herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...canım maşallah yumoşların çok güzel büyümüşhihoyyyt.bu yomoşlarla ikiz olur bacım.gamyoncuiremsuhadi inşş hayırlısıyla aşılaman tutar canım Mevlam yüzünü güldürsün :dance:hayırlı bebişler nasip etsin sana ve tüm arkadaşlarıma.
canım çok sevindim yaa:teytey: hadi inşş hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba
üzülme canım inşş önümüzdeki aya:CüvCüv: hamiş kalırsın.iyi akşamlare kızlar biraz önce kahverengileri gördüm bu ayda ümit bitti..allahın taktiri birdahaki tahmini tarihim 24 ekim eklersen sevinirim semacım herkeze hayırlı iftarlar...
herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.üye olalı çok oldu sizleride 15 gündür takip ediyorum.ben klomen kullandım.yeni bitti.merak ediyorum acaba bu ilacı kullanınca kesin hamile kalınıyormu.bana yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaslar bende üye olalı baya oldu ama ilk kez yazışıyrum sizlerle.arzu 38 arkadasım bende 1 yıllık evliyim.bu ay klomene başladı doktor.ilk kez kullandım.26 mm büyüklüğünde bir yumurtam oldu sadece çatlatma iğnemide oldum 1 hafta önce.yarında progesteron testi yaptırcam.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.acayip karnımın altında sancı oluyo.belim ağrıyo nedendir anlamadım.bakalım canım hayırlısı olsun.1 ekim adet günüm.[/QUOT
hoşgeldin arkadaşım iğneden o ağrılar aynısı bende ve hemen hemen kullanan herkeste oldu panik yapma normal yani
kızlaaaar kandiliniz kutlu olsun hayırlı kandiller.bu gece namaz kılıp bol bol dua edin bacılarım.bu mübarek gecede Mevlam ellerimizi boş çevirmez.ben namazımı kılıp kur,anı kerim okuyup hepiniz için dua edicem.sizde benim için edin kızlar Mevlam karşılıklı dualardan çok hoşlanırmış.hepinizi öpüyorum bol hamişli günler.
Canim çok saol hepimizin kandili mübarek olsun bu gece hepimiz için dua edicem bende. Kizlar sizede bişiy sorabilirmiyim acaba bu gece ibadetimizi yapsak ondan sonra çalişma yapsak acaba günah olurmu bilgi verirseniz sevinirim
Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba
arzucum kesin lik diye birsey olurmu hiç bu konularda. herseyi dort dortluk yernide tamam uygun olaninsanların bile sebehsiz yere çocug olmuyor yıllarca kesin diye birsey yok. bebek ana rahmine dusene kadar kesinlik yok ama sansı artıratibilyorklomen yumurta sayısını arttırıyor ve kalitesini boylelikle sansın kullanılmayan aya gore %10-15 gibi kimi dr un yorumu bu değisiyor.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.üye olalı çok oldu sizleride 15 gündür takip ediyorum.ben klomen kullandım.yeni bitti.merak ediyorum acaba bu ilacı kullanınca kesin hamile kalınıyormu.bana yardımcı olursanız sevinirim.
honey 26 mm yumurta çok buyuk . benimde iki ay evel klomen i ilk kulnadıgım ay 27 mm bir adet yumurtam olmustu . ve dr um catlatma ignesi verdi birkaç sitede dr lar ayazıp sordum iki kisi kesinlikle igne yapılmamalı hormon sonucta tetikler ve kiste donusebilir dedi ben yaptırmıstım artık ve akabinde adet oldum dr a bir gittim o 27 mm lik duruyor onun haricinde bir surukuçuk kuçuk kistler olusmus iki aydır dogumk ont hapı kullanıyroum kurtulkmak için . umarım sende boyl eolmaz ama aklında olsun 26 mm çok buyuk hos dr a vurdurma diycek halin yok ama olmamak elinde igneyi. pek çok yerde yazıyor pek çok dr buun soyluyor 18-22 mm arası yumurtanın catlama ihtimali yuksek ve dollenme ihtimali yuksek onun dısında risk olusturyor igne olmakmerhaba arkadaslar bende üye olalı baya oldu ama ilk kez yazışıyrum sizlerle.arzu 38 arkadasım bende 1 yıllık evliyim.bu ay klomene başladı doktor.ilk kez kullandım.26 mm büyüklüğünde bir yumurtam oldu sadece çatlatma iğnemide oldum 1 hafta önce.yarında progesteron testi yaptırcam.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.acayip karnımın altında sancı oluyo.belim ağrıyo nedendir anlamadım.bakalım canım hayırlısı olsun.1 ekim adet günüm.
tatlım mübarek gün ve gecelerde ilişkiye girilmez sen bu geceyi es geç bence tatlım
mavişcim klomen kullandığım ay, iğneden sonra gün aşırı çalışmam vardı kandile denk geldi. halamın kızı hoca, sordum kesinlikle günah,mübarek geceden hamiş kalanların bebişleri (Mevlam göstermesin)sakat olma ihtimali yüksekmiş.Mevlam elleri ayakları düzgün,aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.AMİN.Canim çok saol hepimizin kandili mübarek olsun bu gece hepimiz için dua edicem bende. Kizlar sizede bişiy sorabilirmiyim acaba bu gece ibadetimizi yapsak ondan sonra çalişma yapsak acaba günah olurmu bilgi verirseniz sevinirim
canım benimde doktorumun dediğine göre bu akşam eşimle ilşkiye girmem lazım internetten bazı dini sitelerden araştırdım ilişkiye girilir günah değildir cevabını okudum sadece berat gecesinde ve bayram gecelerinde günahmış...[/quoteolurmu canım bütün mübarek gecelerde günahmış berat'da günah kadir gecesinde değil öyle şey olurmuymuş.herkes kendi kafasına göre birşey yazıyor.klava:sen bence yarın gece yap bacım.
canım benimde doktorumun dediğine göre bu akşam eşimle ilşkiye girmem lazım internetten bazı dini sitelerden araştırdım ilişkiye girilir günah değildir cevabını okudum sadece berat gecesinde ve bayram gecelerinde günahmış...
meraba kızlar bende bu ay adet olursam obur ay hap a baslıcam daha once bır ay kullandım 18 cm tı yumurtam ama tutmadı ıste merak ettıgım kılo yapıyomu bu ılaclar lullananlar cevaplsın lutfen dua da benı de unutmayın
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
26.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ
HAYIRLI RAMAZANLAR
*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
EYLÜL AYI LİSTESİ
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20EYLÜL???????????????
tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::26EYLÜL??????????????
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::30EYLÜL
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
****ÜsLuB****..................................... ..?????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::?????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
OelfidaO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH
DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM
HANDEFE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11EKİM
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13EKİM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
inşallah semacım...
bu arada arkadaşınıda tebrik ederim inşallah sağ salim alır bebişini kucağına...
inşallahcanım herkezin gönlünün murradını versin allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?