Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhaba akşam hepimiz için dua ettim umarım yüce allahım sesimi duymuştur ve dualarımızı kabul etmiştir. dün benim adetimin 10. günüydü akşam doktor kontrolüm vardı bu ay ben yumurtlama ilacı kullanmadım yumurtalarımı kendi haline bıraktı doktor fakat hiç büyüyen yumurtan yok dedi yani ilaçsız kesinlikle yumurtlayamıyorum benim sorunum %99 yumurtlamama imiş. fakat yinede içimizin rahat olması için herhangi başka bir sorun olup olmadığını anlamak ve tedaviyi ona göre yönlendirmek için birdahaki adetimde rahim filmi çektiricem doktorum rahim filmin iyi çıkarsa ilacın dozajını arttırırız oda olmazsa iğnelere geçeriz dedi inş. herşey yolunda gider.

kızlar bu arada önemli bir noktayı atlamışım doktor bana büyüyen yumurtan yok dedi fakat benim adetimin 8.günü benden acayip bi şekilde yumurta akı kıvamında bişeyler geldi acaba o gün yumurtlamış olabilirmiyim. eğer yumurtladıysamda bunu doktor ultrasonla baktığında anlamazmıydı sonuçta dün 10.gündü yani aradan 2 gün geçmiş. bu yumurtlama ultrasonla anlaşılmıyormu?

hadi kızlar bayrama az kaldı bayram hediyesi veren yokmu yaw hani hamişlerimiz cocosh cum sonuç ne oldu yazmadın ???? unuttun bizi dimi????

bende 19 eylulde gonophane kullandım çarsamba gunu 24 undede ovıtrelle le catlattık yumurtaları benım ıcınde dua edın lüffennnnnnnnn...

nasılsın cicim moraller nasıl bu geceyi değerlendirdin umarım sakın boş geçmeseydin tüm dualar kabul olurmuş tüm melekler bağışlansın kullar diye allaha yalvarırlarmış yaaaaŞeniz

iyiyim canım moralim hastalanınca bozuktu kafamçokkarıştı ama düzeldim bayramda ailemein yanına gidecegim :lepinları görücegim için heycanlanıyorum yani morelimi düzeltmek için birşeyler buluyorum malesef pek fazla birşey yapamadım :Saruboceq:sadece dua ettim hasta oldugum için.... sen nasılsın okulun bitti allah hayırlısıyla birde bebek verir artık inşallah :sm_cool:

herkes tatile gitti herhalde kimse kalmadı bitek ben mi varım yani yaaaaa kızlar ben de beyramdan sonra dr a gitcem heralde bu ara fazla çalışamıyoz hem ramazan hem de bayram ya annemler geldi köye gitcem yarın bi hafta yokum eşim biraz evde kalcak bayramda çıkar herhalde...... yani çalışmalar zayıf zaten ben herhalde böle hamiş kalamıcam dr şart oldu bırak bebişi regl olursam ne ala korkuyorum ya kesin giderim beyramdan sonra bakalm ne dicek bu seferrrr

canım bende buralardayım pazartesi gidiyorum bende gidicem adetin 12 günü çagırdı yumurtalıklara bakıcak hayırlıs olsun hepimiz için canım haberdar et beni merak ederim.. allah yardımcın olsun...

canım bende buralardayım pazartesi gidiyorum bende gidicem adetin 12 günü çagırdı yumurtalıklara bakıcak hayırlıs olsun hepimiz için canım haberdar et beni merak ederim.. allah yardımcın olsun...

canım benim öle belli bi tarih yok regl olunca gidecem yani tedaviye başlamak için hazır okul da bitti hızlansın şu işler netten bebek yataklarına bakmaktan sıkıldım almak istiyorum içinde bebeğim olsun anne olayım babası mutlu olsun istiyorummm doğum yapanların hikayelerini okuyorum kk da yeni doğanların resimlerine hatta aldıkları kıyafetlere beşiklere çoraplara bile bakıyorum 1 sene olacak 1 ay sonra çok olmadı ama yoruldum napayım mevlam bilir tabi en hayırlı zamanı ama allahıma yalvarıyorum nolur bende arkadaşlarımda hamiş olalım en hayırlı ve en yakın zamanda hayılrısıylaaa sen yazarsın durumu ben daha sonra okurum bakalım ne dicek dr unnn

mrh kıslar bugün bana kimse bişey yazmadı çok üzüldüm

ay canım kusura bakma ne yazmıltın kaçırmışım sanırım çok özür dilerim burdayım söle şimdi bak o saniye cevap yazcam sözzzz

evet beklemek zor geliyor gerç.ekten ama elden ne gelir bizimde 15 bitti istemeye başlıyalı tamam canım haber veririm...

