Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol canım çok güzel şeyler yazmışsın...
ilk defa bi doktor bana böle diince afalladım ama burda sizlerle öğreniorum işte..
umarım yarın gittiğimde doktordan güzel haberler alırım

Deryacığıım, büyüyorsun anacığıım. :roflol: Allahım içine annelik sabrını veriyor. Hatırlıyor musun benim sabrıma hayred ediyordunuz Alminasla birlikte. Allahtan gelene boynumuz kıldan ince maalesef. Hem eşinde sorun çıktıysa ne olmuş. Daha iyiyaaa, hormonları sen değil, eşin yutacaakk. İyi tarafından bak şekeriiimm. yerimseniben

haklısın bitanem senin 2 tane varmış allah onlara sağlık versin acılarını göstermesin inşallah meleğime kavuşurum

Sultaaanııım, kız Allah mı söyletti kaydirigubbakcemile2 2 tane var senin demişsinn. Şimdilik 1 tane amaaa, inşallah yakında 2 tane olur. Zaten bi dane daha doğurayım hayırlısıyla, hemen ardından bi tane daha patlatıciiimmm. sositososito

akannehirbuların cinsimı bozukne ???hahahhahah aranızda gecen dıyaloga koptum (sevdayla).haklısın tabı cnm yanıı.asılhaftaya ayvayı yedım ben off offf:

saol canım çok güzel şeyler yazmışsın...
ilk defa bi doktor bana böle diince afalladım ama burda sizlerle öğreniorum işte..
umarım yarın gittiğimde doktordan güzel haberler alırım

Güzelim hiç kafana takma yumurtalarının büyümemesini. Ben klomen kullandığımda bir ay 17. gün büyümüştü, diğer ay da 11. gün büyüdü. Hiiç belli olmuyor yani bu yumoşların işindeen lmaz: Bizler de böyle kaç defalar gittik geldik bi bilmseen. Sen kafanı rahat bırak, seni hiçbirşeyin mutsuz etmesine izin verme. Hem bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. Hayırlısı ne zamansa öyle olsun diye dua et canım. a.s.

allah söyletti galiba inşallah canım

hahahhaha ayyyyyy süpersın yaaaa varyaa :roflol::roflol::roflol::roflol: (anangıl haketmıoo)

kız derya bana günaydın yok mu?:sinifsinif:

yawrum sana direk mesaj yazdım yaaa yazdıklarına cevap verdim yaa..ama günaydın listesinde ben yazarken sen online grünmüyordun ondandır tatlımmmmmmmm

GÜNAYDIN ŞEKERİMMMM GÜNAYDIN SERSELOMMMMMMMMMM
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sanada günaydın canım inşalah 2010 da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız :enbuyukkk:
amin inşallahhhhhhhhhhhh

ben patik örüyorum:hulya:

kime ???? kızım uğursuzluk getirmesin şimdiden yapma..bak bizde bir inanış vardır ; doğmamış bebeğe hiç bir şey yapılmazzz... yapma benceee örmeee haa hediye etcekse ayrıda kendine diye yapma bencee... sen bilirsinn. benim de içim gidiyor ama yapmıcammmmm..hele hamiş kalıyım o zaman örerim nasılsa...

waaaaaayy süpersinnnnnn....senle biz biraz dedikodu edelim :)) walla hiçççççççççç umrumda değiller ama bir de kocamın ayağı kesilseeee başka şey istemem ...içim tiksiniyor oraya gittiğinde ama allahtan bana gel falan demiyor...... zaten beni öldü sayanlara ne gitcem ..öldüler gömdüm hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....allah öbür oğlunun karısından binlerce çektirsin inşallah diyorum..... şöyle az görmüş gözü doymamış herşeyi isteyen ama cadının teki olup hepsini parmağında çevirecek fettan bir şey versin inşallah da görsünler benim değerimi...hiçbir şey istemedim...herleyin ucuzuna kaçtım...mühendis gelinim var diye övündü çeyrek altın takmadı.... benim çok kötü durumda yaşayan dul teyzem bile bana burma bilezik taktı 2 tane...borç almış bişeyler satmış ama yine eli boşş gelmemiş. bunlar tatile giderken kredi aldılar ilk evlatları( sözde evlat) düğününde 50 liralık ozaman öyleydi çeyrek altın parası harcamadılar...herşeylerinin parasını biz verdik arabalarının benzininden kaldıkları otelin yatak parasına kadar kuaför paralarına kadar herşeyin parasını biz verdik .. hiçbirşey yapmadılar. şimdi de beni öldü sayıyorlar.... babamın yaptığı düğünü tabi hatırlamazlar şerefsiz soysuzlar...
neffret ediyorummmmmmmm ıykkkkkkkkkk iyce sinirlendim bak şimdiiiiiiiii

Alminaaaasss yok yazıldın valla kıızııım. :)))

walla YAZDIK KIZ NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HUUUUUUUUUUUUUUUU ben bi arayayım bari nerdeymiş............

