus evlenelı duayı aha sımdı okuttalım dıe tutturduu işte gune gelioo gıbı gelın yaw hehehhehe:)) hafta içi olcak cnm ya(

ayy napım allah askına 7 ayy olmus evlenelı duayı aha sımdı okuttalım dıe tutturduu işte gune gelioo gıbı gelın yaw hehehhehe:)) hafta içi olcak cnm ya(

BEN GELEME AMA SELDA GELİR HERALDE... BENİ DE TEMSİL EDER İKİ KİKİRK GÜLER BEN GİBİ :)

yakın olsamda bende gelsem keşki seldaaa
özendim inan
canım istanbulda mı yoksa ailen kütahyaya mı gelin gittin.??? gelmiştim be 2008 de oraya .. gel gel walla toplaşalım burda :)

Kızlar ben bugün test tek çizgi çıktı demiştim ama sonra gidip baktığımda gördüm ki yine 2. çizgi çok hafif ama öncekinden daha belirgin şekilde çıkmış. yaptığım test laboquick diye bir test erken dönem gebelik teşhisinde kullanım amaçlı diyor. ve şu kadar dk dan sonraki sonucu dikkate almayın falan demiyor... ben testin başında 1 dk falan anca durmuştum.sonra sinirlenip dolaba kaldırmıştım o 2. çizgi ne ara çıktı bilemiyorum bilmiyorumkismile şimdi resimleri koyayım da bana yardımcı olun kızlar. iğne gününü sayarsak bugün 14. günüm. Diğer topiğime eklemiştim öğlen resimleri ama buraya eklemeyi unuttum.

kızlar az evel bir kaza atlattım. iş yerimdeki ufo üstüme düştü büyük bir patlama sesi çıktı bardak vardı masamda o patladı... sabahtan beridir bir tuhaflık vardı buna çıktı galba...

az evel de garanti bankasına küfürü bastım 5 tane otomatik ödeme hesabı faturası var sistemde kayıtlı neymiş efendim ben gününden önce hepsini manuel ödemişim o otomatik ödemeden saylanmazmış... 34 tl çekmişler yıllık işletim ücreti diye...ne adiler yaaaa enayi parası verrir gibi iliğimizi söürüyorlar Allah belasını versin hepsinin ; ayırmıştım ben paramı2 tane ödemem için zart diye çekti şimdi yarısı gitti paramın...ne yapcam şimdi??? sinir oldum aradım geri iade edilmez diyor...bakayı değiştircem yarın ...

off off neyse kızlar çok sinirlendim...ben gidiyorum evime yemek yapcam hemen yatıcam migrenim tuttu. çok kötüyüm .sabah konuşuk ederuz:)

öpüldüüzzzz şekerlerrrrrrrrrrrrrrr iyi çalışmalarrrr

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla hamilesindir haftaya güzel bir haberle başlangıç yapmış oluruz.bence hamilesiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey:

kızım ben sadece hamıleyım yerimsenibenhasta yada ozurlu degılım sositosositotabıkı gunluk ıslerımı yapacagımmmm:hulya:

gyshnky ; ( yaww nicikini değiştir be yada adını söyle :) zor oluyor yazamadım :) )

canım hamiş olabilirsin ama benim de öyle bir süre sonra çıkmıştı o 2. çizgi hemde ben hiç yerinden kıpırdatmamıştım. sen alıp kaldırmışsın belki içindeki sıvı ıslaklığı akmış ta olabilir hamiş de olabilirsin..hadi çıkıyordum seni bekliyorum 2 dk var. gönder bakcam bekliyorum çıkıcam bakıp evime gitcem bak seni bekliyorummmmmmm
hadi kızzzzzzz istanbul burası trafik var acele ettttttttt

ayyyyyyyy cnm hadı bakalım gusel hbr verırısın bızleree.bazı testlerde yazıo bazılarında yazmıoo evet cnm.bende bıkere yaptıgımda once tek cızgıydı bıraktım ole orda sonra gelıp atmak içi aldım 2. çizgı cok haıfı vardı.cnm inşş senın guzel hbr alcazzz valla ben bugun gune coooookk guzel basladım bu ay gusell seyler olcakkk dualarımız senınle

ismim Gaye canım... evet nickler zor oluyor.

yawww ne ugurlu kadınım hergun hamıs cıkıyor beee adet olacaklar lıstesınde kımse kalmadı herkes hamıs lıstesıne gırdı vallakaydirigubbakcemile3

tebrikler tatlımmmmmmmmmmmmmm
HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bugün de boş geçirmedik maşallah kızlarrrrrrrrrrrrrr

inşallah Hamileyimdir kızlar... şimdi bekleyip Perşembe kan vericem. kanda baktırcam.

yawww ne ugurlu kadınım hergun hamıs cıkıyor beee adet olacaklar lıstesınde kımse kalmadı herkes hamıs lıstesıne gırdı vallakaydirigubbakcemile3

inşallah,canım elin uğurlu geldi walla.bakalım benide eklemiştin inşallah bende 1 hafta 10 güne hayılı haberler veririm.bu arada sen de klomen kullanmıştın biara.benim iğne olalı 5. günüm.sürekli olarak karnımda basınç hissediyorum.pantolonumun düğmesini açmak zorunda kalıyom oturunca,çok aşırı su içmişim gibi.neden acaba iğnenin etkisi olabilirmi bir fikrin varmı karnım patlayacak gibi.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…