:çok üzgünüm:
hadi kızlar bayrama az kaldı bayram hediyesi veren yokmu yaw hani hamişlerimiz cocosh cum sonuç ne oldu yazmadın ???? unuttun bizi dimi????

kızlar benden bu ayda ümit yok adetim tam bugun geldi adetin 5.gunu klomen kullancam artık ekim listesine yazın benide kısmet artık allah buyuk

canlarım bayram sonra sı görüşmek üzere herkesin ramazan bayramı mübarek olsun rabbim hayırlısıyla seneyeki ramazana da ulaştırır sağ selamet kimbilir belki anne oluruz o zamana rabbim nasip ederse

listeyi bayramda düzeltemicem malum köyde net yok burda olan arkadaşlar yazıdan alıntı yapıp kendilerini düzenleyebilirler ya da yazarlarsa ben bayramdan sonra okuyup hallederim

tekrardan HAYIRLI BAYRAMLARRRR

hadi hayirlisiiiiiiii

selam kızlar
ben buralardayım
tatil matil yok bize
fırsat buldukça uğrarım size
malum temizlik, baklava, dolma derken iş çok

Maviş83 canım kimse olmadığı için cevap yazmamışlardır
ben olaydım yazardım yerimseniben
selam vermek için girdim, alışverişe gitcem
akşama görüşürüz inşallah kendnize iyi bakın

hayırlı bayramlar a.s.

oooo canım eselemcim pek hamarat gördüm seni :roflol:bayramda sanamı gelsek acaba dolmalar baklavalar cokacimcoook

yaaa kızlar ben bugun yanlızım:1closedeyes: iftara çagıran yokmucokacimcoook beni eşim işte yada:sm_cool: siz toplanın gelin iftara bana hadi :içelim:

artık buraya kimse girmiyor sanırım neyse ben yarın memleke gidiyorum şimdiden herkezin ramazan bayramı kutlu olsun aileniz ve sevdiklerinizle geçirmeniz dilegiyle kendinize iyi bakın öptümmm

bismillahirrahmanirrahim

25.09.08 itibariyle listemiz

hayirli ramazanlar

*******klomen veya gonaphene kullananlarinlistesi******************

eylül ayi listesi

gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::5eylül????????????????
Nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::8eylül????????????????
Sadolin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15eylül????????????????
Nehir::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20eylül???????????????
Perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20eylül???????????????
Tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::20eylül???????????????
Raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::20eylül???????????????
Jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20eylül???????????????
Dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::26eylül???????????????
Asistantrus ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 eylül
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 9eylül
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29eylül
kirmizibeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 0eylül
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ???
****üslub****..................................... ..?????
Lolo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::?????
Yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
Oelfidao:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
D.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????

işte ekim listesi iki bayram arasi müjdeler çoğalsin inşallah

dorukk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::1ekim
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1ekim
handefe::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::1ekim
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4ekim
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5ekim
gülceza::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::6ekim
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::6ekim
rosem::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7ekim
zeynepela::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :8ekim
papatyaaaa ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10ekim
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11ekim
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::11ekim
beyaz melek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11ekim
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11ekim
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13ekim
(((eslem)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13ekim
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14ekim
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15ekim
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15ekim
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17ek im
betty0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19ekim
aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::24ekim
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::?????
Gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
Nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
Sunnes:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????[/color
elmas kahraman::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::27ekim

**************klomen veya gonaphene ile hamiş kalanlar**************

babyface::::::::::::::::::::::::::::::klomen:hoora y:
Tuse2006 :::::::::::::::::::::::::::::::klomen
Eminekaya::::::::::::::::::::::::::::klomen:hooray :
Giznur:::::::::::::::::::::::::::::::::::::klomen: hooray:
Eylul166 :::::::::::::::::::::::::::::::gonaphene
Beyazbulut:::::::::::::::::::::::::::gonaphene:hoo ray:
Fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::gonaphene
Irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::gonaph ene
Xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::gonaphen e
Yiğido17:::::::::::::::::::::::::::::::::ilaçsiz:h ooray:

burdan devam edelim lütfen sema olmadığı için ben düzenledim kendimi listeden çıkardım çünkü doktor kontrolünde 1 ay ilaç kullandım ama doktorum ilaca gerek kalmadan yumurtladığım sorunum olmadığı için hormonları bozmayallım dedi tekrar ilaca başlarsak listeye tekrar eklenirim Allah yar ve yardımcımız olsun

kızlar herkese hayırlı bayramlar dilerim.şimdiden bayramınızı kutlamak istedim yarın büyük bi ihtimal giremem net, malum iş güç temizlik felan hepinizi öpüyorum canlarım.inşş iki bayram arası hamişlerimiz çoğalır.

canım benide listeye eklerseniz sevinirim klomenle 2ayım ama hiç bir gelişim yok çok üzülüyorum allahım hepimizin yardımcısıolsun hepimiz için dua ediyorum her gece emin olun herkes bebeksahıbı olsun annelık duygusunu rabbim hepimize tattırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…