merhaba canım .. bu ay ben de klomen kullandım... doktorum 8-9.gün gel dedi. 8. gün gittim yumurta olmamış daha dedi 11. gün gel dedi. 11 . gün yine gittim . hala olmamış yumurtan yok dedi. neden olmamış deidm . geç oluşabiliyor bazen dedi. tekrar çağırmadı çünkü eşimde problem vardı bu ay böyle geçsin bakalım eşinin sorununu çözelim sonra bakarız dedi. . . ama ben 16. gün yumurtamın çatladığını hissettim . inşallah yanlış hissetmemişimdir. o nedenle üzme kendini geç gelişmiş olabilir...neler neler oluyor..bak benim bi r defasında yumurtam gelişti tam normal boyuttayken çatlatma iğnesi vuruldu. çatladı diye düşündüm adet olmadım 10 gün geciktim test yaptık ultrasona girdim yumurtam hiç çatlamamış drek kiste dönüşmüş.... o nedele herşey olabilr..
geç yumurta gelişimi ; geç çatlama ; geç döllenme.... olma yada olmama ...
hereşeye hazır olmalıyız.... hayat mucizellerle dolu..Allah ne zaman "ol" derse o zaman oluyor buna inanıyorum ben....
bak bu topicte alminas arkadaşım ; tüp bebek iin randevu aldı bekliyordu adet olacağı günü . adet olunca tedavi başlatılacaktı çünkü.. ben hep glüyordum kızım normal yolla olursa görürsün çok güleriz o zaman dye... adeti 3 gün gecikti. testi yaptı POZİTİF...şimdi "12 haftalık hamile...
o yüzden Allah ne zaman takdir ediyorsa o zaman oluyor....
umudunu yitirme ....
( kızlarrr bu cümleleri benmi kurdummm???2 hafta önce sperm sayımız az diye deli gibi ağlayıp ümitsiz vaka modundaydım...ne oluyor bana ; değişmişim :) ? )
haklısın bitanem senin 2 tane varmış allah onlara sağlık versin acılarını göstermesin inşallah meleğime kavuşurum
benim gibi yap........... görüşmeeee:)
dün çok komikti bizim görüşmediğimizi sevda unutu galiba. bebeğe kim bakcak istanbulda kalmak istemiyorum o yüzde izmire gideyimmki annem bakar diyorum... sevdada kaynanan bakar dedi.. yaa tabi görüşmüyoruz dedim ; ben kaş göz modundayımm.. bakarlar torun olunca dedi yok bakamazlar yaşlı onlar dedim...
beni istemeyene ; kocama bizim için bekarsın artık düğünü evlendiğini herşeyi siliyoruz diyen kişiye bebeğimimi emanet ederim ..ASLA !!!!!!
saol canım çok güzel şeyler yazmışsın...
ilk defa bi doktor bana böle diince afalladım ama burda sizlerle öğreniorum işte..
umarım yarın gittiğimde doktordan güzel haberler alırım
Sultaaanııım, kız Allah mı söyletti kaydirigubbakcemile2 2 tane var senin demişsinn. Şimdilik 1 tane amaaa, inşallah yakında 2 tane olur. Zaten bi dane daha doğurayım hayırlısıyla, hemen ardından bi tane daha patlatıciiimmm. sositososito
Kolay gelsin datluuumm. Renkarenk ör emii
ayy canım hiç cıkmıyo deil mi yapılan şeyler, allah onlara muhtac etmesin, boşver, ben kist ameliyatı için ankaraya gidecegimde söylemiştik kayınvalideye kist oldugunu ve daha 3 aydır bebek istiyorduk, 10 aydır o yüzden mi cocugun olmuyo dedi, eşimin sperm sayım testini ben de ünide calısmama ragmen gidip görümcem aldı herkesin yanında bana verdi...aamaaan daha neler neler, allah ıslah etsin onları. ben sefamı sürüyorum valla, diyorum eşime, ben prensesim ve insanların benimle görüşmesi için beni haketmesi gerekiyor, anangil beni görmeyi haketmiyor:roflol:
kız derya bana günaydın yok mu?:sinifsinif:
amin inşallahhhhhhhhhhhhsanada günaydın canım inşalah 2010 da hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız :enbuyukkk:
ben patik örüyorum:hulya:
ayy canım hiç cıkmıyo deil mi yapılan şeyler, allah onlara muhtac etmesin, boşver, ben kist ameliyatı için ankaraya gidecegimde söylemiştik kayınvalideye kist oldugunu ve daha 3 aydır bebek istiyorduk, 10 aydır o yüzden mi cocugun olmuyo dedi, eşimin sperm sayım testini ben de ünide calısmama ragmen gidip görümcem aldı herkesin yanında bana verdi...aamaaan daha neler neler, allah ıslah etsin onları. ben sefamı sürüyorum valla, diyorum eşime, ben prensesim ve insanların benimle görüşmesi için beni haketmesi gerekiyor, anangil beni görmeyi haketmiyor:roflol:
Alminaaaasss yok yazıldın valla kıızııım. :)))
Deryacığıım, büyüyorsun anacığıım. :roflol: Allahım içine annelik sabrını veriyor. Hatırlıyor musun benim sabrıma hayred ediyordunuz Alminasla birlikte. Allahtan gelene boynumuz kıldan ince maalesef. Hem eşinde sorun çıktıysa ne olmuş. Daha iyiyaaa, hormonları sen değil, eşin yutacaakk. İyi tarafından bak şekeriiimm. yerimseniben
kızım yavaşşşşşşşşşşşş biz 1. yi yapamadık hatuna bak 2.yi garantiledi ardından 3.ye göz dikiyor......hhooppppp alooooooooooooo çatlayan yumoşların hepsini sen mi kapcannnn :)Sultaaanııım, kız Allah mı söyletti kaydirigubbakcemile2 2 tane var senin demişsinn. Şimdilik 1 tane amaaa, inşallah yakında 2 tane olur. Zaten bi dane daha doğurayım hayırlısıyla, hemen ardından bi tane daha patlatıciiimmm. sositososito
:) öyleler valla...en iyi kaynana ölü kaynana :) hayırdır haftaya ne var beee???kızım hafta sonlarını doldurma bak plan yapıyoruz aniden bir program değşiir bişey olurakannehirbuların cinsimı bozukne ???hahahhahah aranızda gecen dıyaloga koptum (sevdayla).haklısın tabı cnm yanıı.asılhaftaya ayvayı yedım ben off offf:
ev temizliğne başlamak için çok erken bir saat benim için bende patik öreyim dedim bebiş patiği nette buldum modelini baklm olacak mı?
deryacım ne sinirlenicen be, valla benim eşim aradan bir ay gecince istersen bi ugrayalım diyo o zaman cıngar cıkıyo, ben ameliyattan 1 hafta sonra döndüm sivasa ve elinde bir kilo kirazla geldi saolsun düşüncesiz,ha onda da ben zaten evde tekim, eşim yanımda, eşimi çagırdı ki beni gel size götür diye!habire niye geldin yataydın ananın yanında sana kim bakacak dedi dedi durdu, en sonunda dedim korkma ogluna yük olmuyorum, kimseden de bişey beklemiyorum, burası evim ve ben de evime geldim dedim. aradan 10 gün gecti ben hala raporluydum anjio oldu bu sürtük ve ben ona tepsi tepsi yemek tasıdım, sırf eşimin hatrı için, daha hatır falan dinlemiyorum valla, kendime ediyorum, onlara iyilik yaptıkca içim içimi yiyor. bi defolup gitseydik surdan allahın izniyle.
YUHH KIZIM ONCA LAF ETMİŞ NE YEMEĞİ.ZIKKIM YESİN.... başka cocuu yokmu o yapsınnn sana ne be ameliyatlı kadına dediği lafa bak ananın yanında kalaydın demiş...ölüyordum seni görmek için geldim deseydin. manyak....deli bunlar walla deli de kocalar görmüyor o yönlerini... bana konnuşurken çocuğunuz olursa hafta sonralı 1-2 saat bırakırsıznı bi yere gitmek istediğinizde dei. hafta sonu çocuğumu sana niye vercem bana hafta içi bakcak adam lazım sen sevcen diye 1 saatlik çocuk yapamam kusura bakma deidm . edepsiz öyle çirkin ki yaptıkları 2 kız kardeşi var onları çekiştirp durdu bana ... bana bunu yapan beni başkasına anlatmaz mı ???hele ki şimdi görüşmüyoruzzz bire bin katar....ama n kapatalım bu konuyu hayatımıa bakalımmmmm bebeklerimize mtvie olalım kocalarımıza sarılalım...sevgi arsızı edelim ki sevgiyi sadece bizde görsünlerrr vazgeçsinler o taraftan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?