Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gurbet gelini kullanıcısından alıntı
arkadaslar ekim ayinin ilk iyi haberini vermek istiyorum dunden beri sabirsizlaniyorum buraya yazmak icin bende HAMISIM:)))
Allah'im tum isteyenlere nasip etsin zamani gelince oluyomus arkadaslar bunu anladim bunu anlamakta 15 ayimi aldi Allah daima hakkimizda hayirli olani versin

arkadaslar bende pazar gunu baslıcam klomene cok heyecanlıyım 13 de de kontrolum var eger 2 ya daha hamıle kalamassam laroskopı yapacak dr um cunkı sag tupum tıkalı cıkmıstı rahım flımınde herhalde tedavıyı keserım laroskopı yaptırmam ooof bılmıyorum kafam karısık

kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz çok oldu adet olalı bu ayki tarihim 23 ekim hayırlısı allahtan bu ayda tedavi oldum bakalım bugün ultrasona girdim çok küçüktü yumurtalar 2 günde bi gidip gelecem allah hepimizin hakkında hayırlısını versin bebek için dua var bende yarın yazıcam şu an yanımda yok herkeze iyi akşamlar

selam arkadaşlar aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz beyaz melek inşallah tutmuş bebegim seni allah herkezin gönlüne göre versin bende pazartesi yumurta takipine gidicem bakalım ne diyecek doktor inşallah büyümüşlerdir aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım

arkadaşlar ben bu ay hapı 5 gün içmem gerekirkene 6 gün içtim bir şey olmaz dimi..jenefer hayırlısı olsun hakkında inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız...

Kızlarcım uzun bir bayram tatilinin ardından güzel haberlerle döndüm,adetimden 6 gün önce kan testim 20,6 cıkmıstı hatırlarsanız 2 gun sonra tekrar yaptırdım ve sonuc 93,1 tabı ben mutluluktan ucuyorum halada rüyada gibiyim,Bu salı ilk dr.randevum var umarım rsey ıyı gıdıyodur,bu arada bılmeyenler ıcın anlatmak ısıtıyorum bu benım klomenı ılk kullanısımdı ve allah cok sukur sonuc (+)yüce rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder,(ben bu ay sureklı atesımı olctum yumurtlama gunumu ve hamıle oldugumuda onunla teyıt ettım tavsiye ediyorum)hepınızı cok sevıyorum kocaman optum mucxxx
(Semacım ılgın ıcın cok tesekkurler cnm...)

sevgili cocosh tebrik erderim canım allah kucagına almayı nasip etsin bayramda bebek haberi alıcagımızı tahmin etmiştim bak senin bebişinmiş gelen kendine dikkat et canım

arkadaşlar bu ay doktor verdiği klomen adında bir ilaç kullandım.adetin 5.günü başlayarak 5 gün süre ile kullandım.yumurtlama dönemimin 12.ve 14 günlerinde çalışmlara başladık fakat araya bayram girdiği için yarıda kaldı(mübarek günlerde yapılmaması grektiğini öğrendim).şimdi klomen sadece yumurtalama kaltesinimi artırıyo onu merak ediyorum.çünkü burda okuduğum kadarıyla çatlama iğnesinden filan bahsediliyo ama bana öyle bişi söylenmedi.lütfen bana yardım edin.kafam çok kaıştı.fisfisfis

slm kızlar,semacım öncelikle listede düzeltirsen 11 yada 12 ekimde adet olmam gerekiyor,bu arada karnımda kasığımda sancılar var ve belim ağrıyor,hamile olma umudum var,ateş takibi yapacağım,ilk ölçümümde adetime 5,6gün varken 36.8çıktı ama akşam ölçtüm,bekliyorum heyecanla

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

05.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11EKİM
moril:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EKİM
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13EKİM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
serenelar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::23EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????

HABER ALAMADIKLARIMIZZ DURUMUNUZ NEDİR?????

nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20EYLÜL???????????????
tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL???????????????
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL???????????????
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29EYLÜL???????????????
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL???????????????
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????????????
****ÜsLuB****..................................... ..????????????????????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
OelfidaO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::????????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::
[/FONT

selam kızlar ben malesef 30 eylülde adet oldum ama zaten olmayacağı belliydi. tamda aşılama yaptırmaya karar vermişken kist oluştuğunu öğrendim.o kadar moralim bozulduki anlatamm 2 ayda anca geçer dedi doktor. oysa ben doktora söylemiştim klomen bazı arkadaşlarımda kist yaptı die hayır bişi olmaz die beni ikna etmişti şimdi o kadar sinirli ve gerginimki doktora anlamam kızlar..ilaç felanda vermedi kistin geçmesi için.4mm çapında bir kistmiş.acaba diyorum başka bi doktorada gitsemmi kist için. sizlerde nasıl olmuştu anlatırsanız çok sevinirim...

merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile arkadaşları kutluyorum. Ben geçen ay ilk defa gonaphane kullandım. Normal adet tarihim 8. ama ben hep 2-3 gün erken olurum. Bütün adet belirtileri yaşadım sanki olacak gibi hep bekledim ama şimdiye kadar bişey yok. Adet belirtilerinin hepside bitti. Çıkan sivilceler bile geçti. Acaba gonaphane kullandığım için mi böyle oldu yoksa hamilelik olabilir mi gerçi daha zaman var ama meraktan çatlıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olsun. test yapıcam ama daha erken diye yapmakta istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

geçmiş olsun.çok üzüldüm.inşallah çabuk geçerde hemen hamiş kalırsın.bence başka doktora git.bende ilk defa klomen kullandım.adet günümü bekliyorum.ben şimdi korkmaya başladım.bilmiyordum böyle birşey yaptığını.

hoşgeldin moril kusura bakma canım henüz herkes toplanmış degil sayfaya
gebelik şüphen varasa canım kan testinde çıkar istersen yaptırda bizide haberdar et hamiş haberine o kadar ihtiyacımız varki bize moral olursun inşallah hamişsindir belirtilerin adet sancısı gibi degil degilmi öyle olsa anlardın zaten neyse güzel haberini bekliyoruz arkadaşım

merhaba doruk aynı şeyleri bende yaşadım ben klomeni farklı aylarda iki defa kullandım ikisindede kist oluştu ve ikisindede 2 ay boyunca kistin geçmesi için doğum kontrol ilacı kullandım yani doktorum verdi.geçti iki ay sonunda ama yine klomen kullanıcam bu ay klomensiz olmuyo sanırım bu ay ilk defa şaker ilacı kullandım birde neden bilmiyorum ama buradaki bazı arkadaşlar hamileliği kolaylaştırdığını söylediler sağolsunlar bakalım ne olacak.sen moralini bozma geçer.

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bayram müjdesi veren arkadaşı tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin bizim yaşayamadığımız hayacanı yaşıyor.onun adına ben çok sevindim.bu arada benim listedeki tarihime soru işareti yapmışsınız haklısınız ya ben bayram tatili hazırlık falan derken baya ihmal etmişim benim tarihim 15 ekim ama benim bu ay pek umudum yok bu ay şeker ilacı kullandım klomen kullanmadım.yinede ya nasip.hayırlısı bakalım.görüşmek üzere...

tebrik ederim çok sevindim.allah kucağına almayı nasip etsin.bayram sonrası çok güzel bir haber verdin bizlere.biraz daha umut doluyuz.

canım tebrik ediyorum allah saglıkla kucagına almayı nasip eder insalah yarın dr kontrolunden sonra yazmayı unutma umarım keseyi hemen gorursunuz

klomen yumurta sayısını artırıyor dolayısıyla bir yumurta ile olan sans iki yumurta ile dahada artmıs oluyor ayrıca kalitesini artırdıgı da soyleniyor iki yonden etktisi var yani kolaylastırdıgı kesin hamile kalmayı ama buyuk oranlarda bir kolaylık değil bu yuzde 5 vs gibi etkisi olumlu olraka var diye biliyorum

dorukcum aynı seyi ben yasadım iki ay evel klomen kullandım ve sonra adet oldum 3. gunu gittim dr a 26 mm lik yumurtam aynen duruyordu ve irili ufaklı birsuru yumurta olusmus ve catlamamıstı . dogum kont hapı kullandım sonra yine adet oldum ikinci ay yine gittim 26 mm lik yumurta yok olmustu ama birtane 12 mm lik yumurta kalmıstı bunun için tekrar dogum kontrol hapı içtim ha bundandan da emin değilim 12 mm için dogum kontrol hapı verilmelimiydi gereklimiydi bilemiyorum ama birçok kisiye dr bu durumda ilac vermemis tekrar. dolayısıyla ikinci ay yine dogum kontrol hapi içtim klomen uç ayımın yok olmasına neden oldu. dr u m bu ay genophene ile deneyelim dedi yine kist olur ve iki ay yine dogum kontrol hapı kullanmamg erekir diye çok korkuyorum bende ik imarka kulandım ikiside mide bulantısı yaptı . sersem gibi gezdim ozellikle ginera içtigim son bu ay yani. umarım yine kist olmaz yine kulllanırım ve yine kist olursa uçunucu kere bu ilacları kullanmayı dusunmuyorum.

kimse bana hoşgeldin bile emedi

moril hosgeldin bayramtatili oldugu için pek çok kisi pc basında değildir. bende 10 gunden sonra bugun ancak girebildim tekrar hosgeldin

ya banada yardımcı olun gebelik bölümüne başlık açtım ama cvp veren olmadı....

benim bugün adetimin 3. günü dr. yumurtalarımın gelişmediğinden dr. bana klomen verdi ve 5. günü başlayacaksın dedi.... şimdi bu 5. günü ve 3. günü kullanmak neye göre değişiyor ben bugün başlasam ne olur.....

diğer sorum dr. bana klomeni günde 1 tane kullanmamı söyledi fakat kullanım şekli farklı yarısını sabah yarısını akşam olmak koşuluyla günde 1 tane kullanacakmışım niye böyle günde bir tane bütün olarak kullansam olmazmı birde sabah yada akşam başlamak bir şeyi değiştiriyormu cevaplayın nolur kızlar teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…