******sevdadan haberler : ardım kızlar kocişindeymiş internet. o yüzden şimdi işleri bitince girecek..... :) sağlığı da neşesi de yerindeydi arkidişimin.... yok yazıldın dedim :) *********

walla haklısın . belki de öyledir. yani garip bir şey... mesela dün sevdalardayken ; bebek odası planlarımı falan anlattım i birden kendi kendime ulen hamile değilsin ki belki de olmayacan dedim... ama ne malum belki de hiç ummadığım anda olurm... anne olmayı hak etmicek kadar büyük bir günah işlemiş olamam heralde..
eşime hormon tedavsini nasıl vercekler ne değişecek hiç bilmiyorum walla... bekliyoruz bu perşembe profla konuşacak . bakalım ne diyecek ? ona göre bende doktora gitme durmumu netleştircem...

kızım yavaşşşşşşşşşşşş biz 1. yi yapamadık hatuna bak 2.yi garantiledi ardından 3.ye göz dikiyor......hhooppppp alooooooooooooo çatlayan yumoşların hepsini sen mi kapcannnn :)

akannehirbuların cinsimı bozukne ???hahahhahah aranızda gecen dıyaloga koptum (sevdayla).haklısın tabı cnm yanıı.asılhaftaya ayvayı yedım ben off offf:
:) öyleler valla...en iyi kaynana ölü kaynana :) hayırdır haftaya ne var beee???kızım hafta sonlarını doldurma bak plan yapıyoruz aniden bir program değşiir bişey olur

genç ol gelin değil :)

ev temizliğne başlamak için çok erken bir saat benim için bende patik öreyim dedim bebiş patiği nette buldum modelini baklm olacak mı?

gönder bakalım şu örneğini biz de bakalım..linkini eklesene buraya :) yada resmini

deryacım ne sinirlenicen be, valla benim eşim aradan bir ay gecince istersen bi ugrayalım diyo o zaman cıngar cıkıyo, ben ameliyattan 1 hafta sonra döndüm sivasa ve elinde bir kilo kirazla geldi saolsun düşüncesiz,ha onda da ben zaten evde tekim, eşim yanımda, eşimi çagırdı ki beni gel size götür diye!habire niye geldin yataydın ananın yanında sana kim bakacak dedi dedi durdu, en sonunda dedim korkma ogluna yük olmuyorum, kimseden de bişey beklemiyorum, burası evim ve ben de evime geldim dedim. aradan 10 gün gecti ben hala raporluydum anjio oldu bu sürtük ve ben ona tepsi tepsi yemek tasıdım, sırf eşimin hatrı için, daha hatır falan dinlemiyorum valla, kendime ediyorum, onlara iyilik yaptıkca içim içimi yiyor. bi defolup gitseydik surdan allahın izniyle.

YUHH KIZIM ONCA LAF ETMİŞ NE YEMEĞİ.ZIKKIM YESİN.... başka cocuu yokmu o yapsınnn sana ne be ameliyatlı kadına dediği lafa bak ananın yanında kalaydın demiş...ölüyordum seni görmek için geldim deseydin. manyak....deli bunlar walla deli de kocalar görmüyor o yönlerini... bana konnuşurken çocuğunuz olursa hafta sonralı 1-2 saat bırakırsıznı bi yere gitmek istediğinizde dei. hafta sonu çocuğumu sana niye vercem bana hafta içi bakcak adam lazım sen sevcen diye 1 saatlik çocuk yapamam kusura bakma deidm . edepsiz öyle çirkin ki yaptıkları 2 kız kardeşi var onları çekiştirp durdu bana ... bana bunu yapan beni başkasına anlatmaz mı ???hele ki şimdi görüşmüyoruzzz bire bin katar....ama n kapatalım bu konuyu hayatımıa bakalımmmmm bebeklerimize mtvie olalım kocalarımıza sarılalım...sevgi arsızı edelim ki sevgiyi sadece bizde görsünlerrr vazgeçsinler o taraftan :)

sevdammmmmmmmmmmm gelmişinnnnnnnnnnn geçmişi okuyorsundur... inşallah resim ekledim diye bana kızmazsın..murat bi sor belki kızar hopşlanmaz deid ama ben çekerken söyledim ama kızlara göstercez çekinelim diye kızmazz kızmazzz dedim...kızdınmı ?????

