alminas derya emeginize sağlık kızlar, listeye gelen geldiği gibi üst listeye cıkacak inşallah allahın izniyle.Kızlar ben kaÇar mİgrenİm tuttu akŞamdan berİ sİzİ merak ettİm geldİm ..lİsteyİ gÜncelledİm...ekle dİyen herkesİ yazdım yenİ tarİhlerİnİ..sevdam meŞgul galİba onun yerİe yaptım lİsteyİ....
Haydİ tatlı geceler..... ÇalıŞaanlara bol Şansssss
alminas derya emeginize sağlık kızlar, listeye gelen geldiği gibi üst listeye cıkacak inşallah allahın izniyle.
herkese günaydınlar kızlar, ben hala griple bogusuyorum, ama doktorumun verdiği günleri alnımın akıyla tamamladım, şimdi gün aşırıdan devam edip bekliycez bakalım 2 şubatı:)
kızlar bu gece rüyamda gülcangülcanı(topikte tanıyanlar vardır) gördüm onu görmediğim ve tanımadığım halde bebeğini kaybettiğini gördüm bebeğine aldığı tüm eşyaları bi yatağın üzerine sarıp koymuştu rüya tabirinden anlayan var mı içinizde ve her yerde kar vardı etraf bembeyazdı
GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeze...
gunaydın sekerler uyuyamadım gerı kalktım serselom cok haklısın ufak bebıste uyutmuyor buyugude
ufaklık rahatsızlık verıyor buyugude gece 2 ye kadar calıstı tabı benıde calıstırdı maıl yaz sayfa duzenle cay kahve meyve servısı sakın uyuma benımde uykum gelır calısamam dıyor sabahta 5 30 da kalktı yollara dustu toplantısı var karsıda sılıvrı tarafında oraya gıttı e kahvaltı hazırla yolcu et tabı bende 5 30 da uyandım sonrada uyku tutmadı yatamadım gulcanı tanıyorum umarım bebısı ıyıdır saglıklıdır
hayırdır inşallah, kan görmek rüyayı bozar derler, inşallah iyidir o arkadasın bebegi de kendi de...kızlar bu gece rüyamda gülcangülcanı(topikte tanıyanlar vardır) gördüm onu görmediğim ve tanımadığım halde bebeğini kaybettiğini gördüm bebeğine aldığı tüm eşyaları bi yatağın üzerine sarıp koymuştu rüya tabirinden anlayan var mı içinizde ve her yerde kar vardı etraf bembeyazdı
günaydın saol kuzucum, ben gribe razıyım valla yeter ki dediğin gibi bekledigimize değsin inşallahgünaydın cnm gecmış olsunnn ya umarım bıran once atlatırsın.hadıbakalım inş bekledıgımıze deger cnm :Saruboceq:
yaaaa o zaman kahvaltını yap da yat dinlen canım yazık ama bebişe de sana da, aç bi film, al önüne koca meyve tabagı, ooohhhh ben evde olsam var yaaakaydirigubbakcemile3gunaydın sekerler uyuyamadım gerı kalktım serselom cok haklısın ufak bebıste uyutmuyor buyugude
ufaklık rahatsızlık verıyor buyugude gece 2 ye kadar calıstı tabı benıde calıstırdı maıl yaz sayfa duzenle cay kahve meyve servısı sakın uyuma benımde uykum gelır calısamam dıyor sabahta 5 30 da kalktı yollara dustu toplantısı var karsıda sılıvrı tarafında oraya gıttı e kahvaltı hazırla yolcu et tabı bende 5 30 da uyandım sonrada uyku tutmadı yatamadım gulcanı tanıyorum umarım bebısı ıyıdır saglıklıdır
topiğimiz eski günlerine yavaş yavaş dönmeye başladı:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?