Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba
canım çok sevindim yaa:teytey: hadi inşş hayırlı haberlerini bekliyoruz.

iyi akşamlare kızlar biraz önce kahverengileri gördüm bu ayda ümit bitti..allahın taktiri birdahaki tahmini tarihim 24 ekim eklersen sevinirim semacım herkeze hayırlı iftarlar...
üzülme canım inşş önümüzdeki aya:CüvCüv: hamiş kalırsın.

kızlaaaar kandiliniz kutlu olsun hayırlı kandiller.bu gece namaz kılıp bol bol dua edin bacılarım.bu mübarek gecede Mevlam ellerimizi boş çevirmez.ben namazımı kılıp kur,anı kerim okuyup hepiniz için dua edicem.sizde benim için edin kızlar Mevlam karşılıklı dualardan çok hoşlanırmış.hepinizi öpüyorum bol hamişli günler.

Canim çok saol hepimizin kandili mübarek olsun bu gece hepimiz için dua edicem bende. Kizlar sizede bişiy sorabilirmiyim acaba bu gece ibadetimizi yapsak ondan sonra çalişma yapsak acaba günah olurmu bilgi verirseniz sevinirim

hadi bakalım hayırlısı canım aşılama için çok acele etmedinmi daha 2. ayın değilmiydi senin tatlım ne kadardır korunmuyodun

hoşgeldin klomen veya başka bir ilaçla kesin hamile kalinacak diye bir garanti yok canim inşallah rabbim verirse kaliriz hepimiz

aminnn inşallah bende herkezin mübarek kadir gecesini kutluyorum hayırlara vesile olur inşallah rabbim bir dahakiş kadir gecesini bebişlerimiz yataklarıda mışıl mışıl uyurken geçirmeyi nasip etsin cümlemizim bu mübarek cuma günü inşallah dualarımızı mevlem kabul eder

Canim çok saol hepimizin kandili mübarek olsun bu gece hepimiz için dua edicem bende. Kizlar sizede bişiy sorabilirmiyim acaba bu gece ibadetimizi yapsak ondan sonra çalişma yapsak acaba günah olurmu bilgi verirseniz sevinirim

tatlım mübarek gün ve gecelerde ilişkiye girilmez sen bu geceyi es geç bence tatlım

Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba

cocosh tebrik e delimmi test sonucunu alıdınmı ? anlatıklarına bakılrısa bence hamilesin ve kanda 20 cıkan deger testte ç ok silik çikar testler z aten 20-25 ve ustune duyarlı silikç ıkması çok normal seninki tam alt sınırda ama net sonucu insalah yazarsın bize bgun.

arzucum kesin lik diye birsey olurmu hiç bu konularda. herseyi dort dortluk yernide tamam uygun olaninsanların bile sebehsiz yere çocug olmuyor yıllarca kesin diye birsey yok. bebek ana rahmine dusene kadar kesinlik yok ama sansı artıratibilyorklomen yumurta sayısını arttırıyor ve kalitesini boylelikle sansın kullanılmayan aya gore %10-15 gibi kimi dr un yorumu bu değisiyor.

honey 26 mm yumurta çok buyuk . benimde iki ay evel klomen i ilk kulnadıgım ay 27 mm bir adet yumurtam olmustu . ve dr um catlatma ignesi verdi birkaç sitede dr lar ayazıp sordum iki kisi kesinlikle igne yapılmamalı hormon sonucta tetikler ve kiste donusebilir dedi ben yaptırmıstım artık ve akabinde adet oldum dr a bir gittim o 27 mm lik duruyor onun haricinde bir surukuçuk kuçuk kistler olusmus iki aydır dogumk ont hapı kullanıyroum kurtulkmak için . umarım sende boyl eolmaz ama aklında olsun 26 mm çok buyuk hos dr a vurdurma diycek halin yok ama olmamak elinde igneyi. pek çok yerde yazıyor pek çok dr buun soyluyor 18-22 mm arası yumurtanın catlama ihtimali yuksek ve dollenme ihtimali yuksek onun dısında risk olusturyor igne olmak
bana bgun dr um 27 mm lik yumurtam varken igne versin olmam sahsen. uamarım sen mutl usona 26 mm lik yumurtanla ulasırsın

tatlım mübarek gün ve gecelerde ilişkiye girilmez sen bu geceyi es geç bence tatlım

canım benimde doktorumun dediğine göre bu akşam eşimle ilşkiye girmem lazım internetten bazı dini sitelerden araştırdım ilişkiye girilir günah değildir cevabını okudum sadece berat gecesinde ve bayram gecelerinde günahmış...

mavişcim klomen kullandığım ay, iğneden sonra gün aşırı çalışmam vardı kandile denk geldi. halamın kızı hoca, sordum kesinlikle günah,mübarek geceden hamiş kalanların bebişleri (Mevlam göstermesin)sakat olma ihtimali yüksekmiş.Mevlam elleri ayakları düzgün,aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.AMİN.

meraba kızlar bende bu ay adet olursam obur ay hap a baslıcam daha once bır ay kullandım 18 cm tı yumurtam ama tutmadı ıste merak ettıgım kılo yapıyomu bu ılaclar lullananlar cevaplsın lutfen dua da benı de unutmayın

hadi yaa. benim de bugün yarın ilişkiye girmem lazımdı. bu ay da boş gececek desenize. hayırlısı olsuın.

canım benim 2. ayım ve kilomda artma olmadı aksine 2 kilo verdim. ilacı kullanırken iştehım artıyor ama ilaç bitince canım hiçbişi yemek istemiyor.kimilerinde farklı olarak gözleniyor.

KANDİLİMİZİ KUTLUYORUM ARKADAŞLAR. HEPİMİZ İÇİN DUA EDECEĞİM.ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞ.

hayırlı kandiller hepimize bol bol dua ve tövbe edelim ben hepimiz için edicem siz de bana dua edinnnn​

bugün en yakın arkadaşlarımdan birinin ki zaten 2 tene dostum var onlardan birinin hamiş haberini aldım. hem de daha istediği 2nci ayda. nasıl sevindim anlatamam ama düşük riski varmış kesesini görmüş 5 haftalıkmış bebişimiz teyze oluyorummm..... cuma günü kalp atışını görmeye gitcekmiş.canım arkadaşım utana sıkıla aradı beni dediki ilk sen geldin aklıma hemen dua ettim benle beraber seninde olsun diye ama aklı kalmış ara ara kahverengi akınısı oluyomuş .inşallah sağlıkla alır kucağınaaa

mevlam bize de nasip etsin o yüce duyguyu aşkı bebişlerimize hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz inşallahhh

inşallah semacım...

bu arada arkadaşınıda tebrik ederim inşallah sağ salim alır bebişini kucağına...

inşallah semacım...

bu arada arkadaşınıda tebrik ederim inşallah sağ salim alır bebişini kucağına...

sağol canım nasıl heyecanlıydı bebek istiyoz derken anlattım bak şu günler şöle yap diye hemen beni aradı testte çift çizgi çıkınca dr a git dedim akıntım oldu koyu renk ddedi hemen dedim dr a dr dan çıkınca ağlayarak aradı düşük riski var diye zavallım bi de grip allah dedim sakin ol rahat ol bek 2nci ayda hamiş oldun mevalm dikkkat et kendine diyo sanki ben hamiş kaldım:CüvCüv: nasıl sevindim az önce hepimiz iiçin bol bol dua ettim allahım kabul edecektir eminimmm:Saruboceq:

sen neler yapıyosun tedavi nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…