benim salaklıgım işte, bi kızı 3 oglu var, kız benle yasıt en ufakları, omuzlarda tasınmıs, doktor, en büyük abi evli bi kızı var 2 yasında, o gün diger gelin ve tüm kardesler de onlardaydı, salaklıgıma doymayım 10 kişilk yemekler yapmıstım...torun yaramazmıs da diğer gelin yapamamıs! biz nişanlıyken evlendi o abisi, ve gelinleri hakkında bana konusuyolardı yası geçmiş çirkin zayıf da cocuk bile yapamaz diye, şimdi de kıcından ayrılmıyolar, benim midem kaldırmıyo böyle seyleri!
valla ben allahın gücüne gitmesin ama kayınvalidemin elinden pişen bişeyi yiyemiyorum, çok pasaklı, yeşilliği sebzeyi hiç yıkamaz, mutfakta ayagının altı yapıs yapıs olur, allah kısmet eder de bi bebegimiz olursa ben de bırakamam yani ona, hasta olur cocuk:roflol:

belki uğur getirir die listeyi ben güncelledim..renklendirdim süsledim....bakalım belki de bana uğurunu böyle getirir....

hamiş olan herkeseeeeeee maşallah diliyorummmmmmm

haydi Bismillahirahmanirrahim....

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROHEN+IGNE
109.zazez......................................... .................KLOMEN+CATLATMA IGNESI

deryaberil........................................ ...................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... ......2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ....................patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84...............................................................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

OCAK AYI LİSTESİ

meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
CETREFİLLİ...........................2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİŞİKUŞ................................15 ŞUBAT

Son düzenleme:
KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: K LOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147.....................................................KLOMEN+IGNE
106.a&s.............................................................. bcg
107.sultan1984...................................................ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51.....................................................SEROHEN+IGNE
109.zazez..........................................................KLOMEN+CATLATMA IGNESI
deryaberil....................................................
umutlu22.....................................................
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

OCAK AYI LİSTESİ

zazez:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 OCAK
penyez26:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM.............1 ŞUBAT
SERSELO.............................2 ŞUBAT
CETREFİLLİ...........................2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................6 ŞUBAT
KUZU84................................12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
DİŞİKUŞ................................15 ŞUBAT

KISLARRR GUNAYDIN..............
kım yok yazdı uleyn benı kocamın ısı vardı ınternette onu bekledım o yuzden gıremedım.
serselo or patıklerı sen bana verırsın kızlar buarada ben bırsuru sey ordum bebegımın cınsıyetı bellı olsun dıger orduklerımın hepsını sıze dagıtacagımm
evet dun deryalar bıze geldı kocamla ben cok memnun olduk guzel bırgun gecırdık en kısa zamanda tekrarlarız.
seldacım sızde gelseydınız cok daha guzel olacaktı kısmet bırdahakı sefere
anaaaaa kadına bak kocalarımızında resmını eklemıs
sımdıden soyleyeyım bızım aramızda sevı yelı bır bırlıktelık varrr :)) kocamla resmımız yayınlandı ya o yuzden soyledım hehehe
zazez cok tbrk ederım degerının yukselmesıne cok sevındım
ozlemcımm gecmıs olsunn dıkkat et kendıne
ceterfıllı senınde adet tarıhını degıstırdım merak etme
umutttluummm sanada kocaman opucukler rusvet babında :)) yok yazma dıye hehehehe.

huhuuuu son durumunuzu bıldırın meraktan catlatmıyınn uleynnnn

sevda listeyi ben güncellemiştim....... baksana bi beğendinmi ?????değiştirdim kızmadınsa... :) sizleri pembiş yaptım bizi lila... pembiş olmak için çalışcazzzz :)

bir de ben bişey sorcam yaa....... listedeki hamiş olanlardan %100 doğuranlar v ar...nerde onlar...adet bumu hamile kalana kadar mı ? sonra bırakılıp gidiliyormu???? hamile olanlar varsaa okuyorlarsa bebişlerinin resimlerini yollasınlar nasıllar anlatsınlar...öyle değilmi????

Tamam tamam sevdacığm, yok yazmadık. Sadecene şantajdııı :)))
He yaa Derya haklısın vallahi. Hamiş olan kayıplara karışıyor. Valla ben 15 aydan beri bu topicteyim, kimler geldiii, kimler geçtii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…